בנות הדיסק יצא

anais12

New member
תקשיבו רגע..

אני יודעת שהיה שירשור אחד ענק בנושא וגם כתבו על זה כמה פעמים אבל אני לא מוצאת איפה השירשור ואיפה כתבו על זה אז עם אין לכם כוח לענות אל תענו פשוט אני מתחרפנת פה
... ביום חמישי שעבר הלכתי לאיזה כמה חנויות דסקים ואמרו לי שהדיסק של הבויז יוצא ביום ראשון בטוח!הלכתי לכמה חנויות עוד פעם אתמול(יום ראשון9ואמרו לי שהוא עדיים לא יצא וכל זה ושעכשיו אין להם מוסג מתי הוא יוצא מרוב שדוחים אותו אז באמת דחו אותו?או שפשוט זה עדיין לא הגיע לחנויות?ויש בנות שיש להם ת'דיסק כבר?(עם הם קנו,והיה בחנות ול יודעת מה) תודה מראש
כי זה ממש מטריף אותי אני מתההה לקנות ת'דיסק ושנתיים אני מחכה ועדיין לא מוצאת או שזה לא יוצא...

מה זה אמור להבייע? ירדנו מקום 5

נו באמת אתם לא מצביעות ??????? ירדנו מקום 5 בכמה א5הבה ושמחה אפילו לא מופיע תתצביעו תפתחו מלא שמות משתמשים נו באמת אל תהיו עצלניםםםםםם צריכים להעלות אותם שובבב!!!!!! שיהיה לך עוד שמחה חוץ מהדיסק שדרך אגב יצא לחניות!!!! מזל טוב חח אז זה עוד סיבה (תני לי סיבה חח סתם) להצביע ולהעלות אותם!!!!1 אז יאללה לא ניתן להם לרדתתתת

Baruush

New member
../images/Emo20.gif יששששש בשורה טובהה ../images/Emo20.gif

כןן כןן! הדיסק י-צ-א!!!!!!1 ילדה אחת אמרה לי שהיא קנתה והיא גרה בהרצליה! הוא יצא!!!! כןןןןןןןןןןן כןןןןןןןןןן קולולולולוללולוווווווווו רוצוו לקנותתתתתת! עכשיו! מזל טובב ונקוה שזה נכון! מואהה
ברווצ' =]

anais12

New member
זה לא הגיעה...

עדיין לראשון הלכתי למלא חנויות וזה עדיין לא הגיעה מזל טוב למי שקנתה כנראה בהרצליה אמרתם זה הגיעה עכשיו מקווה שזה יגיע בקרוב לראשון

DoRiNusss GB SP

New member
חופשששששששששששששששש

ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש הישתחררתי מהכלא הזה קולילולולולולוללולול

גםםםם אניייי!!!! יששש

קולולוש אני לא מאמינה שניגמרה השנה הזאות איףףףף עכשיו אני יהיה בכיתה ט' (נשאר לי עוד הרבה זמן ללמוד)בעעע

השירים מהממים

איזה שיר מושלם זה אל תגידי לי . עמית צח הזה ממש מוכשר גם רוני גופר אני ממליצה למי שלא קנה ת'דיסק שיקנה אותו ....

buta

New member
תקשיבו שנייה.. כנסו ;]]

הדיסק י.צ.א מישהי אמרה לי שהיא קנתה כבר =\\ תתקשרו לחנויות הקרובות אליכן ותדעו אם הגיע לשם.. אני מהקריות.. התקשרתי לחנותטאוור בקריון ואמרו לי שיגיע יותר מאוחר =]]] אני ינסה אחרי הצהריים.. וזהו.. ;]]

Crazy Motek

New member
ממ כנסו לא רק אלה שלא יודעות כולןן!

אתמול הוא ל=א יצא!! אמרו שהתאריך הבא הוא 10-7 ואני מקווה שלא ידחו את זה שוב!! אני מנסה לכתוב לרוברטו מכתב.. אבל אין לי את האימייל שלו..אז אני לא יכולה לשלוח.. אם יש לכן.. תעלו לכאן אותה בבקשה.. אם אתן רוצות לכתוב לו מכתב מכל הבנות בפרום.. היום.. ב-19:00 בדיוק!! פה!! תודה.. =) גלו'שש!!

anais12

New member
אוףףף

יו כמה זמן הם דוחים את זה בסוף אני לא יקנה אותו נמאס כבר זה ממש נמתח יותר מדי זמן מפסח שאמרו שבטוח!הוא יצא ונחשו מה?!?!הוא לא יצא אוףףף...

למעלה