בנות יקרות

בנות יקרות

החלפתי שם לנעמה ושירה שמי הקודם שרית מתנחלת גאה. שבת שלום ומבורך לכולם :)

מה היה גרוע בשמך הקודם

זכותו של כל אדם להקרא בכינוי אפילו אם הוא שנוי במחלוקת מה זה קשור לתפירה ולתשובות שקיבלת כאן בפורום ?

בעני שום דבר אבל היו נשים ולא אחת שזה

עורר אצלם קונוטציה לא כ"כ חיובית . ואם הייתי בפאנל אידיאולוגי אולי לא הייתי משנה אבל פה איך אומרים "בקטנה" העיקר שנמשיך להעשיר ולעזור אחת לשניה בשביל זה אנחנו כאן. אני אוסיף ואומר שאני מבינה את המקום שממנו מישהי העירה לי היא אמרה את זה ממקום טוב( הרי גם היא מתנחלת) שהמילה גאה נשמע כאילו אני צריכה להתנצל על מעשיי ושאיני שלמה עם אמונתי .בכל אופן שיהיה לכולנו שבוע טוב ושנה טובה ומתוקה ונזכה שכל בית ישראל יקראו מתנחלים גאים ושמחים בכך שנחזור לחיות בארץ ישראל השלמה איש תחת גפנו ותחת תאנתו. אמן.( יהיה לנו יותר קל להביא דברים מחו"ל זה יהיה מעבר לים ....)

שש שבע

New member
בטח זכותו, אבל אצלנו יש מושג שנקרא

"כשר אבל מסריח" זכותה זכותה, אבל לא נשמע טוב.

נשמע מצויין יגיע יום שכלכם תודו למתנחלים

אני זוכרת שהייתי ילדה כל הזמן המורות ניסו לשכנע אותי להחליף את שמי ולעולם לא הסכמתי זה שמי take it or leave it

שש שבע

New member
כלומר אני אודה לעצמי, נו באמת לבניה (איזה

שם זה? ) אל תגיבי אם את לא קוראת את כל השרשור...

אז באמת בשביל שישאר נעים זהו ניק ולא שמי

גם השם שלי הוא לא מי יודע מה אבל הוא ייחודי כמו בעלת הבית וזה מה שחשוב שהוא ואני חיים בשלום. אבל הייתי מציעה לא לפגוע ברגשות של אף אחד .ואני דווקא כן קראתי את כל השרשור וחושבת שזו חוצפה להעיר למישהו על שמו.שבוע טוב לכלם

שש שבע

New member
טוב, אני לא חושבת שזו חוצפה, והערתי

השם הקודם עיצבן אותי... את יודעת מה, באיזשהו שלב החלטתי לא הגיב בכלל להודעות שלה, אבל היא נראתה לי כזו לא מזיקה, והבנתי שהיא לא מבינה כמה הניק שלה מרגיז אחרים, ביניהם אותי, אז הערתי, והיא שינתה, אז עכשיו מעצבן אותך שהיא מתחשבת באחרים?

אני ממש מבינה כשמדובר בשמך זה מהותך אבל כינוי

זה שונה ובנוסף שזה לא עקרוני פה ספציפית עדיף להיות כאהרון אוהב שלום ורודף שלום ולא כקורח ועדתו . אצלנו תאמיני לי יש שמות שאולי אפלו את היית אומרת לה לשנות כמו:גואל, אדמה, מיה עדן, תאנה, קמה , כנה וכו.... ;)

רות מלר

New member
זה השירשור הכי אוהב אדם שקראתי לאחרונה

רק בתקווה שאף אחת לא תגיע ותיקח את הרוח הטובה הזו לכל מיני אמונות אישיות ומה כן לאכול ומה לא ומה כן לעשות ומה לא בבקשה שישאר נעים

שש שבע

New member
בעיני שום דבר, אבל אם היא אומרת

שאלה שמות שהית מבקש לשנות אז כנראה שהיא יודעת. לכל אחד הרגישות שלו, ואני לא חושבת שבגלל שמישהו מגיב לרגישות שלך בצורה חיובית, צריך להתמרד...

למעלה