בנות, גלו לי את האמת...

nicolas01

New member
בנות, גלו לי את האמת...

לא פעם אני הולך ברחוב, או נכנס לחנות, או נוסע במטוס או באוטובוס. וכמובן, אם יושבת לידי או בקרבתי מישהי מושכת, אני בוחן איך היא נראית ומנסה לדמיין לעצמי איך היינו יכולים להנות יחד... לא פעם יש לי הרגשה שזו שלידי או בקרבתי חושבת את אותן המחשבות. משהו בתנועות, במבטים החפוזים... אבל כשפעם פניתי למישהי כך, למרות שהיה לי ברור שהיא נמשכת אלי מאד וגם אצלי ההורמונים השתוללו, היא עשתה לי מין פוזה של יעני נעלבת, ומה אני חושב שהיא... בקיצור, בנות, מה הקטע: האם אתם רוצות שיגשו אליכן או לא? הרי הראש שלכן אותו ראש כמו שלנו... מה אתן ממליצות? איך לגשת לעניין? למען הסר ספק -- אני גבר נאה, זו לא הבעייה.

ניקולאס, כדאי שתדע.................

הנשים יודעות מה גברים רוצים........גם הן רוצות זאת...... אבל,לאשה זאת לא מחמאה גדולה,לדעת שהגבר חרמן ורוצה אותה לצורך סקס בלבד, (אפילו אם ברגע זה, זאת האמת....), לעומת זאת, אם תראה לה שאתה מעריך אותה,ומוקסם מעוד משהו, חוץ מגופה ומהעובדה שהיא אשה, (מה שרצוי גם עבורך.....), למשל : אישיותה, חיוכה, חכמתה......וכ"ו, היא תרגיש שיש בך יותר מסתם איבר להוט........והיא מיוחדת בעיניך יותר מנשים אחרות...... בקיצור, נשים בד"כ רוצות אמנם שהגבר יחשוק בהן, אך מעדיפות שיפגין שבנוסף לאיבר ולהורמונים,יש לו גם רגשות ושכל .........

*g99

New member
בקיצור,

נוגעת בעדינות סיכמה הכל! הגישה חשובה לא פחות! g99..

hbhv

New member
סקס

או אתן הנשואות והבשלות רוצות ומשדרות סקס רק תבקשי ואני יורד

למעלה