בנות הצילו עזרה בנות הצילו עזרה הזרעה עם אולטרא סאונד? איך זה מתבצע? כרוך בתשלום נוסף?
E efrat 34 New member 26/12/04 #1 בנות הצילו עזרה בנות הצילו עזרה הזרעה עם אולטרא סאונד? איך זה מתבצע? כרוך בתשלום נוסף?
ח חנה של ליאור New member 26/12/04 #2 לא יודעת לגבי התשלום נכתב ע"י efrat 34: בנות הצילו עזרה הזרעה עם אולטרא סאונד? איך זה מתבצע? כרוך בתשלום נוסף? לחץ כדי להרחיב... לא יודעת לגבי התשלום אני מניחה שזה כמו החזרת עוברים בעזרת אולטראסאונד. עושים אולטראסאונד על הבטן ורואים שהצינורית אכן נכנסה לרחם ורק אז מזריקים את הזרע/עוברים.
לא יודעת לגבי התשלום נכתב ע"י efrat 34: בנות הצילו עזרה הזרעה עם אולטרא סאונד? איך זה מתבצע? כרוך בתשלום נוסף? לחץ כדי להרחיב... לא יודעת לגבי התשלום אני מניחה שזה כמו החזרת עוברים בעזרת אולטראסאונד. עושים אולטראסאונד על הבטן ורואים שהצינורית אכן נכנסה לרחם ורק אז מזריקים את הזרע/עוברים.
A anguly New member 26/12/04 #3 לא חושבת שזה אמור לעלות יותר נכתב ע"י efrat 34: בנות הצילו עזרה הזרעה עם אולטרא סאונד? איך זה מתבצע? כרוך בתשלום נוסף? לחץ כדי להרחיב... לא חושבת שזה אמור לעלות יותר זה עניין של גישה של הרופא.....
לא חושבת שזה אמור לעלות יותר נכתב ע"י efrat 34: בנות הצילו עזרה הזרעה עם אולטרא סאונד? איך זה מתבצע? כרוך בתשלום נוסף? לחץ כדי להרחיב... לא חושבת שזה אמור לעלות יותר זה עניין של גישה של הרופא.....
E efrat 34 New member 26/12/04 #4 אני בכללית נכתב ע"י anguly: לא חושבת שזה אמור לעלות יותר זה עניין של גישה של הרופא..... לחץ כדי להרחיב... אני בכללית ומטופלת במרכז בריאות האישה לכרגע אנחנו לא משלמים דבר היות ומדובר בילד ראשון משותף
אני בכללית נכתב ע"י anguly: לא חושבת שזה אמור לעלות יותר זה עניין של גישה של הרופא..... לחץ כדי להרחיב... אני בכללית ומטופלת במרכז בריאות האישה לכרגע אנחנו לא משלמים דבר היות ומדובר בילד ראשון משותף
B Big Mama 1 New member 26/12/04 #5 נו, אז מה את מוטרדת? זה בחינם../images/Emo8.gif נכתב ע"י efrat 34: אני בכללית ומטופלת במרכז בריאות האישה לכרגע אנחנו לא משלמים דבר היות ומדובר בילד ראשון משותף לחץ כדי להרחיב... נו, אז מה את מוטרדת? זה בחינם
נו, אז מה את מוטרדת? זה בחינם../images/Emo8.gif נכתב ע"י efrat 34: אני בכללית ומטופלת במרכז בריאות האישה לכרגע אנחנו לא משלמים דבר היות ומדובר בילד ראשון משותף לחץ כדי להרחיב... נו, אז מה את מוטרדת? זה בחינם
A anguly New member 26/12/04 #6 את צריכה לברר שם נכתב ע"י efrat 34: אני בכללית ומטופלת במרכז בריאות האישה לכרגע אנחנו לא משלמים דבר היות ומדובר בילד ראשון משותף לחץ כדי להרחיב... את צריכה לברר שם האם הם נוהגים לעשות החזרות מונחות אולטרסאונד זה לא מקובל בכל בתי החולים והמרפאות אם הם נוהגים לעשות - זה יעשה בלי תשלום נוסף
את צריכה לברר שם נכתב ע"י efrat 34: אני בכללית ומטופלת במרכז בריאות האישה לכרגע אנחנו לא משלמים דבר היות ומדובר בילד ראשון משותף לחץ כדי להרחיב... את צריכה לברר שם האם הם נוהגים לעשות החזרות מונחות אולטרסאונד זה לא מקובל בכל בתי החולים והמרפאות אם הם נוהגים לעשות - זה יעשה בלי תשלום נוסף