בנות יקרות

אשתהר

New member
בנות יקרות

מה קורה איתכן? לא שמעתן על ריקוד על הבר? אם לא כולכם מוזמנות כל יום ראשון לראות את סטפניה המדהימה רוקדת על הבר בננוצ'קה, ולראות את גל הרקדניות והתלמידות שמצטרפות אליה.(מה לעשות שרק ככה כולם רואים אותה). ולא לדאוג... יהיה בר מגווון מאוד, למרות הרקדנית....

סטפניה1

New member
תודה אשתהר

אני אכן רוקדת על הבר בננוצ'קה ואני חושבת שהכל תלוי באווירה שיש במקום , אם האווירה היא זולה אז גם הריקוד נראה זול (וכמובן שהכל תלוי ברקדנית) . בננוצ'קה האוירה כל כך מקסימה שאין שום זולות בעניין וכמובן שלא בכל מקום יש במה וכמו שאשתהר אמרה רק ככה ניתן לראות את הרקדנית כשאין במה. גם אני פעם חשבתי שריקוד על הבר הוא זול ונוכחתי לדעת שהכל תלוי באוירה שיש במקום. כמובן שבמקום מפחיד עם גברים מזילי ריר ואווירה זולה ובוטה אני לא הייתי רוקדת בכלל כנראה ובטוח שלא על הבר.

../images/Emo45.gif מסכימה איתך, סטפניה יקרה

2 הפרמטרים הקובעים הם: האווירה שהרקדנית משדרת ויוצרת בהגשת הריקוד שלה, ואווירת המקום עצמו. מעניין אותי לשמוע על ההרגשה שלך, כשאת רוקדת כל כך גבוה, ועל משטח צר יחסית, לא? אין בך חשש ליפול, חלילה, למשל? את עולה לשם מיד בתחילת הערב, או במהלכו...? ספרי לנו קצת...
שיהיה תמיד תמיד בהצלחה
שוש

סטפניה1

New member
היי השושנה

ערב בננוצ'קה זה לא כמו בהופעה רגילה באירוע שבאים להופיע חצי שעה / 40 דקות והולכים הביתה, בערב בננוצ'קה אני נשארת רוב הערב, המוזיקה לכל אורך הערב היא מוזיקה ערבית אז אני גם יושבת שם ונהנית מהמוזיקה וגם מופיעה, הרבה פעמים כמו שאשתהר אמרה באות כל מיני רקדניות ותלמידות והן כל כך מתלהבות מהאווירה שהן נסחפות גם ונשארות לצפות ולהנות מהמוזיקה. כן , לפעמים לרקוד בכזה גובה ורוחב כזה צר זה מפחיד קצת, אבל אני מתייחסת לזה כאתגר שמשפר את הטכניקה שלי אני לומדת ככה לעשות הרבה קומבינציות מסובכות במרחב קטן. אני רוקדת הרבה על האצבעות ועל הבר זה קצת מפחיד(אבל נראה יותר טוב). לריקודי תופים זה אידאלי אבל על ריקוד צעיף אני מוותרת מפאת חוסר היכולת לעשות סיבובים . אני מצרפת תמונה מהננוצ'קה שצילם גלעד קוולרצ'יק

למעלה