בנות גילמור

fluppster

New member
בנות גילמור

איזה פרק יפה! הבנגלס להקה מדהימה... לא ידעתי שהן עדיין קיימות! והכי חשוב- מתי לוק ולורליי יפסיקו עם הרמיזות ויעשו משהו בקשר לזה! אני לא יכולה לחכות שהם יהיו ביחד. הם כל כך חמודים......

~*~gaL

New member
היה באמת נחמד.

הם באמת צריכים כבר להיות ביחד זה נהיה מעצבן.. וגם תהרוג אותי וזהו היה גדול. מתה על התכנית הזאת!

"בנות גילמור" ו"תהרוג אותי וזהו"

כן, ב"בנות גילמור" יעשו את הצפוי וימתחו את הסיפור עם לוק ולורליי עד הקצה. זה מה שבדרך כלל עושים בסדרות האלה. הבעיה היא שברגע שזה קורה, אחרי שחיכינו כל כך הרבה זמן, פתאום זה לא משתווה לציפיות. בקשר ל"תהרוג אותי וזהו" - בשבוע הבא בתפקיד אורח לוסי לולס הרי היא זינה האגדית. שווה צפייה

~*~gaL

New member
מממ האמת

אני לא משתגעת על פירוט פרטים אישיים באינטרנט.. אבל אני אגיד בכל זאת. עוד מעט, 14. שזה אומר כיתה ט´. טוב, אני קטנה, ואני מודעת לעובדה הזאת. אבל מה לעשותתת.. עוד שנה וקצת אני אהיה ככה בת 15 שזה יותר מכובד..

shirigutman

New member
הי לכולם!

מה נשמע? איך החופש? אני מזה אוהבת את "בנות גילמור", כי זו סידרה אמיתית על החיים, על בעיות בגיל ההתבגרות. החל מהפרק הראשון של הסדרה, רואים שהאמא הופכת בעצם להיות הבת ורורי הופכת להיות האם וזה דבר נפלא ולכן הסדרה גררה רבים לצפות בה. מה דעתכם? שירי

ריקו`

New member
לאו דווקא (איזה ביטוי מרגיז)

הם לא ממש הפכו אחת לשניה, הן יותר התקרבו לנקודה באמצע, שהן נהיו חברות הכי טובות כמו אחיות חוצמזה הפרק ביום חמישי היה פשוט מגניב, עם הבנגלס, ושסוף סוף פריס ורורי מחייכות אחת לשניה מי היה מאמין

בנות גילמור סדרה פצצה!

מתה על השיחות השנונות שלהם!!!!!!!!! ובמיוחד על דין- החבר הפפפפצצצצצצצצצצצצהההההההההה של רורי !!!! אפי

למעלה