בנות זקוקה לעזרתכן...

קוקולית

New member
בנות זקוקה לעזרתכן...

אז רישמית אני שייכת לפה... אני מרגישה כאילו הקצין מיון הרגע קרא את המספר האישי שלי בבדיקת זרע של בעלי לא נמצא אף תא זרע לרפואה והרופא אמר שיש לבצע בדיקה נוספת במכון פרטי כי בכללית יש המון טעויות בכל מקרה הבנתי שבמידה והתוצאות יהיו זהות יש להתחיל בטיפולי ivf אני מתביישת לומר כי אני מרגישה שחרב עלי עולמי למרות שזה לא מה שיגדיר אותנו (היכולת להרות) אלא היכולת להיות הורים. זקוקה לעזרתכן במידע ובכלל על הנושא תודה על המקום הזה שאפשר להתפרק...קוקולית

IVF זה לא סוף העולם!

עשיתם רק בדיקת זרע אחת? אם כן, שיבדקו עוד פעמים, לפחות, על חשבון הקופה! בשביל מה את משלמת כסף לקופת החולים?! IVF, כפי שכתבתי בכותרת, זה לא סוף-העולם. בכלל לא! את יודעת מה סוף העולם? לאבד אדם שאוהבים! את בדרך ליצירת חיים. תסתכלי על זה ככה. לכל אחד יש "שק" שהוא סוחב בחיים שלו. תסתכלי מסביבך ותחשבי אם היית מוכנה להתחלף עם מישהו אחר ב"שק" שלו. אני לא הייתי מוכנה! טיפולי הפוריות גרמו לי להכיר את האישיות שלי ושל בן-זוגי בדרך אחרת, שאילולא הם, לא הייתי מכירה. אני בטוחה שעוד בנות יענו לך פה תכף, אבל חשוב לי שתביני שזה לא הסוף, אלא ההתחלה. את מתחילה במסע ליצירת חיים. שיהיה בהצלחה, סיגל

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הנה, כאן ליד הירכתיים שמנו מזרון שמי שנופל ומתרסק יוכל לקום מבלי להפגע. גם אם לא היו טעויות במעבדה, תמיד כדאי לעשות בדיקה נוספת כי לפעמים קורות תקלות. בזמן מתן הזרע צריך להקפיד שהכל יכנס לכלי. לפעמים מפספסים ומה שמגיע לכוס זה רק הנוזל שבסוף. אני מבינה את ההרגשה המבהילה הזאת כשהשמיים נופלים. אבל הם לא נפלו באמת. הם רק התקדרו. בבדיקה הבאה יתכנו תוצאות טובות יותר. ואם לא- בעלך ישלח לצילום ומיפוי אשכים כדי לברר מה מקור ההפרעה. לפעמים נוצר מצב בו בגלל חסימה תאי הזרע לא מגיעים לנוזל הזרע הנפלט. יש כל מיני דרכים ופתרונות כדי להפיק תאי זרע מהאשך עצמו. בראש העמוד יש לינק לקישורים חפשי שם קישורים שעוסקים בIVF ובפוריות הגבר. גם הלינק מאמרים (בראש העמוד) מוביל לאוסף קישורים על IVF. וגם כאן יש אוסף קישורים בנושא פוריות הגבר. העולם שלכם לא חרב, הוא רק התארגן מחדש בצורה אחרת, וזה לוקח זמן להתרגל לזה. נקוה שבקרוב נשמע ממך בשורות טובות.
נועם

קוקולית

New member
בנות יקרות תודה על תשובותיכן

אני באמת מקווה שישי סיכוי לבדיקה טובה יותר וגם אם לא אז הטיפולים יוכלו לעזור לנו תודה על המידע קוקולית

רומי 007

New member
כן השוק בהתחלה קשה

אח"כ את משקיעה זמן ואנרגיה בלימוד של הנושא על כל זויותיו ומי יתן שעד שתגמרי את ההתמחות כבר תהיי בפורום השכן. קוקולית - מאחלת לך שבמסע הזה תתנהגי כמו "קולית" ולא כמו "קוקו" למרות שאני בטוחה שיהיו לך גם רגעים כאלה. הרבה הצלחה ולא לאבד תקוה חס וחלילה

nam

New member
קוקולית יקרה

הבעיה הזו קיימת גם אצל בעלי, ועלי לומר לך שזה ממש לא סוף העולם. את הזרע שלו הוציאו לו בנתוח ועלי לציין שהוא מתפקד נהדר (יש לו ילדה מנישואיו הראשונים מטיפול IVF שהצליח בניסיון הראשון ואני כעת ממש בתחילתו של הריון שאני מקוה שיצליח). כך שאת ממש לא צריכה להרגיש רע. הטיפולים אינם נוראים והפורום הנהדר הזה יעזור לך לעבור הכל. בהצלחה!

מיכל ק-ש

New member
קוקולית

זו לא בושה להרגיש שחרב עליך עולמך. כך הרגשתי ביום שגיליתי ששתי החצוצרות שלי סתומות. אבל מהר מאוד מתעשתים ומבינים שהרפואה יכולה להציע לנו פתרונות מצויינים ושהפתרונות האלה נשמעים הרבה יותר מפחידים ממה שהם באמת. בתור מי שהגיעה ל-IVF במסלול הכמעט ישיר (לא קיבלתי זריקות לפני כן), אני רוצה לומר לך שהשד אינו נורא בכלל. כן, זה כרוך בקצת טירחה, קצת טרטורים, קצת כאבים וקצת תופעות לוואי, אבל הכל בגדר הנסבל ובאמת תלוי באיך שאת מסתכלת על הדברים.אהבתי את מה שסיגל היי-טק כתבה לך ואני רוצה להוסיף על דבריה ולומר שבנוסף לכך שאת מתחילה כעת במסע ליצירת חיים, את תהיי חלק מהתקדמות מדהימה של המדע. את תחווי תהליך מיוחד שאילולא הוא, לא היה מתאפשר לזוגות כמוכם וכמונו להיות הורים לילד ביולוגי משלהם. אני יודעת כמה זה נראה מפחיד בהתחלה. הייתי שם לפני ארבעה חודשים. אבל היום, "ממרומי" נסיון ההפריה השני שאני במהלכו כרגע, אני אומרת לך בכנות - זה ממש ממש לא נורא ויש בזה אפילו דברים מקסימים (כן אני באמת חושבת כך וזה לא כי התחרפנתי מההורמונים...). אני בטוחה שתצליחי גם למצוא את הדברים החיוביים בתהליך שעובר ויעבור עליך ועל בעלך - ויש הרבה כאלה. אז ברוכה הבאה והלוואי שלא תשהי פה זמן רב.

סחתיין על השם

יש כדורים נגד בחילה שנקראים קוקולין, הם אמנם נועדו לבחילות בנסיעה. אבל יש גם נשים בהריון שלוקחות את הכדורים האלו. מאחלת לך שתלכי לIVF הראשון וכבר תתחילי להשתמש בכדורים הנ"ל. בהצלחה רבה לכם. שרה

קוקולית

New member
בנות- תודה לכן

מעבר לתשובות המהירות והמחממות רשימת המאמרים עודדה להפליא ושפכה אור על המצב המון תודה, ישר כח קוקולית

vmoti

New member
עידוד

גם במס´ בדיקות זרע לבעלי לא נמצאו זרעים כלל, אתמול הוא עבר ביופסיה מהאשך ונמצאו זרעים, אני עברתי שאיבה ואנחנו בעיצמו של IVF ראשון, אז יש תקווה.

למעלה