בנות ושרירים איזה שריר הכי עושה לכן את זה?אם אתן בכלל אוהבות גברים שרירים..
ס סקסרן New member 28/1/04 #1 בנות ושרירים איזה שריר הכי עושה לכן את זה?אם אתן בכלל אוהבות גברים שרירים..
ה הזהב הלבן New member 28/1/04 #14 לא נכון, תומר... ../images/Emo3.gif השרירים של הפה - איתם מנשקים, לא?
V Vdrums New member 28/1/04 #4 נראה לי שאתה צריך לעבור לפורום סקס לנוער... מאיפה אתה מביא את השאלות האלו?
V Vdrums New member 28/1/04 #6 בן אדם, אתה מפתיע אותי כל פעם. אתה שובר את השיאים של עצמך... עכשיו ברצינות, אתה חושב שבחורה היתה שוכבת עם גבר אם הוא לא היה עושה לה את זה? כמו שאתה נמשך לנשים (או גברים) ככה נשים נמשכות אליך (או שגברים...)
בן אדם, אתה מפתיע אותי כל פעם. אתה שובר את השיאים של עצמך... עכשיו ברצינות, אתה חושב שבחורה היתה שוכבת עם גבר אם הוא לא היה עושה לה את זה? כמו שאתה נמשך לנשים (או גברים) ככה נשים נמשכות אליך (או שגברים...)
ס סקארלט אוהארה New member 28/1/04 #18 כבר נשאלה השאלה כמדומני, ועניתי עליה כבר בעבר שעירום גברי בשימוש ציבורי [כגון חשפן וסרטי פורנו], לא עושה לי את זה בשיט.
כבר נשאלה השאלה כמדומני, ועניתי עליה כבר בעבר שעירום גברי בשימוש ציבורי [כגון חשפן וסרטי פורנו], לא עושה לי את זה בשיט.
E ebony New member 28/1/04 #15 אני יותר אובהת את שרירי הPC ושריר הלב אם מישהו לא יודע מה הם שרירי הPC זה קשור לפורום אחר שהוא גם למבוגרים בלבד (סקס)
אני יותר אובהת את שרירי הPC ושריר הלב אם מישהו לא יודע מה הם שרירי הPC זה קשור לפורום אחר שהוא גם למבוגרים בלבד (סקס)
ס סקארלט אוהארה New member 28/1/04 #17 לא מתלהבת משרירים אבל שיהיה לו גוף טוב. ואם כבר שרירים, אז טיפה שרירי חזה. אה, וברוך הבא לך