בנות יקרות

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
בנות יקרות

נעלמתי- שלא מתוך בחירה. המצב לא פשוט- המחלה האוטואימונית ממנה אני סובלת כנראה התפרצה שוב אחרי תקופה ארוכה של רמסייה. אז אני כבר שבוע לא מרגישה טוב, ויומיים מאושפזת בבית חולים. קבלתי חופש להיום ומחר צריכה בערב לחזור למחלקה. וקשה כל כך לעזוב את הילד וקשה כל כך לחזור לסטרואידים- כן הסטרואידים הארוררים האלה שהם אלה ששנים העלו אותי טונות במשקל ושבעקבותם אני בטוחה שכשהפסקתי איתם התחילה ההפרעה כי פתאום כל הקילוגרמים שנשרו קסמו לי ורציתי עוד ועוד. ובא לי למות ששוב אחרי שנים נתקעתי איתם אבל זה רק זמני הבטיחו לי עד שימצא טיפול חלופי. ומרגישה שעכשו יהיה לי עוד יותר קשה לשמר את ההפרעה ( כי אין מה לעשות אני עדיין תקועה בשלב שצריך את ההפרעה או לפחות כך מרגיש) עם כל הרעב הזה שהסטרואידים גורמים, ומרגישה אבודה ומפחדת נורא ,אלוהים כמה אני מפחדת לחזור אחורה לאיך שהייתי ועייפה כבר וכאובה - שהסיוט הזה כבר יגמר

מתגעגעת לקרוא אותכם אין בי הרבה אנרגיות כרגע, אך חושבת עליכן המון

jellybelly1

New member
מצטערת לשמוע

מקווה שתרגישי יותר טוב ותשתחררי הביתה אל הילד בקרוב.
מבינה את הפחד שעכשיו תוקף אותך בגלל הסטרואידים ומצד שני את העייפות מהמלחמה המתישה במשקל. הלוואי שהתקופה תעבור בקלות ושתוכלי לקבל איזושהי עלייה בהבנה שהיא זמנית ואולי אפילו נחוצה. ושהעולם לא יתמוטט ואת תישארי אותו אדם אהובה באותה מידה. בטח על ידינו כאן בפורום.

אני מאחלת לך החלמה מהירה

אני שולחת לך כוחות ואופטימיות.

המחלה הזו...
כמה טוב לוותר עליה. אלוהים, כמה טוב!

התחושות שאת מתארת הן קשות. חיבוק גדול.

אני מאחלת לך שבתוך הקושי תמצאי את נוחות להילחם ולהחזיר את
חייך לשגרה טובה יותר.

אנחנו פה.

ל יקרה.

מקווה שאת במצב פיזי טוב יותר.
אני מבינה שהמחלה שאת סובלת ממנה מעוררת הרבה סבל,
אבל אולי זו יכולה להיות גם סוג של אזעקה עבורך- הגוף שלך לא עומד במה שאת עושה לו...

תרגישי טוב.
מחכות לשמוע ממך.

למעלה