בנות ובחורות יקרות !

EliteParis

New member
בנות ובחורות יקרות !

בנות ובחורות יקרות ! חולמות או חלמתן על קריירת דוגמנות בחו"ל? אבל משהו השתבש? זאת ההזדמנות הראשונה והאחרונה שלכם להיות חלק מסוכנות הדוגמנות הגדולה בעולם ElitE Paris אם אתן מארצות ברית המועצות לשעבר,ארופה או ישראל מעל גיל 13 אנחנו מזמינים אתכן לתחרות היופי הראשונה שנערכת בחסות סוכנות הדוגמנות ElitE´ Paris ושוקי זיקרי עיצוב שיער לזוכות צפויים חוזים עם סוכנות הדוגמנות הפריזאית אליתה פריז ולשאר המשתתפות פרסים מובטחים תמונות בצירוף קורות חיים קצרים ודרך להתקשרות יש לשלוח לאימייל: [email protected]

דן צ

New member
../images/Emo151.gifאני רוצה, אני רוצה

אני אומנם לא: בת מברית המועצות לשעבר אירופה אבל אני מישראל, יש על מה לדבר?? ואני מוכן להתפשר על חיים הספר ולוותר על שוקי זיקרי [של שמעון]

Dor K

New member
מזה מזה מזה????../images/Emo46.gif

למה רק בנות, יא שוביניסט?! מה אני לא בנאדם?? נותנים לי מחמאה, אני לא מסמיק? זורקים עלי חול, אני לא מתלכלך? יורד גשם, אני לא מביא מטריה?! מה זאת האפלייה הזאת?!?!? אני דורש שיוויון! תנו לצה"ל לנצח! אוח, כל הגברים אותו זיפת.. לא מבינים כלום!

ואני מנסה למחוק את ההודעה

הלא-חוקית בעליל הזו, ואתם קופצים עליה כמו טירונים על הפקידה הפלוגתית !!! עכשיו מה אעשה? האשאיר או האמחוק?

דן צ

New member
תשאירי אותה

כבר מחקת אחת , תשאירי אותה ונעשה עליה דחקות

Dor K

New member
תשאירי תשאירי My love ../images/Emo23.gif (../images/Emo8.gif)

אני שוקל לתבוע אותו על שוביניסטיות בחברה, אני צריך את הכתובת...

jahnon

New member
תראי ההודעה הלא חוקית הזאת

העירה כמה אנשים פה. ובתור אחד שמורן איזנשטיין היתה הפקידה הפלוגתית שלו ולא היה מתנהג לקפוץ עליה, אני מוחה על ההשוואה הנלעזת הזאת. וחבל שהבחור לא כאן הוא כבר היה לומד מה זה להציע הצעות מגונות בפורומים מכובדים כמו זאת

דן צ

New member
המודעה היא....

לנשים ולנשים כאחד. מה לעשות, אנחנו הגברים לא יפים כמו הנשים , ואל תגידו לי תדבר בלשון עצמך כי בננו.....זה נכון

jahnon

New member
אני לא חלמתי על קריירת דוגמנות

בחו"ל אבל כן על דוגמניות בחו"ל. אז אתם בטח צריכים עוזרים להפקה מישהו שילביש את הדוגמניות?

אושר מ

New member
בלעע. אתם מתעלמים מהברור

זה סתם מישהו שרוצה לקבל תמונות של בחורות חתיכות באימייל. כאילו דההה.

Dor K

New member
../images/Emo5.gif

אוי, גועל נפש... (איך מצטרפים אליך בחור, אה?
סתם מברר פרטים...)

NasTy GirL

New member
חחחחח...../images/Emo108.gif

אמא שלי הייתה דוגמנית-חרא של מקצוע... אגב, למה רק מברית המועצות?
[לשעבר...]

דן צ

New member
אמא שלי גם היתה דוגמנית

היתה דוגמנית הבית של חברת הקוסמטיקה לוריאל העולמית סניף תימן

אני סבורה שעליי לשלם לסוכנות עלית

כסף רב על שעוררה אתכם מרבצכם והזריקה מרץ לורידיכם. וכן לסגור איתה חוזה לעשרים השנים הבאות על אספקת הודעות כוזבות בסגנון הזה. וכל זאת על מנת שתוכלו ללהג להנאתכם כאתנחתא בין יעוץ לבחורה שבן זוגה בגד בה, לבין נער שאמו אינה יוצאת מורידיו. ותודה לסוכנות עלית (הצ´ק במייל)

אושר מ

New member
אוי

לא להזכיר הורים שלא יוצאים מהורידים
. ומישהי אהם אהם מסר אהם אהם:)

למעלה