בנות יקרות

בנות יקרות../images/Emo24.gif

אני חוזרת אחרי תקופה די ארוכה שלא כתבתי כאן, אני חייבת לציין שנורא התגעגעתי למרות שהייתי כאן כל יום רק לא כתבתי כלום! אז הסיפור שלי הוא כזה: ב- 4/6 החזירו 4 עוברים והכל היה כרגיל, אפילו הפעם נחתי פחות ממה שאני נחה בד"כ, הלכתי לבית מלון והייתי בחתונה וכל זה מיד אחרי ההחזרה... קיויתי לטוב אבל לא ממש האמנתי שיקרה משהו ואז ב- 16/6 הנס קרה! אחרי 9 ivf התבשרתי לראשונה על בטא חיובית - 66 לא האמנתי שזה קורה לי כל הגוף רעד לי ובכיתי מאושר (מה גם שזאת היתה מתנה מקסימה לבעלי כי היתה לו יום הולדת באותו היום). יומיים אחרי זה, בטא 183, אני מאושרת, יש יותר מהכפלה ובבדיקות שאחרי זה היתה פעם אחת נסיגה קטנה ושוב התאזנה הבטא. הכל טוב, אין דימומים, אין בחילות, יש רק עייפות רצינית שלא מרפה ואני עדיין מתקשה להאמין, התחננתי לרופא שיעשה לי אולטראסאונד כדי לראות רק אם יש שק הריון אפילו שלא ייראו דופק עדיין (זה היה בשבוע 5) הוא הסכים וראיתי שק הריון קטן קטן. היום שבוע אחרי הייתי צריכה לעשות אולטראסאונד דופק, אז היום נצפו שני שקי הריון, אחד בלי דופק והשני עם דופק אבל די איטי.... רק ראיתי את הפרצוף של הרופא שלי, הבנתי שזה לא ממש מבשר טובות.. הוא אמר שלפעמים קורה שמתחיל ככה עם דופק איטי ואח"כ זה מסתדר אבל על מקרים כאלה שמים נקודה גדולה ואדומה! כמובן שיצאתי משם בוכה ואני עדיין לא מצליחה להרגע כל היום הדמעות עומדות לי בעיניים, הייתי בעבודה וגם שם זה לא הרפה ממני חשבתי שאני סוף סוף הולכת להיות מאושרת וסוף סוף הגיע זמני אבל מסתבר שלא... נכון שאולי אולי עוד יש סיכוי והוא מאוד קטן אבל בד"כ כמו שפעם אמרתי, ניסים לא באים אלינו הביתה! אני כל כך עצובה, מרגישה כזאת מועקה על הלב והנשמה, חנק כזה שאי אפשר להתנתק ממנו, כל כך רציתי לכתוב לכן היום שנצפה דופק, כל כך התאפקתי לא לכתוב כלום עד עכשיו כי פחדתי שבסוף אני אצטרך לבשר לכן דבר כזה... רציתי לבשר רק חדשות טובות ובבטא פחדתי לשמוח יותר מדי.. מסתבר שכנראה היתה לזה סיבה. בנתיים צריך לחכות עד יום שלישי וללכת שוב לאולטרסאונד לראות מה קורה שם.. אני כל כך מקווה לטוב אבל כבר לא מאמינה שיכול להיות טוב! תודה על ההקשבה אוהבת אתכן המון!!!
כלשם

venus13

New member
כלשם יקרה, מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo45.gif

שהכל בכל זאת יהיה תקין ותזכי סוף סוף לעובר ותינוק מקסים משלך. לא רוצה להקדים את המאוחר - אבל אם חס וחלילה - אתבדה - זה שניכנסת להריון והגעת עד כה - מראה שמשהו במערכת בכל זאת עובד- והסיכויים בעתיד - גדולים יותר. נסי להירגע ולשמור על העובר היקר שלך וחזרי לעדכונים משמחים ונוס

כלשם היקרה: עצוב היה לי לקרא את

ההודעה שלך
,עצוב לי מישום שחיכית כל כך הרבה,ועד שנצפה 2 דפקים. מסתבר שיש סיכוי שתאבדי את האחד שנשאר. כלשם-אולי יש סיכוי כלשהו שהעובר שנשאר יהיה בסדר! יקירתי- ניסים יגיעו אליך, מחבקת אותך,בוכה איתך,מזדהה איתך. תחכי ליום שלישי לבדיקה... זה קשה...... אני יודעת.......

orp

New member
מקוה לטוב ושולחת לך ל- ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

איזה עצוב...../images/Emo10.gif

לא כל כך מוצאת את המלים.. גם אני כמוך - באותם שלבים של היריון.... נצפה שק היריון בשבוע החמישי ומאז אני לא רגועה עד ל-us הבא שיהיה ביום ראשון... זה כל כך מפחיד. שאחרי כל האושר הגדול הזה של הבטא החיובית, שק ההיריון וכל ההתרגשות מסביב - פתאום אין שלווה. והכל חוזר לקדמותו...איזה דיכאון. מאחלת לך שבאולטרא סאונד ביום שלישי תראו סיבה לאופטימיות.. שיהיה בהצלחה.

תודה, עוגיה ../images/Emo23.gif

מאחלת לך בשורות יותר טובות מאלה ביום ראשון! אמן!

הרמוניה

New member
כלשם יקירה

יש מצבים כאלה שלנו כבר אין מה לעשות- חוץ מלקוות ולהתפלל לנס... לאלוהים.... לגורל.... אז אני ממלאה את השמיים בתפילות עבורך תחזיקי מעמד הרמוניה

לא מרשה לך להיות עצובה

עוד לא , אני נשארת בינתיים אופטימית ומחזיקה לך אצבעות
אני מקווה שביום שלישי נשמע עדכונים טובים. ובינתיים אל תחשבי על זה , פנקי את עצמך תעשי דברים כייפיים שאת אוהבת , קחי לך קצת חופש אל תעבדי קשה מידי. אוהבת
דנדוש

ronylew

New member
מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo45.gifחזק חזק

וממש מתפללת בשבילך

אולה *

New member
נקווה לטוב! ../images/Emo24.gif

מחזיקה לך עצבאות ומחכה לעידכונים.

דנדושון

New member
הי כלשם ../images/Emo70.gif

אל תהיי מבואסת יותר מדי. תמתיני לאולטראסאונד הבא ואז תהיי יותר ודאית לגבי המצב. אני מקווה שיהיה שיפור בדופק של שני העוברים. בהצלחה ובשורות טובות. דנדושון

0יפעת

New member
מחזיקה לך אצבעות, את תראי שהכל

יהיה בסדר בסוף, רק לחשוב חיובי. בהצלחה

neta2

New member
../images/Emo50.gifמוסיפה עוד אצבעות../images/Emo57.gif

ועוד חמסות ועוד ועוד. בהצלחה יקירתי, אני יודעת שזה מורט עצבים, אבל תנסי לנוח , להרגע ולחשוב רק דברים משמחים. תעדכני אותנו בבשורות משמחות .. והמון המון המון הצלחה מאיתנו

אפרת12

New member
מוסיפה את אצבעותי ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל כך מקוה שהכל יהיה בסדר ויגדל ויפרח לך פשושון קטן

למעלה