בנות, הצילו !!!

בנות, הצילו !!!

טוב, לא להבהל, פשוט אני אובדת עיצות ..... הקטנה שלי מגרדת בראש כבר למעלה משבועיים, אני לא מוצאת כינים, אבל בכל זאת סירקתי אותה עם המסרק המיוחד לזה.. אבל שום דבר לא עוזר, עשיתי לה מקלחות רק עם שמן אמול ובלי להשתמש בשום סבון או שמפו כדי לבדוק אם זה אולי מאלו אבל זה לא מפסיק... עכשיו אני עושה כביסות לכל הארון שלה כי אולי זה מהמרכך החדש... שאלוהים יעזור לי, היום בשיא הגירודים שלה גזרתי לה את השיער, אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני בבאסה על זה לגמרי אבל אולי זה יעזור לפתור את הבעיה... עכשיו לפני השינה מרחתי לה קצת "רסקיו" על הראש והיא הצליחה סוף סוף להרדם. אגב, בבוקר לקחתי אותה לרופאה לשאול מה דעתה אבל לא היתה לה שום תשובה מחכימה, אלא רק להמשיך לרחוץ אותה עם שמן אמול... מה אתן יכולות להמליץ לי מניסיונכן? מכירות את התופעה???

לפעמים בגלל החום והלחות

יש הרבה גירודים בעורף בגלל פיצעונים קטנים יכול להיות שזה גם סבוריאה .זה מגרד נורא יש לזה טיפול נוזל שקונים בבית מרקחת תחפשי לה ממש צמוד לקרקפת באיזור העורף ביי בהצלחה

מרגנית2

New member
אני מומחית לצערי

בעניני סבוראה. זה קילוף של הקרקפת שיורד גם לפנים או לצוואר. לפצפון היה את זה מזמן. מה שלי המליצו וקצת עזר זה למרוח את הראש בשמן זית. להשאיר חצי שעה על הראש ולחפוף עם שמפו. עד כמה שאני בררתי אסור תכשירים למבוגרים לשים לילדים. אם הרופאה לא יודעת תלכי לרופא עור. בקיץ כולם מתגרדים יותר. אני פשוט חופפת לו כל יום. וזה נרגע קצת. וגם אני סיפרתי אותו. אל תצטערי על השיער.

תודה מרגנית

בנתיים קניתי את כל הבית מרקחת ואת החנות טבע וליתר דיוק - ג'ל פניסטיל וסבון קלנדולה לגוף והיא כבר מרגישה הרבה יותר טוב צריך עכשיו לחכות כמה ימים ולראות תוצאות החזיקו אצבעות

קוראים לזה בטאקורטן

וזה חייב מרשם רופא
לכי לרופא המשפחה הוא יבדוק ויתן לך את התכשיר אחרי כמה ימים הכל נעלם

Bavmorda

New member
../images/Emo4.gif אוי, כמה זה לא נעים....

חוסר האונים הזה מול משהו שאת לא יודעת איך לפתור. איך עכשיו הקטנטנה ? התקדם משהו מאז אתמול בלילה ? גם לבן שלי פתאום עלו פצעונים קטנטנים בחזה, ואני מרגישה את זה כשאני מקלחת אותו. אני לא משתמשת בספוג אלא בידיי בכוונה. נראה לי שאצלו, כמו שאולי גם אצלכן, מדובר בחררה. פצעי זיעה. שהכל יבוא על מקומו בשלום ומהר
. BAV.

../images/Emo6.gif חרררררההההההה זה לא מילה!

אבל כנראה שזה מה שזה וכמו שכתבתי קודם למרגנית - רחצתי ואתה היום עם סבון קלנדולה של וולדה -- פשוט מעולה!!! ומרחתי לה פניסטיל ג'ל שמאוד מאוד הרגיע את הגירודים! נשמיך להחזיק אצבעות שזה נגמר אבל אני כנראה אמשיך לטפל בה כך עד סוף הקיץ... אמממממאאאאל'ה והקיץ הזה רק התחיל - איכס!!! שונאת קיץ!!

asufit

New member
אפשר לטפל גם עם אגיספור שמפו

יש צורך במרשם רופא.

למעלה