בנות יקרות

בנות ../images/Emo51.gif

לכולכן (וגם לדנדושון) על כל ה-
וכל ה-
שאלתי גם את פרופ´ זיידמן והוא אמר שלמרות שזה לא מעודד, הוא מכיר כמה תינוקות חמודים שהתחילו עם דופק איטי בקיצור: HOPE FOR THE BEST & EXPECT FOR THE WORSE |סדגש אוהבת את כולכן
כלשם

קארין ב

New member
אוי חמודה שלי........./images/Emo24.gif

ברגע שלא התקשרת אליי אתמול ידעתי שמשהו לא טוב. דיברתי עם בעלך היקר שניסה להיות אופטימי... ידעתי שאני אראה פה את הסיפור - ועצוב לי שאני לא מדברת איתך כי כ"כ רציתי לתמוך, אבל כנראה שאת היית במצב גרוע כ"כ שהעדפת לא לדבר עם אף אחד. תראי - אין מה לעשות, זה הגורל שלנו, כמו שפחדת בפעם הקודמת וראית שהכל מתפתח טוב, גם הפעם אני מקווה תראי ביום שלישי תוצאות חיוביות יותר. וגם אם לא - תרימי את הראש ותמשיכי הלאה, אלוהים נתן לך אות, סימן, שזה קרוב, אם לא הפעם - אז בפעם הבאה. כל התקדמות - זה טוב, וכל עקבה - לטובה כמו שאומרים. אל תתני לזה להשפיע עלייך, כ"כ אהבץי לראוץ אותך מאושרת כמו פעם. כשתרצי ויהיה לך כח נפשי - אני זמינה ואוהבת כמו תמיד!! המון
ו -
וגם קצת
העיקר לא ליפול למטה
זו רק ההתחלה - תהיי חזקה ואל תשברי לי ....

רומי 007

New member
יקרה שלי

מחזיקה לך את היד עד יום ג´. איזה מתח היסטרי את עוברת. כל כך כלכך מקווה בשבילך שזה יסתדר. אלו ימים קשים של חוסר ודאות ושל טלטול בין תקוה לבין צורך אולי להשלים עם חוסר הצלחה. אבל באמת שעוד הכל פתוח, נכון? נסי לעבור את הימים האלה כמה שיותר רגוע. אם יהיה טוב - לא יהיה קץ לאושר ואל יהיה לא טוב - לפחות לא תגיעי ל"רע" אחרי ימים מעייפים ומאמצים. מחבקת אותך

אופה3

New member
כל שם היקרה, אני באמת מקווה

ששני השקים יראו דופק חזק וכמו שצריך, תמשיכי לקוות, ותנוחי הרבה אולי זה יעזור, מחזיקה לך אצבעות ומקווה שהכל יהיה בסדר. שבת שלום ממני האופה

עמית@

New member
הלוואי הלוואי הלוואי ../images/Emo10.gif

אני כל כך מצטערת לשמוע . אני לא כל כך מבינה במקרים כאלה, אבל זה בטח לא מונע ממני לקוות ולייחל עבורך. נחכה ליום שלישי (אני בטוחה שעבורך זה סיוט מתמשך
הלוואי ויכלתי להקל..) והלוואי ותתבדי.

זוליק

New member
יהיה טוב ../images/Emo140.gif

כואבת איתך על העובר בלי הדופק ושולחת המון
ים מחכה איתך ליום שלישי ונקווה לבשורות טובות. כל עוד לא עשית את ה-U.S (של יום שלישי) תשתדלי לחשוב חיובי ולהיות אופטימית. הרופא בעצמו אמר לך שיש סיכוי, אומנם קטן אבל - יש!!!! וזה מה שחשוב כרגע. את צריכה להאמין ולהגיד לעצמך כל הזמן שיהיה טוב וזה באמת יקרה
שיהיה לך יום טוב

אוי כלשם. כל כך קשה

התקווה שעולה עולה והאושר גואה ואז פתאום במחי בדיקה אחת הכל מתנפץ. איך בכלל אפשר להתמודד עם זה? אבל עדיין לא הכל אבוד. עד יום שלישי עוד קיימת תקווה, גם אם לא גדולה. אני כל כך מקווה ומתפללת עבורכם. וכבר כתבו לך, שעכשיו את יודעת שאתם יכולים להצליח. בוודאי שניסים קורים גם לכם והנס הגדול מכל עוד יתרחש!!!

פפושקי

New member
יקירה!

וואי, אוף אי אפשר כבר לנוח על זרי הדפנה? זה כ"כ מעצבן! אנחנו פה בשבילך וכולנו נתפלל ונחזיק לך אצבעות ואולי הכוח של כולנו יביא לבשורות טובות ביום שלישי. אין לי הרבה עצות עד אז אבל אני מאחלת לך שזה יעבור מהר! בינתיים תנסי להעסיק את עצמך כמה שיותר (אני יודעת שזה קשה) ואם את בחורה מאמינה (אפילו קצת) אולי תנסי לקרוא קצת תהילים, לי זה תמיד עוזר בעיתות מצוקה למרות שאני חילונית (אך מאמינה). מחזיקה לך המון אצבעות
גם את של הפפושקון. פפושקי

ליברה*

New member
יקירתי ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

קראתי ולבי נצבט. אכן אחת המשוכות הגבוהות והקשות ביותר שיש בדרכנו זו. כל כך מבינה אותך, את החרדה, את הפחד לשמוח, את התנודות החריפות בין תקוה ואכזבה. רוצה לחזק אותך בטונות של כוח, והלוואי והחרדה תתחלף עד מהרה בהקלה גדולה ובשורות טובות. תעדכני בבקשה

חושחש

New member
את תנצחי

כלשם יקרה אני לא כל כך יודעת מה לכתוב אני כל כך כועסת, למה למה זה קורה,למה צריך לסבול כל כך הרבה,9 הפריות 9 אכזבות מספיק כאבת מתי יהיה סוף. והנה שסוף סוף את מרגישה שהמזל והטוב הגיע גם אליך אז שוב גהנום ושוב הכאב. אני מתנצלת שאני מוציאה את הכעס אבל נשבר לי לכאוב נמאס לי לשמוע על כאב של אחרות וביחוד שכבר מצליח אז שוב צריך לכאוב ולדאוג. כלשם חמודה אני מבטיחה לך יהיה בסדר העובר השני ישרוד וינצח. תהיה אופטימית ותאמיני בטוב. מחזיקה לך אצבעות, בפורום השני פינו לך מקום את לא יכולה לסרב זה חובה. איתך בכל חושחש.

כלשם, גם אני רוצה לעזור כמה שניתן

ולפחות להחזיק חזק חזק
שפעימות הלב האיטיות יסתדרו ויהיה הכל טוב...
ועוד כמה חמסות לא יזיק.... מקווה שיהיה טוב

לכל הבנות המקסימות שכאן!

ריגשתן אותי עד דמעות, אין גבול לאיכפתיות שלכן וזה מקסים!! אוהבת את כולכן ומבטיחה שאני אעדכן ביום שלישי לטוב או לרע... כלשם

טביקאט

New member
מחזיקה לכם אצבעות

ומתפללת לדופק אחד, ברור וחזק. מקווה שהזמן יעבור מהר- טביקאט

מקווה שהכל יסתדר לטובה ושבוע הבא ..

תחיכי חיוך רחב ותבסרי לנו שהכל בסדר אל תילחצי קחי נשימה עמוקה ותחשבי חיובי .
יונית

למעלה