בנות, האם עלינו לדון על הנשיות עם זכרים למיניהם? בד"כ

אני בהחלט מעדיפה פורום בו עניינינו הנשיים נידונים

בינינו לבין עצמנו.
מה עוד שמפעם לפעם נדחפים לפה יצורים זיכריים לא ממש.... איך נאמר , נורמליים .
באופן כללי אני מציעה לכולנו לזכור שלאורך ההיסטוריה זכרים דנו בנו, הנשים, וקבעו לנו את כללי ההתנהגות. בחברות הדתיות המצב האיום הזה עדיין קיים. אני חושבת שהחברה הנשית צריכה לדון על ענייניה בינה לבין עצמה, לפתח תרבות אותנטית. גברים פמיניסטיים באמת יכולים להשקיף עלינו מבחוץ, ובשוליים יכולה כל אחת לנהל איתם שיחות. לזכרים עוינים לא צריכה להיות שום גישה לחברה שלנו.

GreenMamba

New member
מוזר לשמוע זאת ממישהי שהיתה ממלחכות פינכתו של הגבר הקודם

שניהל את הפורום, ושל זה שלפניו. פתאום "עדיף שהדיון יהיה על טהרת הנשיות"
&nbsp
אין גבול לאירוניה.

"מלחכת פנכתו"? חחח. האוס הוא פמיניסט אמיתי, ואני מעריכה אותו

מאד, ופוב נחרץ בעמדותיו, מי שזה לא מוצא חן בעיניה שתסתייג.
אם קראת את הודעתי בתשומת לב, כתבתי שפמיניסטים ישקיפו מן הצד על דיוני חברת הנשים הסגורה שלנו, ומחוץ לגבולותיה אפשר לנהל איתם דיון, למי שרואה צורך בכך. למשל: פעם בפרק זמן אפשר לארח אחד או שניים מהם.

GreenMamba

New member
אין לי שום רצון לדון על דיעותיהם ודרך ניהולם של הנ"ל

אני דיברתי עלייך, שבהיותם פה כירכרת סביבם והכתרת להם כתרים, ועתה את מבקשת לסגור את הקבוצה מפניהם ומקסימום לתת להם זכויות התארחות.
&nbsp
אחחח... האירוניה.

"כרכרתי סביבם"?? את בוחרת ביטוייםכאלה רק משום שאת אויבת להם?

אני מעריכה אותם בכנות , ובכל לבי, לאחר שהתרשמתי מהם שכלית ורגשית, ומה לך לעוות ולזרוק בוץ?

GreenMamba

New member
מי שממשיכה לדון בהם זו את

אני מדברת עלייך- לא עליהם.
כשהם היו פה הכתרת להם כתרים, המלכת אותם למנהיגי הפמיניזם ומרביצי תורתו עלי אדמות- ועכשיו, פתאום זמירות אחרות.
גברים? מה להם ולנו? פורום נשי בלבד!
&nbsp
אם את לא רואה את הפליק פלאק שעשית, אותי הוא בהחלט משעשע.

שמורה להם פנה חמה מאד בלבי

ואידיאולוגית אני סבורה עכשיו שמוטב כי פורום פמיניזם יהיה סגור, עבורנו הנשים בלבד, וכפי שכתבתי, פמיניסטים אמיתיים יוכלו לכתוב פה מדי פעם, בפרק זמן קבוע ומסוים. הנקודה היא שאת זכרי הזבל יש להרחיק ביד קשה (קאטצ'ט עסוקה ולא מצויה בפורום מספיק)ואת הזכרים עם עמדות או "עובדות" כביכול אנטי פמיניסטיות מדי פעם, גם אותם הייתי רוצה לסנן. אני רוצה מרחב נשי טהור בו המחשבות והרגשות שלנו יבואו לביטוי אינטנסיבי , והוא לא יהיה "מנוקד" בהודעות של זכרים עוינים במידה זו או אחרת, ובדיונים איתם.

GreenMamba

New member
מסתבר שהאידיאולוגיה שלך מאוד גמישה

כשפוב או האוס היו פה , הדיון על פורום על טהרת הנשים היה מגוחך, בטח בעינייך כמרקדת סביבם. עכשיו כשאישה מנהלת את הפורום- פתאום פורום על טהרת הנשיות הוא נכון אידיאולוגית בעינייך. מעניין מה את וידידתך ה"עמוקה" הייתן חושבות וכיצד הייתן מגיבות אם מישהי היתה מעזה להעלות את האופציה הזו בזמנם.
&nbsp
אגב, אם תתעקשי אחפש את הדיון בו עלתה אופציה כזו וכיצד הגנתן בחירוף נפש ממש על הגבר האהוב שלכן.
&nbsp
אכן, "אידיאולוגיה" גמישה לחלוטין. מגוחך.

אני מבינה

את מה שאת אומרת, אבל הביצוע של זה בפועל בעצם גורם לנו להיות בדיוק כמו אותם הגברים שאת מזלזלת בהם.
גם נשים שוביניסטיות יש, וגם הן יכולות להכנס לכאן ולהביע דעה. זכותן. התגובות לכך הן עניין אחר.
&nbsp
אני דווקא רואה בריבוי הזה דבר חיובי. לא הייתי ממליצה ליצור חד גוניות.
ונראה לי שהיום לפמיניזם יש "מוניטין" רע שרק מרתיע נשים (וגברים) מלרצות לקדם אותו בתחומי חייהם.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Berethor

New member
בנוסף לכך זה היה מייבש לחלוטין את הפורום, כפי שקרה כאן בעבר

וכמובן שזה רק יגביר את המוניטין הרע. הבסיס לנושא הזה הוא מיזאנדרי, וקשה שלא לשים לב לדבר הזה.

Berethor

New member
נדיר לשמוע דבר כזה בפורום הזה, "חייבים לשמור על הבולבול"

אבל כפי שפנתרית אמרה כבר בעבר, לא היה אכפת לה אם גברים היו נכחדים, כך שהיא מעוניינת "בטהרת הנשיות" כך מחוץ לפורום הזה, אלא בכל מקום, עבורה נשים זה כמעט גזע ולא רק מגדר.

Berethor

New member
אל תדאגי לה, היא בזוגיות, ועם גישה כזאת לא פלא שהיא בזוגיות

אחרי הכל גברים בדרך כלל לא מחבבים נשים אשר לא אוהבות את מה שיש להם להציע, ובצדק.

למעלה