בנות יקרות...

בנות יקרות... ../images/Emo13.gif

מתנצלת, שבוע שעבר לא כתבתי פה את ההודעה שרציתי לכתוב, אבל הנה אני מנסה לפצות על זה ומתפרצת שוב לפורום עם איזו הודעה שאפאחד לא ממש מבין מה היא אומרת... אבל לאט לאט :) בכל מקרה, הפעם, לפי שאכתוב את מה שרציתי לכתוב (את זה אעשה ככל הנראה מחר בע"ה)- יש לי בקשה קטנה... אני חושבת שמי שהייתה/עדיין פעילה בתנועת נוער כלשהי תוכל לעזור לי, אבל ברור שכל עזרה מכל אחת תתקבל בשמחה. בקיצור, ככה.. אני צריכה רעיון לפעולת פתיחה לחבר'ה שהם בוגרים של הסניף, כלומר- חבר'ה שנעים בגילאים שבין תחילת צבא (זכרו שאצלנו תחילת צבא לבנים זה בסביבות גיל 20 ולא 18) ועד 26... בנוסף, בפעולה הזו יהיו גם חבר'ה יותר צעירים- מכיתה י"א ומעלה.. ולכן קצת קשה לי להתמקד ברעיון שיתאים לטווח הגילאים הדי רחב הזה. כל רעיון יעזור, אפילו משהו כללי ואני כבר אפתח אותו..הנושא שחשבתי לדבר עליו הוא על חשיבות הקבוצה כחבורה פועלת ועושה, ולא רק מדברת דיבורים, אלא באמת יצירת חבר'ה מגובשים שיפעלו ויעשו למען הכלל. שוב, כל רעיון יעזור ויתקבל ממש בשמחה. דבר שני, אם יש צ'ופרים (או מושמושים בשפת הצופים, אם אינני טועה) שמתלווים לפעולה כזו או קשורים לרעיון- גם הם יתקבלו בשמחה... בקיצור, שתפו אותי, יאללה
וכמובן, תודה רבה מראש!

אין מצב, אין מצב...

שאני מתחילה תשבוע בלי שכתבתי כאן מה שרציתי לכתוב... נו, אני בנאדם אמין, מבטיחה לכתוב פה אחרי שאמצא מה שאני צריכה! פליז? הלפ? מדריכות? מישהו? וד"א, אני חייבת חייבת ציור של צפרדע.. אבל הכי פשוט שיש, בקווים כלליים כאלה, עם כתר על הראש. כל מה שיש בגוגל נורא מסובך\:

Miss Tika

New member
המממ

אוקי, עשיתי את זה פעם בצופים, אני מקווה שזה יעזור, זה מה שעלה לי בראש. המדריך שלנו העמיד את כולנו בשורה אחת והקריא לנו אחד אחרי השני נושאים. נושאים כמו עזרה לקהילה, דאגה לאיכות הסביבה,טיפול בקשישים מיעוטי יכולת ו..לא יודעת, הבנת את הרעיון. על כל נושא שהוא הקריא, ואכפת לנו ממנו, הינו צריכים להתקדם צעד קדימה. כשהוא סיים לקרוא את כל הנושאים, הוא סימן בגיר איפה כל אחד מאיתנו עומד. אח"כ הוא החזיר אותנו לקו ההתחלתי שבו עמדנו, וקרא שוב את רשימת הנושאים. הפעם, הינו צריכים להתקדם צעד קדימה רק בכל נושא שפעלנו למענו. כשהוא סיים לקרוא את כל הנושאים, ראינו את הפער בין מה שאכפת לנו ממנו, לבין מה שאנחנו באמת פועלים למענו. זה היה ממש יפה וחזק...

שירה ה' יברכך :]

אחלה רעיון בעיה קטנה- אני עושה את הפעולה בשבת, אי אפשר לסמן על הרצפה וכו'... אבל אני מכירה את הפעולה,טוב שהזכרת לי-זה בהחלט אחלה רעיון. [ומKה אפורה- אמאל'ה, שכחתי איך קוראים לך איזה סליחה מראש- זו בדיוק התמונה שהדפסתי בעצמי בסוף
תודה רבה!]

למעלה