בנות יקרות - מפגש

בנות יקרות - מפגש

ואלה התוצאות: לתאריך 28/12 - יכולות להגיע - 7 בנות לתאריך 4/1 - יכולות להגיע - 6 בנות לתאריך 18/1 - יכולות להגיע - 5 בנות מוסיפה תאריכים 11/1 ו- 25/1 יום ה' אולי התאריכים האלה יהיו יותר טובים ליותר בנות בבקשה לבחור תאריך מקווה שעד לקראת סופ"ש המספרים יגדלו

חומד אם לא תגיעי

את בצרות צרורות.....
נו יש ריהוט ב-
אפשר
וספרי מה הרסת / תיקנת / שיפצת וכו'..... אין לי רמקולים אז תצטרכי לכתוב.... ועדיין לא דיברתי עם החבר שלי בארה"ב אז תמתיני עוד קצת העזרה בדרך...............

lee E

New member
אז ככה...

עוד אין רהיטים אבל עד שתגיעי כבר יהיו. בנתיים כנראה נישן על הריצפה חחחחחחח והרסתי לעצמי רק את הבוהן השמאלית שנחתכה קשות-למה את לא באה לחתוך את הסלט אהה???? את לא יודעת שאסור לי להחזיק סכינים???? אה...וקניתי המון כלי בית חדשים. תמיד אפשר להאשים את המכולה לא? ואני מחכה בקוצר רוח לרשימה שלך ב NJ כי גם ללכת לרופא נשים לא בא לי. רוצה ללכת לאחד שלא אצטרך להסביר לו מבראשית..

התקשרת

לרופא שנתתי לך את הטלפון שלו לברר? תתחילי להשתמש בסכינים מפלסטיק למרות שבמקרה שלך אני בטוחה שגם איתם תצליחי לחתוך איזו אצבע. אז אם אין רהיטים ואין ס.ק.ס -(סידורים קניות וספונג'ה) מה בעצם את עושה כל היום? מה שלום הילדים עדיין לא שיגעו איזה אמריקאי והוציאו אותו משפיות זמנית
? איך ההכנות לחג המולד
......רואים משהו ברחובות או שקר מידי להוציא את האף החוצה? והכי חשוב הדלקתם נרות חנוכה שרתם שירים ואכלתם
?

lee E

New member
הנה התשובות..את לא יודעת

שהסקרנות אכלה את ה
? לא התקשרתי עדיין. שתדעי לך שסכינים מפלסטיק לקלמזית כמוני יותר מסוכנים כי הם נשברים ביד וזה ממש כואב (תאמיני לי) להוציא את השבבים. מה אני עושה כל היום? ישנה, לא ברור? איזה הכנות לחג מולד??? בגללו אין לי מכולה
דווקא כן חגגנו את חנוכה עם חברים שכבר גרים כאן..אפילו קנו לנו חנוכיה מקסימה כ
כי ניחשו (הם כבר וותיקים) שהמכולה תתעכב בגלל הקריסמס ה&^%$#@. ואמת לא נורא קר..

galim29

New member
הכל מתאים לי../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

מתאים מפגש..

לא יכולה ב- 4/1 וגם לא ב- 18/1.... לגבי השאר בינתיים בסדר לי.. הלוואי שרומיה תוכלי להגיע, מאוד נשמח להכיר את
(וכמובן גם בואינג עם...)

yaelma1

New member
כרגע הכל מתאים לי אז אין בעיה.

אין שום בעיה עם שום תאריך נכון לרגע זה. אגב אם את צריכה איזושהיא עזרה בארגון אני אשמח לבוא יותר מוקדם ולעזור.

למעלה