בנות יקרות, התגעגעתי!!!

אביטל23

New member
בנות יקרות, התגעגעתי!!!

זה כמה ימים שלקחתי לי פסק זמן, קצת התבודדות כי לא רציתי ליפול עליכן עם כול משבר ומשבר שלי כי כבר הרגשתי נורא שאני רק מתלוננת על הנפילות ומציקה פה במקום לנסות ולהיות חזקה ולהתגבר, אבל באמת שהיה לי שבוע נוראי. אבל הגעתי למסקנה שההתנתקות ממכן היא לא פתרון, להפך, מאוד התגעגעתי לכולכן ולאהבה האין סופית שלכן. מקוה שכולן בסדר, שולחת לכן מליון חיבוקים והמון אהבה,ממני אליכן. שלכן אביטל

ערב טוב לך אביטל.

באמת מזמן לא שמענו ממך...ואני מבינה שזה לא סימן טוב. אביטל...ההתנתקות מאיתנו אכן אינה הפיתרון. הבעיה נשארת גם אם מנסים להתעלם ממנה. והרבה יותר קל להילחם בה ולעמוד בקשיים שהיא מציבה לנו אם אנחנו יחד ולא לבד. אנחנו כאן כולנו כדי להיות יחד בזמנים הקשים ובזמנים הטובים שיבואו. ואם עכשיו קשה...תני לנו לתמוך בך ולהושיט לך את היד לעזרה. בתמורה לכך תשתפי אותנו גם בשמחות שיבואו...עשינו עסק? את מומנת להתלונן כאן על כל מה שמפריע לך ומציק. להיות חזקה אינו אומר להתמודד עם הכל לבד! להיות חזקה זה לדעת לבקש את העזרה ולקבל אותה כשצריך...כל זה על מנת שלא ליפול ולהתגבר יחד יחד על הכל. אל תוותרי לעצמך ולמחלה. ואני האחרונה שאומר לך לעשות זאת. אבל לא צריך לעשות זאת יותר קשה משזה ממילא... וזה קשה. אפילו מאוד. יקירתי מקווה שתחזרי אלינו. מתגעגעים אליך פה. ודואגים לשלומך. האהבה האין סופית שלנו...ובכן, היא לא נגמרה. והיא מחכה לך כאן יחד עם כולנו. אוהבת אני.

אביטל23

New member
מאיו`ש היקרה

מאוד שמחתי לשמוע ממך, ותודה על המילים החמות, שמחה לדעת שיש לי אותכן, שדואגות לי. אני בקושי ומכירה אותכן וכבר אוהבת. שלך אביטל

למעלה