בנות הטייס
G Gefen New member 30/12/02 #4 אחלה....שרשור תמונות הילדים!! איזה בנות מתוקות יש לך, ממוש קושקוש, פושפוש.... ואני, אם הבנים.... אצלי הם רמבו, סופרמן, ספיידרמן ובאטמן, שאלוהים יעזור לי...
אחלה....שרשור תמונות הילדים!! איזה בנות מתוקות יש לך, ממוש קושקוש, פושפוש.... ואני, אם הבנים.... אצלי הם רמבו, סופרמן, ספיידרמן ובאטמן, שאלוהים יעזור לי...
ס סנדייז New member 31/12/02 #9 שמישהו יתן הסבר על צירוף קובץ ואז גם אני משגרת תמונות של הילדים שלי. דרורה
פ פרופסור מקס New member 30/12/02 #7 גפן, את תמיד יכולה לענין אותם... ... בבובות ברבי, אולי הם יוכלו להתחבר לצד היותר רך שלהם... וברצינות, את חושבת שזה משהו מולד או משהו שהסביבה יוצרת?
גפן, את תמיד יכולה לענין אותם... ... בבובות ברבי, אולי הם יוכלו להתחבר לצד היותר רך שלהם... וברצינות, את חושבת שזה משהו מולד או משהו שהסביבה יוצרת?
א אשת הטייס New member 31/12/02 #8 עדיין לא....../images/Emo68.gif לשמחתי הן עדיין לא מתעניינות בברביות אבל בהחלט בבובות ואני חושבת שזה משהו מולד כי קנינו לאורי משאית וכמה מכוניות קטנות והיא העדיפה לחזור לבובות....
עדיין לא....../images/Emo68.gif לשמחתי הן עדיין לא מתעניינות בברביות אבל בהחלט בבובות ואני חושבת שזה משהו מולד כי קנינו לאורי משאית וכמה מכוניות קטנות והיא העדיפה לחזור לבובות....