בנות: האם זה הריון?

לולי פפ

New member
נרגשת איתך

המון המון מזל טוב. לא חשבתי שאוכל להתרגש כ"כ בשביל מישהי שמעולם לא פגשתי. אבל עובדה. שיהיה בהצלחה וכן ירבו.

פז - המון ../images/Emo49.gif

איזה יופי!!! מאחלת לך הריון קל ונעים... מכל ה-
ד.

שבתשלום

New member
שאלה ממישהי במצב דומה...

אני היום ביום ה-15 מהכוריגון ואתמול התחילו סימנים ראשונים של מחזור אבל גם עכשיו הם רק בגדר סימנים. עשיתי אתמול בדיקה ביתית (שמיועדת לשימוש רק מהיום הראשון של האיחור.....טוב, לא לצעוק...)וכמובן שיצא שלילי. אז - האם לחכות/לעשות בדיקה נוספת/בדיקת דם??? כמובן שהתשובה הצפויה היא לחכות - אבל, עוד כמה זמן לחכות אם הדימומון הזה (אני אפילו לא יכולה לכנות את זה דימום)יימשך ככה?

קט קט

New member
שבתשלום...

הי 15 יום מהכוריגון את כבר יכולה לדעת. לפעמים בדיקה ביתית מזייפת, אבל ייתי עושה בדיקת דם. בשלב הזה, בדיקת דם תתן לך תוצאה אמיתית (החל מ-14 יום אחרי). סימנים של מחזור באמת לא אומרים כלום כלום כלום. היו כאלה שממש "קיבלו"" ואז הסתבר שהיו בהריון! קט קט

שבתשלום

New member
היי קט קט ו../images/Emo51.gif

הבעיה העיקרית היא חוסר הסבלנות הקיצוני שלי ביצים אלה (סממןשל מחזור, לא???) אני נורא רוצה לייחס את ה"שלילי" של הבדיקה הביתי לעובדה שהערכה איתה בדקתי (קליר בלו)מיועדת לבדוק הריון רק מהיום הראשון לאיחור בווסת (מה שלא היה רלוונטי כל כך אתמול) בכל אופן - נראה לי שאקבל את עצתך לבדיקת דם מחר, ובינתיים - הקירות כאן סביבי נראים נוחים למדי לטיפוס
למה אין אייקון של "ציפורניים כסוסות"???????
Anyway, תודה על המידע ו...נקווה לטוב

venus13

New member
מזל טוב והריון קל ותקין../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif

זוליק

New member
איזה אושר ושמחה ../images/Emo6.gif

מגיע לך המון מזל טוב כי את הולכת להיות אמא בקרוב
שיהיה הריון קל ומשעמם ותשמרי לי מקום בפורום השכן.

למעלה