בנות חביבות

mikucho

New member
בנות חביבות

כמה זמן לא הייתי פה, היה לי לחץ בעבודה ואפילו לא הספקתי להכנס ורק ללקרוא, התחלתי היום לקרוא את כל מה שהחסרתי ונראה לי שאצטרך שבוע שלם להשלים את החסר. בכל אופן בסוף שבוע שעבר היתה לנו סדנת תפירה ותפרנו חליפות ריקוד, חזייה וחגורה קיבלנו הדרכה ולמדנו את השלבים וכל אחת המשיכה בתפירה ובעיצוב לפי דמיונה והיצירתיות שבה. בפורים אנחנו נופיע עם חליפה תוצרת עצמי. הפסטיבל שאתן רוצות לארגן נשמע מעניין ומפתה ואשמח לשמוע עוד פרטים בהמשך וגם לעזור במידת הצורך. שיהיה שבוע נפלא ותהנו מהשמש החמה שקיבלנו הלוואי שימשיך גם לפורים

באלאדיה

New member
סדנת תפירה?!?

נשמע מעניין, באיזו מסגרת היתה הסדנה ומי העביר אותה?

iruthya

New member
סדנת תפירה- דורית ייני

שלום לכן הסדנה התקיימה בבית ספר ערבסק בירושלים, את הסדנה העבירה דורית ייני מורתנו ו"הגורו" שלנו בערבסק. זה קורה כל שנה לפני חג פורים סדנא ששווה להשתתף בה. את האביזרים הנלווים ניתן לרכוש במקום, דהיינו, חרוזים, חזיות, אפליקציות, ובכלל הכל כל מה שקשור לתפירה ולביצוע. היצירות מדהימות והרעיונות עד אין סוף. מלבד זאת דורית גם תופרת תלבושות לרקדניות ברחבי הארץ, אין כמוה, היא חמה לבבית, ונותנת את הנשמה כשהיא מעצבת ויש לה רעיונות - שאין פשוט אין למצוא בשום מקום, כולנו קונות מוכן, אבל כשאת מכינה את הבגד שלך, במו ידייך זה משהו אחר לחלוטין, רגע רגע...... יש לי רעיון, אולי תבקשו ממנה לעשות סדנא כזו בתל-אביב ,

tlingit

New member
רק דבר אחד חבל: למה לא סיפרת לנו../images/Emo35.gif

היינו יכולים גם להגיע, גם להוסיף את המידע ללוח האירועים שאחרים ידעו עליו... מיקוצ'ו, פעם הבאה - לספר לנו
נשמע ממש מעניין כזו סדנה, בעיקר לאלה מאיתנו שאוהבות יצירה עצמית. אני בעד הוספת כזו סדנה לכינוס ריקודי בטן שאנחנו מארגנות. מה דעתכן?

למעלה