בנות חמודות

בנות חמודות../images/Emo88.gif../images/Emo129.gif

אני ממש אבל ממש מרחמת עליכן. בניגוד לרוב האנשים שיבואו לכאן ויתקפו אתכן לי יש את כל הזכות שבעולם-פעם הייתי כמוכן. כן כן אני מודה למרות שזה קשה לי-הייתי מעריצה ענקית של בקסטריט.במיוחד של ניק. אבל...דהבהדהבהדה...התבגרתי והבנתי שהם פשוט לא משהו. וכמובן שעוד הרבה דברים אבל אני לא אכנס למלחמה הבלתי פוסקת הזו כי זה יהיה ארוך קשה ומכאיב וגם אין לי תמיכה כאן, בינתיים-אבל הכל עוד ישתנה אתן עוד תראו. טוב חזרה לנושא- אני מאמינה-והרבה יסכימו איתי אבל כנראה שלא כאן- שכל להקה שלא כותבת לעצמה את הליריקס ואת המוזיקה פשוט לא נקראת להקה. זה נקרא מקהלה. ושכל להקה שמסתמכת על מראה יותר מאשר על כישרון פשוט לא להקה אמיתית עם או בלי קשר לליריקס ולמוזיקה. ובכלל- כל להקה שרוב השירים שלה הם על אהבה וכו´ אז היא להקה שחייה באשליות (ראו ערך ווסטלייף). ועוד משהו- לא לרצוח אותי. למה? אולי כי אני לא באה ואומרת לכן-אתן מטומטמות וכו´ אלא אני באה אליכן ב-אתן טועות כי ככה וככה וככה. וכן אתן טועות בקסטריט היא לא להקה טובה (זאת אומרת היא כן אבל יש פי מיליון להקות טובות ממנה) בכלל היא אפילו לא להקה היא מקהלה (ראו סיבות למעלה). ויש חיים שם בחוץ. וכן אני אגיד לכן- תשמעו מוזיקה אמיתית!!!
אורית לשעבר מעריצה

Elinor *

New member
שלום לך!

אז ככה, גם אני הייתי מעריצה שלהם בעבר. וגם אני עזבתי אותם מסיבות שאני לא אפרט אבל.... לדעתי, מה שאני נתקלת בו לרוב זה שהמון אנשים רואים את מוסיקת הפופ כמוסיקה לא אמיתית! מה שבכלל לא נכון! מה לעשות שאני לא מוצאת את אהבתי בלהקות ששוברות צורחות מתפרעות מול המצלמה? זאת מוסיקה אמיתית בשבילך?? בבקשה! תהני! ואני גם בטוחה שהם לא כותבים את כל מה שהם שרים! התבגרת?! אני חושבת שפשוט השתנה לך הסגנון המוזיקה, ואיבדת טעם במה שהבקסטריט שידרו! זה לא עושה אותך לאחת עם טעם יותר טוב! בנוסף על כך בקשר לטענתך על עולם האשליות של שירי הבלדות! חמוד´לה, מישהו כתב את השירים האלו! וזה מה שהמישהו הזה מרגיש!זה אמיתי! אז אשלייה או שטויות את לא יכולה לקרוא לזה!מה לעשות שאצלם ההתבטאות היא פחות "אגרסיבית" משאר הלהקות והם מעדיפים לשיר על אהבה מאשר על החרא של החיים, זה מה שהם משדרים, זה מה שהם מרגישים! ושני הצדדים זאת מוזיקה אמיתית! כי היא באה מבפנים! ההבדל הוא הדרך שבה הלהקות בוחרות להציג את עצמןואת המוסיקה שלהן! ולידיעתך, ווסטלייף כתבו , אפשר להגיד חצי מאלבומם החדש "world of out own" ועוד הרבה שירים שאני בטוחה שאת לא מכירה! אז המקום לבוא לפה ולטעון שהמוסיקה שהם שרים היא לא אמיתית אני מציעה לך לבדוק מה הם שרים!!! כדאי לך להתבגר! כי להזכירך את זו שנכנסת לפורום של להקה שאת לא מעריצה, שאצלך אפילו לא נחשבים ללהקה ומשאירה הודעה כזאת. אז אני מרחמת עליך! ועל כל האוממלים בחוץ שבאים לפורומים בשביל לרדת על נושא הפורום! ואם יש חיים בחוץ...למה נכנסת?!!? מוזיקה זו העדפה של כל אחד! לכל אחד טעם שונה! אז את לא תקבעי לי מהי מוזיקה אמיתית! אלינור!

Kim Carter

New member
you go girl!!!!!!!!

הוצאת מילים מפי.... (הא???) ודרך אגב... באלבום האחרון (בלאק אנד בלו) כמעט כל השירים נכתבו על ידי הבאקסטריט בויז עצמם, והשירים האלה, הם אופס במקרה הכי יפים שם... אויש! צ´או,
Crazy~Kim-Kim
והרוחות המנשבות!

את ממש אבל ממש טועה

תראי אני מגדירה פופ כמוזיקה אמיתית כי זו אכן מוזיקה ואיך אני אגדיר מוזיקה אם לא כ´מוזיקה אמיתית´. אני לא יכולה להסביר במשפט או שניים אז אני הולכת לכתוב הודעה מפורטת ומנומקת היטב (ותודה בזאת לשירי המורה להיסטוריה ולקרן המורה לספרות). אני-בניגוד לאחרים-מנמקת את עצמי ומן הראוי שגם את תעשי את זה כי אחרת ההודעה שלך (ואל תקחי את זה אישית) פשוט נראת כמו הודעה של ´שיט!היא קיללה את הלהקה האהובה עלי!בואו נהרוג אותה!´. תנמקי היטב. אולי אז אני גם אקשיב לך ברצינות שאנשים אחרים מקשיבים לאנשים שמנמקים את עצמם. וכן משעמם לי רצח. אין אףאחד אונליין באיסיקיו שלי. רחמו עלי אנשים. 1. תכנים- החיים הם לא רק אהבה. וגם ללהקות רוק יש הרבה שירים על אהבה. ואני יכולה לתת לך לפחות 20 שירים אם לא יותר על אהבה. 2. רוב הלהקות מתבססות על מראה ולא על כישרון. ברור שיש גם כישרון וקול אצל רוב האמנים שיש במוזיקת הפופ אבל... אבל להקה שהמעריצות שלה בוחרות את החבר להקה מועדף על פי המראה שלו? להקה שכל קליפ שלה נראה כמו תצוגת אופנה ולרוב הוא חסר כל משמעות אומנותית. יש קליפים שהם פשוט יצירת אומנות כמו BLACK HOLE SUN של סאונדגארדן. 3. אז בקסטריט ו-ווסטלייף כותבים את השירים שלהם בעצמם. יפה יפה להם. ברצינות. את זה אני מעריכה. אני מעריכה את זה שהם לא שילמו כסף לאיזה כותב שירים מדופלם שכותב שירים לפי הזמנה. אבל עולם האשליות של שירי הבלדות ממש לא מושך אותי. הוא ממש עולם אשליות ועדיף לחיות במציאות. נכון שמישהו מרגיש את מה שהולך שם בשירים האלו וזה אמיתי והכל. אבל עוד פעם- זה אמיתי אבל זה לא זה. 4. את ישר באה וטוענת שכל להקת רוק היא אגרסיבית שצורחת מתפרעת ושוברת דברים מול המצלמה. שמעת פעם את פרל ג´אם? או את אופספרינג? הם לא כאלה אגרסיבים? ומה עם פו פייטרז? את רואה- את זאתי עם הסטיגמות ולא אני. וזה כן נקרא סוג של התבגרות. כי ברגע שבן אדם מתעורר מהאשליות ומבין שהעולם הוא לא כזה חמוד ומתוק כמו שהוא מוצג בשירים האלו (הכוונה לבלדות המתקתקות האלו) אז זו התבגרות כי הבן אדם נפתח לעולם האמיתי. ואני כן מכירה את רוב הדיסק החדש של ווסטלייף כי חברה שלי מעריצה אותם וכשחגגנו לה יומולדת היא הכריחה אותנו לשמוע אותו. דווקא אהבתי איזה שיר אחד בו. כמובן שאין לי מושג איך קוראים לו... אורית שממש אבל ממש משעמם לה

Elinor *

New member
אז ככה...

אין לי כוונה להרחיב כפי שכבר אמרתי מוזיקה היא סוג של טעם ואת לא זאת שתבואי ותקבעי לי מהי מוזיקה אמיתית בוגרת וטובה ומה לא!!! ההודעה שלי היא לא הודעה של ´שיט היא קיללה את הלהקה שאני אוהבת´ אלא בשביל להגיד לך בנימוס ´תסתמי את הפה ואל תקבעי לאנשים מה לשמוע ואל תכנסי לפורום של להקה שאת לא אוהבת בשביל להצית אש כשאת אומרת שהם לא להקה טובה ושחברות הפורום אומללות ושאת מרחמת עליהן´ יותר מובן לך עכשיו? אני לא אכנס לעובדה שאני לא מעריצה של הבאקסטריט! הייתי ואני עדיין אוהבת את המויקה שלהם פשוט איבדתי טעם בהם! זה לא עושה אותם לזבל של להקה או מקהלה או w-h-a-t-e-v-a סליחה באמת שאני לא רואה את האומנות בלעוות אנשים בקליפ, לזרוק כמה דברים או להופיע בחור שלשם נכנסנו עין/ פה / אוזן של מישהו וראות מקקים למיניהם מתעופפים באויר. אותי זה דוחה! ואני לא רואה פה שום אומנות! לעומת זאת אני מוצאת זאת בקליפ מקורי! מהמם שאף אחד לא עשה כגון "it´s gonna be me" של אן סינק או את "everybody" של הבאקסטריט שהרשימו אותי! ומרשימים עד היום !! הרעיון, בתפאורה, בהצגה ובעיצוב ושלא נשכח שגם אלא שלא העריצו אותם נשארו עם הוואו כשהם ראו את הקליפ כי הוא היה מרשים!! וכאחת שראתה את בלאק הול סאן אני יכולה להגיד לך שלי לפחות הוא לא עשה כלום וגם לא התלהבתי מהקליפ! לכן, כמו מקרה המוזיקה את לא יכולה לקבוע מהי אומנות בשביל כולם, אלא אך ורק לעצמך! ברור יותר? "מה שהולך שם בשירים האלו וזה אמיתי והכל. אבל עוד פעם- זה אמיתי אבל זה לא זה." ש-ט-ו-י-ו-ת!!! אם זה אמיתי לפי דבריך...אז זה ועוד איך זה, העובדה שאת לא נמשכת לשירים האלו לא עושה אותם פחות טובים. או פחות אמיתיים! אני בכלל לא מבינה מאיפה הגיע הרעיון תסלחי לי, אבל דבילי להשוות בין שני הדברים שהם קצוות שונים, משדרים מוזיקה שונה, משווקים את עצמם בדרך שונה ואת עוד נכנסת ומנסה להגיד מה יותר טוב כשאת יודעת שפה זה בכלל לא המקום אבל בכלל לא! ולהתחיל להתווכח על משהו שכולו טעם והעדפה של בן אדם! ולא יעזור מה תגידי או כמה שטויות או "נימוקים" תכתבי! מה שאנחנו אוהבות זה מה שאנחנו נשמע ולא נשים על מה שאת חושבת! או אוהבת! או שומעת! לכן, אין טעם שתמשיכי לנסות לשכנע בנות בפורום של הבאקסטריט כמה הלהקה לא טובה! כי זה הצעד הכי מטופש וחסר טעם לעשות! זה לא קרוב לסוג של התבגרות וזה אף פעם לא יהיה שמעת על הביטוי "איש באמונתו ייחיה"? זהו! בדיוק זה! אז זה שאת אוהבת משהו שונה ממני לא עושה אותך יותר טובה או יותר בוגרת או יותר חכמה!!! אני אוהב מה שאני רוצה ואת...לא אכפת לי... וזהו! עוד בדבר, כשאת נכנסת לפורום של להקה שאת לא אוהבת ומתחילה להתווכת אם הם טובים או לא...אני חושבת שאפשר בוודאות לראות את ה"בגרות" שלך! ששואפת לאפס במקרה הזה! תסלחי לי, אבל גם האהבות עולם הזה הן אמיתיות! רק חבל שעוד לא גילית את הצד הזה, גם כל הרגשות שמוצגות בשירים הן העולם האמיתי! כפי שאמרתי, אם מישהו כתב את זה, זה חייב להיות אמיתי! אלינור
שבאמת מרחמת עלייך...

Elinor *

New member
אה ואסור לשכוח!!!../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif../images/Emo47.gif

את רוב השיאים הלהיטים והשבחות מחזיקות להקוה וזמרי ה... דרטי פופ פרררר פופ
אלינור
פררר פ-ו-פ!!!

parker_sholet

New member
רק רציתי להגיד...

שאני אוהבת להקה לפי מה שהיא משדרת- ברור שגם לפי המוזיקה, אך מה שרואים על המסך הוא זה שבאמת קובע את אופי הלהקה. אני למשל רואה את בקסטריט בויז כלהקה מאד מאד סימפטית- עם סיגנון יחודי משלהם. לעומת ווסטלייף- שאותם אני רואה כחבורת שחצנים עם מוזיקה משעממת, עכשיו תגידו איך קבעת? הרי שניהם להקות בנים ושניהם עוסקים באותה מידה בכתיבת השירים ושניהם שרים לרוב בלדות. אז זהו...שמה שהם משדרים הוא מסר שונה לגמרי ,וגם הסיגנון שונה לגמרי. תנסו להסתכל מידי פעם.. ואגב..אם תהיתם אני לא מעריצה אף אחת משתי הלהקות ,ככה שדעתי אוביקטיבית.

Elinor *

New member
קודם כל,

מה שרואים על המסר בכלל לא קובע!!! הם כ"כ שונים במציאות! ואני יכולה להגיד לך מניסיון שהייתי במלון כשווסטלייף היו והם ממש ממש לא סנובים! נורא חמודים! ואני לא אומרת את זה בגלל שאני מעריצה שלהם. לא הייתי אומרת שהבקסטריט עם סגנון יחודי משלהם כי אני מכירה את הסגנון מהרבה להקות! אני לא אומרות שהסגנון שלהם לא טוב! אני מאוד אוהבת את השירים שלהם. אני מקבלת את דעתך למרות שאני לא רואה הרבה שוני בשירים או במה שהם משדרים, אם זה הבלדות או הקליפים הרגועים... אבל כל אחד ודעתו אבל תהיי בטוחה! מה שעל המסך בכלל לא קובע!!! הם יכולים להיות האנשים הכי סנובים שיש ולהראות כאלה מתוקים ומלאכים במסך!! זה נקרא דו פרצופיות קחי ערך ג´ניפר לופז כשחברה שלי באה להגיד לה שלום היא הסתכלה עליה בזלזול והלכה!!!כאילו היא מלכת העולם ובקליפים שלה היא נראית כ"כ מתוקה וחביבה. אלינור

nicky fricky

New member
שמעת פעם על "born into kaos"?

רק שתדעי לך אם לא זאת להקת הרוק שניק מנהל אותם אז הנה בבקשה את רואה וגם להם דר"א יש שירים ממש לא רעים! לפי דעתי עם לא היו רוקיסטים בעולם לא הייתה הערכה למוסיקה אותו דבר כמו שהיום נמשל הביטלס (רוק-פופ) היו "להקת הבנים" הראשונה בעולם בילדיהם לא היו מעריכים את בקסטריט כיום אותו דבר! אבל זה מראה לך שכל אחד תורם למוסיקה שלו אותו דבר שעם לא היה ראפ אז לא היה היפ הופ וכו´ עם לא היו זמרי פופ לרוב הראפרים (כמו אמינם) לא היה על מי לרדת אז כל אחד תורם את חלקו וצריך לכבד את כל סוגי המוסיקה אין לך שום זכות לבוא ולהגיד שמוסיקת פופ היא מוזיקה לא אמיתית כי זאת מוסיקה אמיתית וחצי!

nicky fricky

New member
אלינור לשלטון!../images/Emo45.gif

לפי דעתי את ממש ממש צודקת פופ זה כן מוזיקה אמיתית!!!! ותקחי אותי לדוגמא שאני מעריצה שרופה של אמינם (ראפ) ושל ארוסמית´ (רוק) וקצת אפילו של קווין (הכל באשמת אחי) ושל פאפ דאדי ושל קוליו ושל בקסטריט גם! לפי דעתי גם לינקין פארק שולטים וגם לימפ ביסקיט וגם בקסטריט אני אחת שאוהבת את כולם אז עם את היית מעריצה אמיתית היית מכבדת את מי שהערצת פעם וחוץ מזה כמו שקים אמרה הם כן כותבים את החומר שלהם (בלק אנד בלו) וראיתי הרבה הופעות שלהם או קטעים מההופעות שלהם באינטרנט וקווין וניק נמשל מנגנים שם גם כן! וחוץ מזה כל להקה שנמשכת 9 שנים (כמעט) בלי הפסקות ובלי התפרקויות לא חשוב עם זאת להקת ראפ פופ רוק או אפילו קאנטרי זקוקה לכבוד שלה ועם את היית מזילה ריר על ניק רק בגלל שהוא בלונדיני עם עיניים כחולות (טוב מי יכול להאשים אותך....) אבל בכל זאת זה אומר שאין לך כל כבוד לשאר הלהקה ושאת מבינה במוסיקה כמו שסבתא שלי יודעת יפנית שוטפת. אוקיי? תחשבי על זה! נ.ב תודה קים על "הברוכה הבאה" שלכם ניקי

Elinor *

New member
חי חי חי...

תודה רבה על התמיכה פריקי גם אני כמוך,אוהבת המון סוגי מוסיקה, המון להקות, את האמת נכנסתי לפורום בשביל לאחל בהצלחה למנהלת-אחרי הכל הייתי מעריצה שלהם שנתיים... אבל שראיתי את ההודעה נורא התעצבנתי ,קשור לבי.אס.בי או לא, מכיוון שאני מעריצה של ווסטלייף ושל שאר מוזיקות הפופ למיניהן...החלטתי להגיב ולהעמיד אותה על מקומה, כי כבר באמת נמאס מכל הודעות חסרות הטעם האלו, שבסופו של היום זה קשור אך ורק לטעם והעדפות של בן אדם. ושוב, תודה על התמיכה!!! אלינור

nicky fricky

New member
אין בעד מה...

enytime.... נחמד שקוראים לי פריקי זה חדש....בחרתי את הכינוי הזה בגלל שחברות שלי קוראות לי כך כי כאילו משוגעת על ניק nicky fricky אל תשימו לב הומור שחור..

Kim Carter

New member
אלינור יקירתי...

כל הכבוד שוב, אני מכניסה, ברשותך, את ההודעה לטאגליינס של הפורום, אם זה לא מוצא חן בעיניך את מוזמנת להודיע לי...

Elinor *

New member
סילחי לי על טיפשותי אבל...

טאגליין?.... say what?! מה זה? אלינור

Kim Carter

New member
טאגליינס....

נכון למעלה בפורום יש לינק לחוקי הפורום על רקע צהוב? זה הטאגליין ואני יכולה לפרסם הודעות שאנשים כתבו כאן.

ktbspa4eva

New member
את מזה טועה

בקסטריט הם להקה אמיתית הם לא ח** מיוצר כמו כל השאר אז מה שהם לא כותבים לעצמם את המילים ואת המנגינה? (אפילו שבאלבום האחרון הם כן!!!!!) מכל הלהקות שכן כותבות וכן מנגנות לא נשארו הרבה וגם מאלה שהם מממממממששששששששששששש מיוצרות לא נשאר הרבה (קטלנו את פייב עוד מעט נקטל את כל המסריחים הבאים והם ילכו n sync יעני לטבוע....) בקסטריט הם להקת הבנים הראשונה שהוציאה אוסף להיטים (סליחה לא הראשונה גם פייב הוציאו אבל בגלל שהם התפרקו ובקסטריט עדיין יחד!) הם הלהקה היחידה שגדלה ככה עם המעריצים הם כבר כמעט עשר שנים ביחד והם שברו כל שיא אפשרי בקיצור הם הלהקה הכי גדולה והכי אמיתי בעולם! נ.ב הם מופיעים בספר גינס 2001 לכו תחפשו את זה. זה בעמודים הראשונים הלהקה שהכניסה הכי הרבה כסף

אולי תרגעו....../images/Emo104.gif

אני מאוד אוהבת את הבקסטריט גם מבחינת המוזיקה השירים המראה הכול... אבל אני מציעה לכולם להירגע... אז מרשמלו (או איך שתיקראי לך) אין לך שום זכות לבוא לפה ולהכתיב לכולם איך לחיות- את אהבת את הבקסטריט, את כבר לא אוהבת אותם בסדר גמור תמשיכי בחייך, את אומרת לנו להתבגר אז אולי את תתבגרי כי את זאת שנשארת על אותו נושא ומדברת על אותו נושא!!!!! ולכול השאר שכן אוהבים את הבקסטריט בויז- אל תשימו לב לכול דבר שאומרים אם זה באמת מפריע לכם אז אל תוציאו את העצבים שלכם פה... להפך אם תגיבו לכול השטויות אז ימשיכו לדבר שטיויות... תחשבו על זה. אני, לדעתי- כול אחד אמר את מה שהוא רצה לומר גם מבחינה טובה וגם מבחינה רעה ויאאלה תעברו נושא.... כי כמו שקים אמרה צריך להנות מהפורום הזה- כי הוא היחיד שיש!!!!!! אוהבת אותכם חן

למעלה