בנות גולשות או שלומדות לגלוש...יש כאן?
J jKiTTiE New member 30/4/06 #3 אני =] אני גולשת פול זמן לא יודעת ממתי לא היה לי תאריך רישמי (אבא חולה ים... לא שזה מפריע לי חחח)
A amitssss New member 1/5/06 #6 סקר לבנות ש"יודעות לגלוש" הייתי רוצה לדעת באיזה רמה אתם גולשות? סתם יושבות על הגלשן? עומדות? תופסות פינה?< רצות על הגל? אופדליפים ותרגילים אחרים?
סקר לבנות ש"יודעות לגלוש" הייתי רוצה לדעת באיזה רמה אתם גולשות? סתם יושבות על הגלשן? עומדות? תופסות פינה?< רצות על הגל? אופדליפים ותרגילים אחרים?
א אודלינה New member 1/5/06 #7 היית חייב לעשות את זה תחת הכותרת שלי נכון???? עומדת ותופסת פינה ורצה על הגל בינתיים. וכמות התרגילים שאתה יודע לא מעידה אל האהבה לגלישה. יש הבדל בין שניהם.
היית חייב לעשות את זה תחת הכותרת שלי נכון???? עומדת ותופסת פינה ורצה על הגל בינתיים. וכמות התרגילים שאתה יודע לא מעידה אל האהבה לגלישה. יש הבדל בין שניהם.
M maorubin New member 1/5/06 #9 ../images/Emo8.gifכשאת קרוב משפחה של ישו... חחח סתם סתם... הכל בהומור
א אודלינה New member 1/5/06 #10 דיי להיות מעפנים דייייי!!!!!!! ראית אותי גולשת שאתה "יודע" בכלל איך אני גולשת??????
א אודלינה New member 2/5/06 #17 היו כבר מספר הודעות בקשר ל"יכולות שלי לגלוש"... אז לקחתי את זה לכיוון שלילי הפעם
J jKiTTiE New member 2/5/06 #13 ... בימים טובים אני תופסת פינה... אבל הרוב לא אני נהנת סתם לעמוד על הגלשן זה מספיק לי (בינתיים)
I ILANA360 New member 2/5/06 #19 שקרנית מה את מתביישת.???אאלעק מנסה לעעמוד חחחחחח אולי לפני 3 שנים עכשיו את כבר מצליחה אופדליפים אז אל תעבדי אל אנשים! אוהבת
שקרנית מה את מתביישת.???אאלעק מנסה לעעמוד חחחחחח אולי לפני 3 שנים עכשיו את כבר מצליחה אופדליפים אז אל תעבדי אל אנשים! אוהבת