דוקטור קלינית
New member
בנות יקרות... ../images/Emo13.gif
מתנצלת, שבוע שעבר לא כתבתי פה את ההודעה שרציתי לכתוב, אבל הנה אני מנסה לפצות על זה ומתפרצת שוב לפורום עם איזו הודעה שאפאחד לא ממש מבין מה היא אומרת... אבל לאט לאט
בכל מקרה, הפעם, לפי שאכתוב את מה שרציתי לכתוב (את זה אעשה ככל הנראה מחר בע"ה)- יש לי בקשה קטנה... אני חושבת שמי שהייתה/עדיין פעילה בתנועת נוער כלשהי תוכל לעזור לי, אבל ברור שכל עזרה מכל אחת תתקבל בשמחה. בקיצור, ככה.. אני צריכה רעיון לפעולת פתיחה לחבר'ה שהם בוגרים של הסניף, כלומר- חבר'ה שנעים בגילאים שבין תחילת צבא (זכרו שאצלנו תחילת צבא לבנים זה בסביבות גיל 20 ולא 18) ועד 26... בנוסף, בפעולה הזו יהיו גם חבר'ה יותר צעירים- מכיתה י"א ומעלה.. ולכן קצת קשה לי להתמקד ברעיון שיתאים לטווח הגילאים הדי רחב הזה. כל רעיון יעזור, אפילו משהו כללי ואני כבר אפתח אותו..הנושא שחשבתי לדבר עליו הוא על חשיבות הקבוצה כחבורה פועלת ועושה, ולא רק מדברת דיבורים, אלא באמת יצירת חבר'ה מגובשים שיפעלו ויעשו למען הכלל. שוב, כל רעיון יעזור ויתקבל ממש בשמחה. דבר שני, אם יש צ'ופרים (או מושמושים בשפת הצופים, אם אינני טועה) שמתלווים לפעולה כזו או קשורים לרעיון- גם הם יתקבלו בשמחה... בקיצור, שתפו אותי, יאללה
וכמובן, תודה רבה מראש!
מתנצלת, שבוע שעבר לא כתבתי פה את ההודעה שרציתי לכתוב, אבל הנה אני מנסה לפצות על זה ומתפרצת שוב לפורום עם איזו הודעה שאפאחד לא ממש מבין מה היא אומרת... אבל לאט לאט