בנות יקרות

יעלים

New member
בנות יקרות../images/Emo24.gif

החלטתי להפסיק לשחק במשחק המסרים, הבנתי והפנמתי את המסר: אני לא יודעת לקבל ביקורת. מקובל עלי ומכיוון שגם חלקכן לא מוכן לקבל ביקורת (ואין מהדובר על ביקורת אישית רק על מבנה הארכיון לא על החומרים או הכפלויות) החלטתי שכאן זה לא מקומי וצער לי כי חשבתי שאני בבית וכאן יש לי מקום להביע את דעתי ומחשבתי מבלי להרגיש דחויה או שעשיתי משהו רע. להתראות היה לי נעים מרבית הזמן יעלים

אלהלה

New member
יעלים../images/Emo140.gif

ממש לא יודעת על מה כל העניין, ראיתי חלק מהמסרים בעניין הארכיון ולדעתי הכל עניין של תקשורת. המבנה של הארכיון עדיין נראה לי לא סופי, וכל הזמן מתווספים חומרים. נכון שיש הרבה תיקיות ואולי גם באלגן אבל נראה לי שכשהדברים ירגעו יוכלו גם לארגן את הארכיון בצורה נוחה יותר לגישה. חבל שאת לא רוצה להשתתף יותר וחבל עוד יותר שבמקום להרגיש בנוח יש מתחים והרגשות רעות. לצערי ראיתי בכמה פורומים כל מיני תופעות לא נחמדות, ויכוחים ודברים בשפה לא נעימה ולא מכובדת. אני מקווה שאפשר יהיה לגשר על העניין פה ולהתחיל מחדש
כדאי שנמשיך באוירה טובה ונעימה ונוכל כולם להתרם ולתרום אחת לשניה.

ואני חשבתי שפה בפורום שלנו אין כאלה

דברים ונתקלתי בפורומים אחרים בתופעות כאלה וחבל הפורום הזה נהדר וחבל שאת מרגישה שאת צריכה לעזוב אותו יעלים כי גם את נהנית ממנו וגם משקיעה בהמון חומר לנו. אולי אפשר להתחיל שוב מהתחלה ולפעמים אפשר להתעלם מדברים ובואי אני אספר לך סוד גם לי היה "תקל " קטן עם מנהל הפורום הקבוע שלי ולמען האמת אין לי מושג על מה ולמה הבהרתי לו שאם הוא רוצה שאני אעלם אז אני אעלם אבל כנראה שהוא לא רצה כי הוא לא החזיר לי תשובה,אז החלטתי פשוט להתעלם מכל הכעסנים למיניהם ומי שלא רוצה להגיב על דעותי זכותו וזכותי להביע את דעותי. אנחנו לא רוצים שתעזבי!

gili111

New member
חברות יקרות...../images/Emo20.gif

אנחנו אנשים שונים עם דעות שונות... הבה נמשיך לכבד זו את זו ונאמר את שיש בצורה יפה... כולנו נשות חינוך ואני מקווה שהעשייה המכובדת בפורום תמשך, לרווחת כולנו כמו שיש בגן הורים עם דעות שונות, ואנחנו יודעות להגיב לכולם בצורה הולמת כדי ליצור אווירה רגועה... מקווה שנמשיך לשמור עליה גם כאן... בברכה גילי

טלגל

New member
חבל שמשהו טכני יעכיר את האוירה

בפורום ויגרום לך יעלים לעזוב אותנו. ההערות שלך צודקות על מבנה הארכיון אבל גם התשובות של גילי כך. גילי עובדת המון זמן על סידור הארכיון והיא עושה ככל יכולתה. לעיתים אין לנו את כל הכלים הטכניים, אך אנו כל הזמן במקצה שיפורים. הפורום הוא בעיקרו פורום תמיכה לנו הגננות, ואנו זקוקות לו. הארכיון הוא מוצר נילווה, הוא מצוין אבל עדין לא העיקר. יותר חשוב שנהיה פה בשביל לתמוך אחת בשניה כשקשה, כשמרגישים בודדים כשזקוקים למישהי מהמקצוע שתקשיב. אנו לקראת שנה חדשה וכל אחת משמעותית כאן, ותורמת ככל יכולתה (חוץ מאלה כמובן שתורמת מעל ומעבר...
). לכן הבה נתרומם מעל חילוקי דעות שכאלו ונמשיך לשוחח בנועם ולהעיר בצורה יפה אחת לשניה.

חניני

New member
../images/Emo24.gif יעלים

חבל לי מאד שכך את מרגישה. פשוט בא לי בהפתעה גמורה. אני לא יודעת מה קרה, ראיתי שעברו מסרים, נו אז מה? קחי
ועוד
אני משוכנעת שאף אחת לא התכוונה לפגוע.

קדן

New member
יעלים../images/Emo24.gif יקרה !

רק עכשיו קראתי , מה קורה ? האוירה פה בדרך כלל כל כך נעימה וכיפית , בלי חשבונות . נראה לי שיש פה פשוט קצר בתקשורת. אני אישית לא תרמתי כלום לארכיון (בינינו , אני לא יודעת לעשות זאת ואולי כשיהיה לי יותר זמן אני אצליח ) . אני חושבת שהדברים מתנהלים פה מצויין אז מה לפעמים יש ביקורת וממשיכים הלאה . קדימה אל תנטשי אותנו . נשיקות ממני..

nani10

New member
לדעתי, נושא סדר התיקיות בארכיון

הוא לא הדבר העיקרי. ההמלצות, העזרה והתמיכה הרבה שניתנות בפורום הוא הדבר החשוב, ובתור גננת מתחילה קיבלתי רעיונות, עצות והרבה מאוד חומר שגננות ותיקות לא קיבלו בתחילת דרכן. אני רוצה לחזק את ידיהן של מנהלות הפורום ושל כל הגננות שכותבות כאן שבלעדיהן השנה שלי הייתה נראית אחרת. ןיעלים שמחליטה לעזוב כי יש איזשהו קצר בתקשורת, צריכה לחשוב עוד קצת אם כדאי לה לעזוב ולו רק בגלל בעיה קטנה, שניתן לסדר רק צריך ס ב ל נ ו ת. תודה לכולן.

למעלה