בנות חמודות כנסו

MILIl

New member
בנות חמודות כנסו

בנות יקרות אני קוראת את מה שאתן כותבות על אדם וממש שמחה... עד לפני חודש אני ואדם היינו חברים במשך שנתיים וסיימנו כידידים כעת אני ממשיכהללות אותו בדרכו ונמצאת עמו יום יום בהופעות בראיונות וכו'.... אני שמחה לקרוא את מה שאתן כותבות הוא אחלה בנאדם... תמשיכו עם הערצה שלכן אך דעו מתי להיות מתונות ולא תמיד להיכנס לפרטיות לא להתקשר בשעות מאוחרות של הלילה... יצא שישנתי אצל אדם והתקשרתן וזה מאוד הפריע.... דעו מתי לשים את הגבולות... ותמשיכו עם הערצה הם אוהבים אתכם מאוד... לא אחת תוכלו לראות אותי מלווה אותם בהופעות ממש לידם בכל רגע... אדם ביקש שאבשר לכם שבעוד כחודש כשייגמר שיר נולד אני והוא נוסעים לחגוג לאושרי יום הולדת שזה ממש בקרוב בלונדון.... אשמח אם נחליט יחד להפתיע את אושרי... אוהבת אתכן... אשמח לקבל תגובות... בהצלחה עם ההערצה.... תמשיכו חמודות...

יוו איזה כיףףף לךך

החלום שלי הוא לפגוש אותו ואת אושרייי מסרי לו שייכנס לפורום בבקשההה אני מתה שהוא יכתובבב ומסרי לו בשם הפורום שכולם אוהבים את הלהקה ומוסרים בהצלחה ושאוהבים את השירים והקיצר אוהבים אותםםם (אני למשל מעריצה ממש את אדם ואושרי..חיחי) זה אושרי אני מאוד רוצה לדעת בבקשה תכתבי לי תגובה----->

נ.ב.

תגידי לאושרי מזל טוב עד 120 שנים טובות ויפות כמוהו ואנחנו חולות עליו ועל אדם בבקשה תמסרי להם את זה!!!!!! (ריקי גל השטן)!!!!

MILIl

New member
היי שירה זו מילי עדיין לא זזתי מכאן

רק תדעי חמודה שזה לא אושרי.... גם אלינו הגיעו תמונות של הילד הזה יש שרואים דימיון אבל ממש לא לפי מיטב ידיעתי הילד הנ"ל הוא בארשבעי או משהו כזה.... ביררנו כבר... תהני מתוקה ונראה מה אפשר לעשות לגבי אושרי.... שבת שלום...

ALinuuushkA

New member
הוא לא ממש דומה לו=\

ובאמת אושרי הכי שווה מהלהקה:) תחגגו לו טוב טוב,מגיע לו..18 זה אחלה,אצלי רק בעוד חצי שנה;) בנות...איך אני יכולה לשים פה תמונה כחתימה?אם אני רוצה לשים את התמונה הבאה(מצורפת)..

למילי

אני מאוד מודה לך על שענית לי ומאוד עריכה אותך על מה שאת עושה לאדם כי באמת מגיעה לו ולכל הלהקה רק טוב... שבת שלום שיהיה לך...

חחח איזה חמודה את!כנסי...

בת כמה את??? אחרי מה שהיה פה עם "ערן" אני לא בטוחה שצריך להאמין לכל אחד... בקיצור- תגידי לאדם שאנחנו נורא נורא אוהבות אותו, ושלא ישכח אותנו לעולם, שימשיך בקריירה שלו עם הלהקה ובלי, כי יש לו עתיד גדול!, הוא מדהים, וכלנו אוהבות אותו (ותתפלאי- יש גם אוהבים). האם את תוכלי לעזור לנו לפגוש את אושרי ולהפתיע אותו? אולי תעזרי לאדם להכנס לפורום? וכל הכבוד לך שלמרות שנפרדתם- את עדיין מאמינה בו ותומכת בו- זה מראה שאת אוהבת אותו כי הוא מי שהוא והוא לא ישתנה בן לילה (ואני יודעת טוב מאוד למה אני אומרת את זה). אשמח אם תעני לי על השאלות, אורנית!

למעלה