בנות: האם זה הריון?

בנות: האם זה הריון?

אני כמעט משתגעת... אני 16 יום אחרי כוריגון. הייתי בטוחה שקיבלתי מחזור, אבל ראיתי שכמעט ולא היה דימום. עשיתי בדיקה ביתית ויצא קו ורוד חלש אבל ברור. זה הריון? זה יכול להיות שהכוריגון מתעתע עדיין? בבקשה, עזרה....אני מטפסת על הקירות .

anatgri

New member
אופטימיות זהירה.......

אם את 16 יום אחרי ויצא קו בהיר אז.........כנראה........ שיש הריון!!!!!!!! מזל טוב! ענת

נראה לי שכן...../images/Emo45.gif

כי ככה זה היה גם אצלי ביום חמישי.. ובדיקת הדם שעשיתי אישרה זאת. מה גם שהבנות כאן הסבירו לי שפס זה פס ולא משנה מידת החוזק.. אז.. נראה לי שיש מקום להיות אופטימית. שיהיה לך לילה טוב ומתוק
- מציעה שמחר על הבוקר תעשי בדיקת דם.

הכוריגון כבר לא מתעתע אחרי 16 יום

נראה שכן, בשעה טובה. תלכי בבוקר לעשות בדיקת דם, ותבשרי לנו בשורות טובות בהמשך היום. מחכה כבר לקולולו של נועם זוהרה

תודה לכן!

אני מתה מפחד ומהתרגשות... בטח בקושי אשן בלילה... מחר ארוץ לבדיקת דם. אני מקווה שכולכן צודקות. תודה ולילה טוב ושיהיו לנו רק בשורות משמחות.

קט קט

New member
פז פז

נראה לי שאלה בשורות טובות. קו חלש הוא קו, לא חשוב מה חוזקו. בדיקת דם תאשרר הכל. תעדכני! קט קט

אפרת12

New member
נווווווו../images/Emo9.gif

אני במתח ! הלכת לעשות בדיקת דם? מתי התוצאות? אנא עדכני !

עדכון: הלא יאומן קרה... אני בהריון!

בנות! אכן יש ניסים! ואפילו סקפטית כמוני מתבדה.... עשיתי היום בטא ויצא 169. סוף סוף שמעתי את המזל טוב הנכסף, והדמעות זלגו לי מהעיניים. כמה אושר שדבר אחד קטן יכול להביא.. תודה תודה לכל התומכות והמעודדות. אני אוהבת אתכן! פז.

neta2

New member
איזה כיףףףףףף../images/Emo171.gif

מזל-טוב יקירה. אני ככ שמחה בשבילך יללה לכי לחגוג!!

חןחן

New member
מזל-טוב../images/Emo24.gif

איזה יופי. נהדר. את ממשיכה את שרשרת ההריונות. תספרי קצת על תחושות שהיו לך, בבטן, האם היו הפרשות כלשהן, תספרי מה קורה בגוף.

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif קולולולולולולולולו

עוד אני מדברת בשבחי הפס הורוד- ולא שמתי לב שכבר יש עדכון. מזלטוב פז, אכן יש ניסים, ואצל סקפטיות הם ניסים ונפלאות. שיעלה ויכפיל, ישלש ויפעם, ובכה לך בלילה בעוד תשעה חודשים. שיהיה לך הריון ארוך ובריא, ולידה קלה. עשינו עוד
על לא מוסברים
נועם

קט קט

New member
ווווואאאאאאאאאוווווווו

איזה יופי! איזה שבוע מלא מזל טובים יש לנו כאן. שיהיה מקסים וכיף וקל. חיבוקים קט קט

למעלה