בנות יקרות!!!

shelley11d

New member
בנות יקרות!!!../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

אני גאה ושמחה עד מאוד לספר שיש לא 13, כי אם 14 בנות בוגרות חודש אוגוסט!!! כן, כן. עשיתי הבוקר בדיקה ביתית. מיד הופיע פס אחד חזק ואחריו הופיע עוד אחד, חלשלוש אבל פס!!! אני ב-ה-ר-י-ו-ן!!! תודה לכל מי שתמכה ועודדה אותי, במיוחד הבנות בצ'אט אתמול.
עכשיו אני צריכה להתאפק עד בדיקת הדם ביום ראשון. בא לי לספר לכל העולם!!!

קרן 25

New member
הכל בזכות הצ'ט ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

המון המון מזל טוב!!!!!!

יולי 154

New member
איזה יופי ../images/Emo49.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

רק עכשיו את כותבת? אני מחכה מהבוקר לבשורה יופי, אני שמחה שהתשובה חיובית ואני שמחה שעודדנו אותך לעשות בדיקה שיהיה לך סוף שבוע נפלא והריון קל וארוך!

shelley11d

New member
ולסימנים:../images/Emo62.gif

קודם כל אציין שזה בסה"כ החודש השני לנסיונות. אז ככה: כיוון שהייתי חולה בשפעת מיום ראשון (היום המיועד), לא יודעת להגיד בוודאות כי כל הגוף כאב לי. מה שכן, שבוע לפני כן התחילו לי כאבים בפטמות. השבוע היו גם את הסימנים הרגילים של המחזור - כאבים חזקים בגב התחתון ובבטן התחתונה, כאב ראש נוראי. לפני יומיים התחילה לי הפרשה שקופה מלווה בחלקיקים זעירים בצבע חום. בהתחלה נורא פחדתי שזו המכשפה כי היא הגיעה ככה בחודש שעבר - יומיים הפרשה כזאת, אחריה יום בלי כלום ואז במלוא הדרה. אתמול, כמו שסיפרתי בצ'אט, הכנתי לעצמי קפה כמו שאני רגילה והוא לא היה טעים. והיום, אחרי שכבר עשיתי את הבדיקה, אכלתי פרוסת מלפפון והיא עשתה לי בחילה... אז כנראה שהביוץ היה ב-17, כמו שחשבתי וכמו שהראו הסימנים (הפרשה וכאבים בבטן התחתונה). אני כאן, לא עוברת לשכן כ"כ מהר. מפחיד שם...

מיטלי23

New member
מזל טוב../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo49.gif

מזל טוב לבוגרת ה-14 לחודש אוגוסט. מאחלת לך הריון משעמם בריא וארוך ושיהיה לך הריון כיף. אל תשכחי לזרוק עלינו אבקת הריון כדי שנידבק. מזלללללללללללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבבב קולולווווווווווווווווווווווווווווווווו

timon1

New member
באמת שכחתי: מפזרת אבקת הריון ../images/Emo28.gif

ותודה לכולכן!

מיטלי23

New member
את ממש חמודה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תודה על אבקת ההריון.תפסתי ישר ללב. מאחלת לך המון בהצלחה ושנה טובה.

u z a

New member
שלי ../images/Emo49.gif

מאחלת לך הריון קל, נעים וארוך!

סנונית 1

New member
מזל טוב מתוקה ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

ביום ראשון מאחלת לך בטא גבוהה, הריון קל ומשעמם והכי חשוב בריא.

מצטרפת יקרה- מזל טוב../images/Emo39.gif

איזו הרגשה כיפית זו. המשך קל, נעים והמון מזל טוב

פּוֹנְג

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gifמזל טובV|../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

איזה יופי. התחלה טוב לספטמבר. אמנם את באמת שייכת למחזור אוגוסט אבל אם אנחנו בספטמבר רוצים לשבור את השיא, אז כדאי שנתחיל לספור

צהלולים

New member
לא הייתי בצ'אט אבל...

שמחה וצוהלת! כל הכבוד ילדה, שיהיה במזל ובהצלחה. תשארי איתנו תספרי מה קורה.

Nakatoma

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif

מאחלת הריון קל תקין ומשעמם

tich

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo79.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

מעין26

New member
מזל טוב, איזה כיף לך, הריון קל

וארוך. מאחלת אושר. ותבואי לעדכן אותנו בהמשך

blue4u2

New member
מצטרפת לברכות ../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

למעלה