בנות יקרות

בנות יקרות

תודה רבה על השתתפותכן באירוח מאוד שמחתי על שיתוף הפעולה מצדכן וכמובן על התגובות החיוביות שקיבלתי במסרים על אירוח זה והאירוח הקודם....מאוד מקווה שהיו מועילים ונתנו כיוון ודרך חדשה ...גם לאלה שלא השתתפו. ולאחר שני אירוחים שהיו מוצלחים אשמח לשמוע רעיונות על אירוחים נוספים אם תרצו..... האירוח הבא שחשבתי עליו הוא אירוח של סקסולוג/ית.......מה דעתכן? ושוב תודה

galim29

New member
../images/Emo62.gifרעיונות

סקסולוגית, שמבינה באנדומטריוזיס זה רעיון מעולה אחשוב על עוד רעיונות ואוסיף.

galim29

New member
אופציות לאירוח

1. פיזיותרפיסט/ית לרצפת האגן- לתת עיצות לכל מי שסובלת. 2. מומחה לגסטרואונטולוגיה- לכל בעלות בעיות המעיים (יש פה לא מעט) זהו בינתיים..

annabell Lee

New member
להבדיל מגלים...

אני מעדיפה סקסולוג..רצוי אחד עם עיניים כחולות לפחות שיהיה על מה לפנטז.

רווית04

New member
זק היקרה,

בזכות מספר שאלות שבאמת חשבת על לכתוב אותן כאן הן באמת נענו במלוא המילה - תודה לך. רעיון מצויין זה יהיה להביא סקסולוג/ית שמבינ/ה בנושא.

annabell Lee

New member
אההההה.....למי יש רצון בכלל

להתעסק עם הנושא? כבר סיבה טובה לאירוח...אבל באמת למי יש כוח?

kikona126

New member
אוף איתי אני לחצתי על אנטר במקום על מחיקה!

אז ננסה לכתוב שוב, סקסולוגית ניראה לי אחלה של רעיון, אני הלכתי לטיפול חודשיים אחרי הניתוח והטיפול הזה תרם לי מאוד ועד עכשיו גם מחול אם יש דברים שמציקים לי אני מדברת איתה... לדעתי עדיף סקסולוגית שהיא גם גניקולוגית ואם אפשר גם פסיכוטראפיסטית כי אז גם אפשר לשאול שאלות על ריצפת אגן

kikona126

New member
Lol

אנבל זה קיים... אני הייתי אצל אחת כזו, הבעיה היא שהיא לא מתמחה באנדו אפילו שעברה את זה איתי...

לבנות הגלויות והסמויות

אשמח לקבל משובים לגבי האירוח של אתמול והאירוח של פאולה והוספתה כפינה קבוע אצלנו בפורם.... כמו רעיון האירוח (מאמן, נטרופתיה,סקסולוגיה....) תוכן האירוח, רמת התשובות....וכד'... רעיונות לשיפור ויעול יתקבלו בברכה (לא בהרכח חייב להיות משוב חיובי) מי שאינה מרגישה בנוח להיחשף תוכל לשלוח לי במסר. תודה על שיתוף פעולה

liats80

New member
my opinion

Hi Zak, I didn't participate as I'm kind of doing my own endo diet. But I read all the msg and the answers from Paula. Although there are things that do not fit with my own endo diet (like bread, dairy - from any kind, eggs, honey etc.) I found it very interesting and useful. There were some really good tips and ideas, and some things I will definitely adopt (the lemon juice before meals for example). I think having Paula here on a regular basis is a great idea. Thank you very much for organizing it, and thanks to Paula for doing it.

narkis18

New member
אני תומכת בגלים! מאוד!

גסטרו' יועיל מאוד לדעתי ובאופן אישי אשמח לחוו"ד של אחד שגם מכיר אנדו' ואדנו'.. אני כבר מתייאשת ממצב הקלקול-קיבה קבוע שלי

annabell Lee

New member
אני חושבת באמת שכל אירוח

שקשור למעיים יהיה מבורך..אולי דיאטנית, גסטרולוג..כל מי שיכול לענות על תשובות בנושאי האיזור הכל כך בעייתי אצל רובינו.

למה אתן לא מארחות את דוקטור סוריאנו?

למה אין לו פינה קבועה אצלינו? דווקא הייתי מאוד שמחה לשמוע מה דעתו על הפורום הזה,ולהוסיף ולענות לשאלות נוספות שיש לנו. אפילו אם לא הוא,אולי דוקטור שיינמן...

למעלה