בנות! ולא רק בנות

בנות! ולא רק בנות

שמעו, אני בהתלבטות בעלי ואני נשואים שנה ומדהים לנו. בלי קשר קורה לעתים {רחוקות} שאני נכנסת להיסטוריה של המחשב ורואה אותו בוחן מליון תמונות בפייסבוק של אקסיות שלו ושל אחרים. אני מבינה שזה רק מסקרנות ונמנעת מלשאול אותו על זה , אבל לפני שבועיים דיברנו והסברתי לו שזה לא נוח לי והוא הסכים. והיום ראיתי שהוא נכנס לאינטרנט בתור משתמש מוסתר. שמעו, לא מפריע לי פורנו או לא יודעת מה. אבל מנסיוני להתבונן בתמונות של אקסים וסתם אנשים יפים שעות בפייסבוק זה לא משהו שעושים כל יום, גם אנשים חטטנים או משועממים... לא יודעת...

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני לא יודעת אם אמרת ברצינות או בציניות שלא מפריע לך פורנו- אני בטוחה שאין אחת שזה לא מפריע לה! אבל, גם אנשים שמעולם לא נכשלים בכניסה לפורנו- או דומה לזה- יכולים מסקרנות לחפש אקסים או סתם מכרים בפייסבוק (וחברות ילדות וכו' וכו'). מעידה על עצמי, לפחות. לא כל יום כמובן, אבל מידי פעם. אגב, זה לא קשור רק לפייסבוק, גם גוגל ממש נחמד
. כאילו, זה לא שאני ממליצה על זה, חלילה, אבל זה לא מזיק בעיניי. אבל היות שלך זה כן מפריע, והיות שסיכמתם, הייתי משוחחת איתו במקומך ומסבירה לו שכניסה "חסויה" שלו רק גורמת לך לתחושה עוד יותר לא נעימה, לא רגועה ולא בטוחה. ואשר לך, תפסיקי לבלוש אחריו, זה ממש לא לעניין. לא נעים ומאוד פוגע. במיוחד שהוא (כנראה) לא נכנס לאתרים אסורים.

אמממ...

תראי תוקפת אותי נוסטלגיה לעיתים להתבונן בתמונות של האקסים, אבל לא כל שבוע. ולגיטימי בעיני מאוד פורנו לעיתים נראה לי שזה לעיתים רחוקות. אנלא בולשת, זה לא עושה לי טוב להסתכל בהיסטוריה אבל לפעמים אני משתמשת בזה במחשב, ואולי אנלא בנאדם של פייסבוק אבל מלא תמונות, ורק בנות..אחותי, זה מעבר! אני מרגישה שאני צריכה לדבר על זה, ואני לא רוצה שזה יהיה "שיחת הבת זוג הקנאית" כולנו יוצאים לרחוב ולים, כולנו מסתכלים וכולנו נהנים, אנשים יפים יש בכל מקום וזה תענוג... ואותו הדבר בפייסבוק! אבל לפתוח כל יום מלא חלונות של מלא בנות שמכירים ושלא מכירים ולעבור על מלא תמונות זה פריקי, מעבר לנורמאלי! כמה כבר יוצא לי להכנס להסטוריה למשו?! וכל פעם שנכנסתי אז במקרה זה היה שם? מודעת לשריטות הבסיסיות שלי בזוגיות קנאית אני לא והלוואי שהייתי משו לא מרגיש לי טוב וכל השאר כן אז אנלא יודעת מה העניין.

שאלה?מי קובע גבולות?

אהבתי את כולם,חחחלכל הנשים יש אותו דבר וכולם הולכים לים ,אז מה יקרה אם הוא מסתכל הרי בים כולם 90%ערומים שטויות אז מה?אז מה בעצם מפריע לך,ואם בא לו להיות שעה עם חברתו לשעבר או עם זו מהים אז מה זה גבר יש לא תאווה זה כמו בעצם כמו שבא לו לאכול במסעדה למרות שהוא נורא אוהב את האוכל שלך מישהו אמר שזה לא טוב.בקיצור ניראה לי שאת הולכת בכיוונים בעיתיים וסותרים ואפילו טיפשיים.למזלנו ושמחתנו אנחנו יהדיים ויש לנו תורה שיודעת טוב מאוד את טיבעם של בני אדם,ומלמדת אותנו איך עולם מתקיים ופשוט שלא כמו שהיום.ועל זה אנחנו אומרים שהתיר לנו. ע'י חופה וקידושין.לכל דבר אסור יש דבר מותר.גבר רוצה להסתכל על אשה שיסתכל על אשתו רוצה לקיים יחסים אז יש לו את אשתו וכן האשה.ולכן צרכים הגבר והאשה לישמור עצמם ואת אחרים.עצמם שלא יפזלו בים או ברחוב ואת האשה שלא תכשיל אחרים.יש סדר בעולם ולא הולכים כמו כולם.וכמו שאמרתי פעם נשים זה כמו סמים. אם לא נישמרים מהם הם ממכרים.אז תודי להשם שנתן תורה וכך תקבלי בעל שיראה אותך וישאר איתך

למעלה