בנות וגם בנים

בנות וגם בנים ../images/Emo124.gif

מצטערת אם זה לא הפורום המתאים, אבל אתם חייבים להכין את העוגה הזאת.... מבטיחה לכם ערב מענג. אז ככה... חומרים : לבסיס: 200 גר פקאן חצי כוס סוכר 4 כפות פרורי לחם ( לא מתובלים) רוטב : 4 חבילות שוקולד מריר חבילת חמאה 5 ביצים רום ההכנה- דופקים מעט את הפאקנים מוסיפים את פרורי הלחם, סוכר. בסיר מתיכים את החמאה + שוקולד ומוסיפים את הביצים אחת אחת. מוסיפים רום. שליש מכמות השוקולד מוסיפים לפקאנים ומכניסים לתנור עד שמזהיב (לא לשרוף !!! ). שיוצא מהתנור ומתקרר מעט, לשפוך מעל את השוקולד והופההה למקרר !!! מעדן. לאניני הטעם, ניתן להוסיף קצפת או רוטב תות/ דובדבנים בתאבון מישמיש

אני מוכנה...

לספק מטבח, תנור, מצרכים לעשות????? אוי לו לטועם ראו הוזהרתם משהוא/יא מכינה/ן??? יום רביעי מגיעה למרכז.. אבקש להערך בהתאם.. תודה

שולינק´ה...

מנסיון שלי, בתוך שניות רמת הסוכר שלו עולה, האדרנלין מגיע לשמיים הטוסטסטרון בעננים ואת....תראי את הכוכבים. רוצה מכתב התחייבות? כבר שולחת לך ב- 3 העתקים. מישמיש

והגרסה הדיאטתית :

הרופא אמר לי שכל פעם שיתחשק לי לאכול שוקולד - אוכל חסה. אז להלן המתכון בגרסה דיאטתית, אני בטוחה שהתחליף לא מורגש אפילו: במקום אגוזי פקאן (יאמי) משתמשים בפריכיות אורז מפוררות. חמאה קלה (זאת עם הטעם של הכלום) במקום החמאה של מישל. ו-4 חסות טריות, שטופות, קצוצות דק במקום השוקולד. נשבעת לכם שלא תרגישו בהבדל. נ ש ב ע ת............. הרי אין סיכוי שמישהו יכין את זה...... אוףףףףף מישל....... אוףףףףףףףףףףףףףףףף !!!!!!

אוףףףף,,,,,כוכבית,,, זוזי קצת

תפסת את כל המקום,,,, חחחחח,,, אולי רוטב איטלקי?? לא שעיר , ובלי כרס,, 180 ס"מ, אה, בעצם מדברים על רוטב לסלט,, אופס,,

בטח ש מותר....

אבל שקרן לא תראה.... אז ככה... לרוטב: רצוי אם יש לך שייקר, או לחילופין צינצנת... הכמויות לא מדוייקות, לפי העין ( בלתי מזויינת ) שמן זית שום רוטב בלסמי (לא הרבה מידי כיוון שהוא מאוד דומיננטי) מלח + פלפל לבן ( אפשר גם שחור) דבש חרדל לערבבב היטב ולשפוך לפני ההגשה. אני מכינה בצד קשיו מוקפץ, ואח"כ מפזרת מעל לחסה. אפשר להוסיף גם גבינת פרומעז חתוכה לפרוסות דקות. בתאבון במטבח של מישמיש

תודה... היום אנסה ומחר אספר חויות

(שולינקה... אני לא מקבלת סחורה מיד שניה, רק חדש מהיצרן...חחחח)

תחנקו אתם והרוטב שלכם....

אני הולכת לקנות לי טילון. ב פ ר נ צ י פ !!!!!! (ולחסה הכי טעים והכי פשוט - רוטב אלף האיים. לייט כמובן)

sahr12

New member
אני אוכל חסה של דתיים.

אלו שעטופות בניילון מיוחד נגד ברחשים........רק עם לימון ,פלפל שחור בצל ירוק...........ולא מתנשק יומיים אחר כך......חחחחחח

הנה נציג הרבנות...

קוקי, זאתי העטופה, מה קוראים אותה חסה אמריקאית. אל תשכח להוסיף ג´עלה...

sahr12

New member
חחחחחחחחחח אמן,אמן

נציג הרבנות.....חחחחחחחחח הרסת אותי....

למעלה