בנות זה נישלח

צליל כנסעייי

לפני חצי שנה או יותר אני ועוד כמה בנות ניסינו לארגן פגישה עם המכתה הכי יאפה בעולם... ו....עוד לו החזירו לנו תשובה תחשבי כמה זמן עבר כבר!!!! אבל בכל זאת אני מקווה שהוא יענבה!!

shoshishoosh

New member
לא זה מפגש רק של הפורום הזה...

והבנות שנרשמו ואם יהיה מפגש אז רק מי שבפורום הזה ילך....

0rin

New member
צלילוש כנסי שנייה

את יכולה לרשום בהודעה את כל הבנות שרשמת במכתב?

כנסו...

ואם יהיה מפגש מעריצים... אז איפה יהיה.? [אם מישהיא יודעת... אוהבת אותכםם.! נויל אתה החיימשלי.. מישפחת סנדלר: נולי+נולית=נולון!!!

0rin

New member
אני מעדיפה חיפה...

אבל תל אביב זה הכי קרוב לכולם.. ואיפה יהיה?? אממ.. לא יודעת.. באמת.. איפה יהיה המפגש?!

mor sndlr

New member
תבדקי אם אני רשומה

השם שלי הוא מור אליהו בקשה תבדקי פליזזזז

Crazy Motek

New member
יש לי שאלה.. לצלילו'ש

תקשיבי.. הנמון בנות לא בטוחות שהן נרשמו.. את יכולה לרשום כאן את הרשימה של כל מי שנרשם? תודה.. זה יעזור לכולנו..

zlilosh13

New member
בטח בנות אני רושמת...

שם: גיא שם משפחה : בן הרוש גיל : 13 הכינוי :גיושש LOVE אושרי ... שם: הדר שם משפחה : סנדלר חמי<שמש לשעבר> גיל : 14 הכינוי :הדר סנדלר חמי2 שם: בר שם משפחה : כהן-סנדלר גיל :13.7 הכינוי :B a R האחת והיחידה שם:רון שם משפחה:חסוי גיל:12 כינוי:roncha12 שם: דקל שם משפחה : פריאנטה גיל : 13 הכינוי :מטולה סיטי שם:הדר שם משפחה : אבוטבול גיל : 14 הכינוי :הדרוש 14 שם: קורין שם משפחה : אליה גיל : 14 הכינוי : קורינושש שם: כרמל שם משפחה: דוד גיל: 13 כינוי: KiSs KiSs KiSs שם:טל שם משפחה:כליפה גיל:12 וחצי כינוי:טלוW יוסף שם: כרמל משפחה: בובליל גיל: 13 כינוי: כרמלוש לאב את אושרי שם:הדר שם משפחה:סעדון גיל :13 כינוי:הדר לוב אושרי שם: ירדן שם משפחה: מזרחי גיל: 13 ירדוששש שם: ליטל שם משפחה: גרוס גיל: עוד חושיים 13 הכינוי שלי בפורום:litalg06 שם: אורין שם משפחה : אויברי גיל : 14 הכינוי : 0rin שם:ספיר משפחה:מרציאנו גיל:15<עוד מעט> הכינוי:סאאפירוששש שם נוי משפחה חסוי גיל 13 כינוי בפורום נויוש131 שם>>נטלי. שם משפחה>>גאון. כינוי בפורום>>nata23 שם: דניאל שם מישפחה : מויאל גיל : 15 הכינוי :דניאלוש LOVE ביחוש שם: שושנה שם משפחה: רחמימוב כינוי: shoshishoosh אורנית לביא(יוסף) בת 12 וחצי טלנובלה בדם..חח יוליה אמיר 15 yuliamir שם:מור שם משפחה:אליהו גיל:13 כינוי:mor sndlr שם:רותם שם משפחה:בן-גיגי גיל:14 וחצי כינוי:אושי המלך שלי שם:סי שם משפחה:בן דויד גיל:14 כינוי: סי12 שם:ניצן שם משפחה:זוטא גיל:17.5 חח עוד מעט 18 כינוי: Adam girl 4 Ever שם: אור שם משפחה: לוגסי גיל: 14 הכינוי: אורוש לוגסי שם: בר שם משפחה: גלעדי גיל: 13 כינוי: Baruush שם: סיון שם מישפחה : אפללו גיל : 12 ו4 חודשים הכינוי : סיוני love אושרי שם:שנהב גיל: 14 וחציי כינוי:crazy girll שם: מירי שם משפחה: .ר. גיל:14 הכינוי: miri2102 שם: לוטם שם משפחה : חמי גיל :13 הכינוי : לוטמוש חמי אדר אזולאי :] כינוי - אדרררר שם: שרית שם משפחה : ביטון גיל : 14 הכינוי : saritus13 שם: נטלי שם משפחה : לשעבר חןן עכשיו יוסף..חחח גיל :12 הכינוי : נטלי Love אדם שם:פז משפחה:סבן גיל:12 כינוי:saban paz שם: אוסנת שם משפחה: קפויה גיל: 16 כינוי בפורום: אוסנתוששש שם: תמי שם משפחה : סנדלר..[חן..] חחחח גיל : 13 הכינוי : תמי LOVE שרון שם:פטריציה...(מסובךך.. ) גיל:13.5 כינוי:חולה על הבויז שלי שם:לי גיל:14 הכינוי:פ ו צ י ק י ת שם: אורטל שם משפחה: נשיא גיל: 14 כינוי: אורטל 13 שם:שירן שם משפחה: דנינו גיל:13 וחציייייייי כינוי: שירנוש החיימשלכם/ שירן 13 שם:קמילה שם משפחה:סנדלרר...סאאתםם.יוסף...סתאאאם. מיכמן[האמיתי באמא'שלי] גיל:13 וחצי הכינוי: גיימבויזית/קמילעעע שם:הודיה משפחה:חסויי גיל:14 (השבוע אני הייתי בת 14..חח מזל טוב ליי) כינוי:הודיה love אדם שם:ולריה שם משפחה :איגנטוב גיל : 13 הכינוי :ולריה Love אדם שם:ליהי שפ משפחה:אבוטבול גיל:12 וחצי הכינוי: lihi50 שם:ילנה שם משפחה:קנייזר גיל:16 וחצי הכינוי:שרון אוהבת אותך שם:דנה שם משפחה:חכמון גיל:11 וחצי כינוי:שרוןן אתה החיים שלי שם:ליזי שם משפחה:בן דוד גיל:14 כינוי:אדם אתה החיים שלי שם: גל שם משפחה: כחלון גיל: 11 מה הכינוי שלי בפורום: Crazy Motek שם: חן שם משפחה: רחמין גיל 13 וקצת כינוי: Oo חנוש oO שם:מיראל שם משפחה:סרמלי גיל:13 וחצי הכינוי שלי בפורום:מיראלושית שירה סאיג 14 וחודש שירה מתה על אדם שם :ורד שם מישפחה : שחר גיל : 13 וחצי ומה הכינוי שלי בפורום : morg01 שם:נוי גיל:12 מה הכינוי שלי בפורום:OoנויoO שם:ענבל שם משפחה:חיימוביץ גיל:13 וחצי כינוי:ענבלוש LOVE אושרי שם : סנדרה שם משפחה : רפאל גיל : 13.5 הכינוי : אדם יוסף החיים שלי שם: שקד שם משפחה: גפני גיל: 13 וחצי הכינוי: I LOVE OSHRI שם+שם משפחה:בר כהן גלי: 14 הכינוי:בר LOVEערן שם: אורטל משפחה: רביב גיל: 16 וחצי כינוי: אורטל רביב שם:עומר משפחה:פרץ גיל:14 כינוי:עומרוש שם:שרון שם משפחה:חסוי גיל:13 וחצי כינוי:ShArOnA90210 שם:אורטל שם מישפחה:פדידה כינוי שלי בפורום:אורטל פדידה גיל:13 ושבועיים חח! שם: דנה שם משפחה: יעקובי גיל: 20 כינוי: השוטרת בתפקיד שם: אור משפחה: אלטמן גיל: 11.5 שם: אורי שם משפחה : לוי גיל : 12.5 הכינוי : א ו ר י ק ו ש שם: ליעדוש שם משפחה : צרפתי גיל : 13 וחצי הכינוי : מאוהבת בנוליי שם:ירדן שם משפחה:לוגסי גיל:13 וחצי כינוי בפורום:ירדנוש LOVE אושי שם:הדס שם משפחה:וינשטיין כינוי שלי בפורום:הדס המאגניבה גיל:13 וחצי שם: דניאל שם משפחה : סגל גיל : 14 הכינוי : דנדוש יוסף חמי שם:קרן שם משפחה: מירכור גיל: 16 הכינוי שירוש ביטונוש המלכה ח שם: מעיין שם משפחה : יעקבי גיל : 15 הכינוי : מעיינו'שקהה שם:הילה שם משפחה:ישראלי גיל:14 הכינוי שלי בפורום:הילהפצצה שם : יפית שם משפחה : זרבאילוב גיל: 15 הכינוי שלי בפורום : yafit93 שם :ליהי שם משפחה :אבוטבול גיל:12וחצי הכינוי שלי בפורום : lihi50 שם : סיון שם משפחה : אפללו גיל: 12 הכינוי שלי בפורום : סיוני love אושרי שם + משפחה : גילי ביטון. גיל : 16 וחצי .כינוי גילווש. שם: ענבל שם משפחה: מרילי גיל: 14 כינוי: ענבלוש חמי שם: אסתר שם משפחה: סוויסה גיל: 14 כינוי: astar love oshri שם : טל גיל: 16 עיר: נהריה כינוי :טולי אלו מי שרשמות מקווה שעזרתי אוהבת צליל .. אה ולכל מי שלא יודעת רוברטו עדיין לא אחזיר מיכתב .. :(((

OoנויoO

New member
תודההה!

אני רשומהה יש חחח =] עכשיו צריך להתפלל שיקרה עם זה משהו!!

צלילו'ש איך את יודעת שהוא קיבל אותו

למעלה