בנות בעקבות גורלן

בנות בעקבות גורלן

אור, תלתל, לא הייתי צריכה לנהוג באלימות כלפי האקס. הבן שלי חסך לי טרחה: הוא לא הסכים לנשק אותו לפרידה. היש עונש גדול מזה? זה הקטן גדול כבר עכשיו! אום-בנצ`וק

taltallim

New member
ועכשיו לסיום...

עשית אותי עצובה!!!!! (תגידי שזה לא נכון... וסתם צחקת) תלתלים (שמחכה בסבלנות... לשאלה)

והרי השאלה

אבל באמת מדובר בחיים ומוות אז הסכיתי: לפני כמה הודעות כתבת כאן את הפתיחה ל``על ראש הגבעה עומדת פרה``. נחרדתי לגלות שהמנגינה זהה לשיר המופתי ``לכובע שלי 3 פינות``. הטראומה היתה קשה כמעט כמו ביום שגיליתי של``אני פורים`` ול``שפן הקטן`` אותו לחן. האם לדעתך זה אומר שיש מחסור בלחנים מקוריים בעברית? לתשובתך אודה. אוריאנה

taltallim

New member
זו אכן שאלה קריטית...

ואף קרדינאלית. מציעה להפנות אותה לאקס שלי שבחלוקה המסורתית הוא שאחראי לגנים המוסיקליים... תלתלים (שחרדה מכמות השממיות המסתובבות בביתך...)

קימבאל

New member
וזה עוד כלום!

אם תשרקי ברחוב את ``בחצות הלילה בצאת הכוכבים`` אנשים יעמדו דום! כן, כן! זה לא שונה מהלחן של ההמנון הלאומי שלנו! ותנסי לשיר את השורה ``קן לציפור בין העצים`` ומיד אחרי זה ``נר לי נר לי`` בלי להתבלבל - נסי! קימבאל

ישמרנו אלוהים, אתה צודק

שערורייה!!!!!!!! קונספירציה!!!!!!!!! באמת חסרים לחנים, זה לא בסדר אוריאנה

קימבאל

New member
וזה רק קצה הקרחון!

ומה עם ``המגפיים של ברוך`` ו - ``קוראים לו ליפא העגלון``? הא?

יערית

New member
וואו מכירה את זה...

לי לעומתך אין סיבה להעניש את האקס שלי, בינתיים הוא רק מקבל ממני מתנות:))) אך זכור לי התקופה בתחילת הגירושין ,הוא שיחק ברגשות שלי,כן בא לקחת את הילדים,לא בא לקחת את הילדים,אז הענשתי אותו,הוא לא ראה את הילדים כשבועיים,לאחר שבועיים הוא בא,הילד לא רצה אותו,הילדה בכלל לא הכירה אותו(אז היתה קטנה יותר)ולי היתה שמחה לאיד,אבל אחר כך לא נתתי למלחמות ביננו להשפיע על הילדים,הוא בשבילם האבא הטוב ביותר,והוא אוהב אותם מאוד גם אם הוא לא רואה אותם הרבה,הוא ראה שזה שהוא מחסיר מהם את הפגישות משפיעות עליהם וכמובן ישירות עליו,אז הוא הפסיק לתת לעצמו גול עצמי! היום אני דיי משתדלת שהילדים יחבקו ינשקו,וכמובן ידברו עם אבא בכל יום בטלפון! זה פשוט כייף,זה נעים יותר,וזה גם מאזן את המצב שגם ככה רע לנו להיות לבד,אז הקשר הזה של הילדים גורם לי בכל אופן לנחת מסויים. אוריאנה,מקווה כאשר הזעם יעבור לך... את תהייה מאושרת יותר, הילד יקבל את אבא שלו בשמחה יותר. לילה טוב , יערית.

זהו בדיוק

אבל ממש בדיוק. יום אחרי שהוא קיבל ממני מתנה משגעת וישבנו וצחקנו והכל, האדון לא בא לקחת את הבן שלו. באמת ריחמתי עליו כשבנצ`וק לא רצה לנשק אותו, אבל זה ילמד אותו לזכור, שקודם כל הוא אבא! אוריאנה

למעלה