בנות המין היפה......

keliy

New member
בנות המין היפה......

אני יודעת שזה ייראה הודעה לאזה פורום הכרויות.. אבל אני לא מוכנה לעזוב את הפורום לטובת אף פורום אחר..
מודה.... וזו גם פנטזייה (שאומנם כבר הגשמתי אבל..) בכל מקרה אני גם אשתף אתכם וגם אוליי תוכלו לעזור לי.... שותפה!!!!!!! אני צריכה שותפה... לי ולחבר שלי....(ד"א זה אותו גבר שמי שזוכר שדיי מזמן סירתי לכם שאני חושקת בו והיה לי נורא קשה להשיג אותו... עכשיו הוא בכיס הקטן שלי
) אז אם מישהו מכיר ויודע על מישהי כזאת... או מימכן שמעוניינת בעצמה... צרו איתי קשר.... תודה .... תודה.....

*g99

New member
בהצלחה,

ותודה על המחמאה לגבי הפורום
אגב, לגבי שאלתך על יואב.. את לא היחידה שחושבת כך,אבל כבר כתבו לך שם שהוא יותר מידי שקוע באהבה עצמית

keliy

New member
תודה לכם..... ../images/Emo13.gif

מה מה ?? לא עקבתי סורי.... איזו שאלה על יואב???

*g99

New member
שאלת באחד הפורומים

על יואב מהתוכנית "קחי אותי שרון" נכון?

keliy

New member
אופסי.....

תאמיני לי שאני כבר לא זוכרת מרוב כל מיני התחדשויות וגיוונים שי שלי כרגע בלי סוף בחיים... אבל אני זוכרת משהו כי יש לי קטע עם גבר שדומה לו מאוד... אפילו הרבה יותר סקסי ממנו.... אז מה בכל זאת דעתך בעניין יואב???

*g99

New member
רשמתי על יואב,

אבל לדעתי אי אפשר לדעת מי האדם לפי מה שהספקנו לראות.. בכל מקרה הוא נראה טוב,אבל שקוע באהבה עצמית. הרי ברור לכולם שהוא בא בשביל הפרסום (כמו רבים מהם) לא?

keliy

New member
האמת היא שאת צודקת...

אבל הוא משעשע.... והיא דיי סטומה שהיא בחרה בו.... זה סטוץ בטוח.... ואוטוטו זה ייגמר... אבל שיהיה להם לבריאות...

למעלה