בנות? יחס!

בנות? יחס!

כאילו מה?מה אני קיר? חומה? מה אני לא מבינה? לפני כמה שעות שלחתי פה שירשור בישביל להחיות את הפורום הזה למה בלי לפגוע הוא דיי מת... ועכשיו נכנסתי לראות מה כתבתם ואם בכלל כתבתם ן..כלום! הוא בכלל לא נמצא! אז פשוט לידע אתכם.... הפורום הזה מתחיל להמאס עלי אבל מה זה להמאס!

הוא לא יבש הוא מסכן עומד למותתתת

בנותתתתתתתתתתתתתתת אוף איתכןן מ'זה?! או שאצן עד עכשיו יושנותתת מל"ג בעומר..[אין מצב כזה..] או שפשוט כולכן עזבתן.. מה לא הבנתי מה הקטע?! אתן יודעות כמה בנות היי'נו?! תסתכלו בשרשורים בטאגליינס כמה תגובות יש בשרשוריםם.. כמה בנות היי'נוווווווו
רק סתכלו ותבינו כמה בנות עזבוו..

רוצה תשובה לזה? קבלי תשובה.

``פורום המעריצים``. אם הבויז לא היו כותבים שם,לא היה להן מה לחפש שם. עזבי תמי,מי שלא רוצה שלא תשאר אנחנו לא נכריח אף אחד.

TOUSH

New member
מאמי לא מחקתי זה בשירשור משחקים

של הפורום ובגלל שפתחו הודעות חדשות השירשור עבר לעמוד 2 תקפיצי אותו אם בא לך

I Hate Perverts

New member
../images/Emo4.gif

שמעי, אם הפורום לא נאה לך, את מוזמנת ללחוץ על ה-X האדום שלמעלה. כן כן, שם, ליד הסרגל-כלים, כן, עוד קצת ימינה, ממש ליד שתי החלונות.. הגדול והקטן שבתוכו. הגעת? יופי. תלחצי עליו.
וגם אם את חושבת שמחקו ת'הודעה שלך, זו לא סיבה לפתוח הודעה חדשה. בגללך ובכלל משתמשים אחרים שמתנהגים ופותחים הודעות חדשות כאילו אין מחר הפורום התדרדר וזו הסיבה שאנשים עוזבים פה. קחי לתשומת לבך. (וזה שאת חדשה או שלא קראת את מה שרעות כתבה בטאגליינס, לא אומר שלא צריך להעיר לך. אחרי הכל, ביקורת בונה לא מזיקה
)

אני לא חושבת כמוך...

היא לא אמרה שה]ורום לא נאה לה..היא נסתה לעזור.. למה ישר לסלק.. לא פלא שעוזבות פה פול בנות

KiSs KiSs KiSs

New member
לדעתי בנות חדשות שעוזבות-זה בגלל ש

הם לא ממש מכירות ת'פורום אז הם פותחות סתם הודעות חדשות וכולן מתנפלות עליהן......חושבים שאנחנו מפלצות
ובגלל זה הן עוזבות!! צריך להסביר לא לצעוקקק!!

ירדוששש

New member
צודקת !

זה בגלל שאומרים מיותר וכאלה :\ צריך להסביר מה קשה בזה? אפשר להיות נחמדים אם רוצים :\

למעלה