בנות ובנים כאחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בנות ובנים כאחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתן\ם שוכחות\ים שהפורום הזה נועד לייעץ לבנות\בנים ושאר ירקות בעינייני איפור. אז אנא מכן תפסיקו עם הריבים המטופשים ועם הגישה של "אני אלוהים ואני יודע\ת הכל" אתן\ם סתם מכניסות\ים אנרגיות רעות לפורום מה שמשרה אווירה מתוחה ולא נעימה בפורום. אגב, יופי זה שאלה של טעם, אבל כנות בנימה מעודנת עדיפה לדעתי מאשר שקר בטון מתלקק עוז

little bony

New member
../images/Emo45.gif

עוזי אני מתה עליך
אני בהחלט מסכימה שהריבים וכל זה ממש מטופשים.. הסכם שלום

אף אחד לא רב כאן.

אני מתה על אלה שרק מחכים טיפה להתלהטות הראשונה כדי להכניס את "הודעת הצדק" שלהם ולהגיד לאחרים להפסיק לריב. עוז, אף אחד לא רב כאן ואף אחד לא מעוניין לריב. כל הניפוחים של שתי התגובות הטיפה יותר חריפות שהיו כאן גורמות לאנשים לחשוב שבאמת היה פה איזה ריב אימתני. למה אי אפשר לתת לזה לעבור הלאה? זה לא משהו שהתפתח לריב, ולא משהו שיתפתח לריב. אז חלאס עם ההודעות האלה, סטייל "אני משכין שלום ורוצה שתפסיקו לריב", שרק גורמות לעוד אנשים להיכנס לסרט הזה.

little bony

New member
אוי באמת... אולי כדאי שתפתחי עיניים

את חדשה פה? יחסית כאילו.. כי דברים כאלה לרוב כן מתפתחים לריב ומה היה שם זה בהחלט היה ריב ואם לא ריב אז התחלה של אחד.. בכל מקרה זה לא ש'לא היו דברים מעולם' ומדובר פה כבר מנסיון.. אנחנו רוצים להיות המשכיני שלום של הפורום.. עוז מירב ואני נפתח קבוצת שלום לפורום איפור וציור גוף- לחיים יפים יותר
מי מעוניין להצטרף

אולי אני רגילה

לפורומים של בני 18 פלוס. מה שהיה שם היה הבעת דעה, שלא אחזור עליה כעת. לא ראיתי שם ולו ריב אחד. בזאת מיציתי את הנושא מבחינתי.

שיהיה לך בכיף

אני בכל אופן חושב שאנשים פה צריכים לדעת איך להביע את הדעות שלהם ולהפסיק לפתח ריבים וויכוחים מטופשים שלא מובילים לשום מקום

אתה צודק עוז וחבל שכל פעם מחדש

צריך לפתוח שרשור לגבי זה. אנשים תתבגרו כבר !!! תוציאו תסכולים ומרמורים במקום אחר. לא במקום להוציא עצבים על אנשים תמימים מהפורום , כי ככה בא לכם, במידה ולא נוח לכם משהו בהודעות של אנשים אתם יכולים להתעלם ולעבור הלאה אולהעיר בעדינות ולא לפגוע בכוונה. קחו אוויר ותרגעו קצת...
או שתתפנקו בסופגנייה טעימה

למעלה