בנות זה נישלח

zlilosh13

New member
בנות זה נישלח

דבר ראשוןן לא לקפוץ עליי... דבר שני... המיכתב לרוברטו כבר נישלח אז בנות מי שלא הספיקה לתת פרטים לא נורא בפעם הבאה =] וכל מי שרשמה אם אפשר עדיין לתת אז לא אי אפשר כי אתמול כרב שלחתי אותו סורי בנות באמת סוריי אוהבת ונשיקות צלילו'שש אהה וכמעט שכחתי שיהיה לנו ב=ה=צ=ל=ח=ה בלי עין הרע ה' איתנוו :)

zlilosh13

New member
הקפצה

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

shoshishoosh

New member
את יכולה להגיד לי מי רשום??

ואם אני רשומה? כי אני כתבתי את הפרטים שלי באחת מההודעות שביקשת...וזה היה לפני ששלחת...את יכולה לבדוק?

מתוקה זה לא משנה מי נרשם אם יש

מפגש מעריצים זה לא רק מי שכתבת אותם חחח אתן בכלל לא יודעות איך זה הולך...הם עושים כל מיני תחרויות כאלה... כמו במיכאלה הם עשו תחרות ה20 שכותבות הכי הרבה בפורום יזכו למפגש או פעם היה מי שתשלח את המסר הכי מרגש והכי משכנע בגלל זה לא כתבתי את עצמי זה סתם מעפן הוא לא באמת מסתכל על השמות

שיט! אני לא זוכרת אם שלחתי או לא...

יש לך מושג אם שלחתי או לא?!?!?! אבל בכל מקרה שיהיה ב ה צ ל ח ה

zlilosh13

New member
אוקי הסבר לכל מי שלא הבינה

אנחנו פורום 1417 המושלם רוצים פגישה רק אבל רק שלנו עם הגיים בויזז לפניי ככה יומיים שלחתי מיכתב לרוברטו כי לפני ככה ארבעה ימים פתחתי שירשור עם הפרטים שלכן שרשמתם את השם : המישפחה : הגיל : והכינוי : שלחתי לו את המיכתב וזהו עכשיו כל מי שלא הבינה זה לא בטוח 99% שלא יצא מזה כלום כי שלחתי את המיכתב לפני כיומיים ועדיין אף אחד לא ענה .. סורי בנות ניסינו יש עוד 1% שנצליח .. אז תחזיקו אצבעותת אוהבת צליל

למעלה