בנות/בנים

R17 האחת

New member
בנות/בנים

ההורים שלי טסים לחו"ל מחר..אני בעיקרון רוצה לקנות נעליים כמו של הבחורה בקליפ שד-אפ :) אלה נעלי אדידס אני חושבת..יש לכם המלצות על צבעים? מה עוד מה עוד..אני רוצה דברים שאין בארץ! אבל יש כל כך הרבה דברים.. אם יש לכם המלצות על כל דבר שקשור באופנה שהייתם רוצים לקנות בחו"ל אני אשמח לשמוע.. (בגדים,משקפיים,איפור,סתם קישקושים..)
תודה :))))

אדידס יש גם בארץ..

עולות 200 ומשהו. בכל אופן,לי יש בצבע וורוד תלת מימד. אני חושבת שכדאי לך לקנות את האדידס בארץ-למקרה וזה לא יהיה עליך טוב..כי אז לא תיהיה דרך להחליף. את יכולה לתת מבט לשרשור של גאפ שעשיתי,ולראות מה מוצא חן בעיניך ולבקש שיקנו לך,כי גאפ אין בארץ בעיקרון. והמחירים שלהם לא כאלה יקרים לפי מה שראיתי באתר. ואני לא הייתי בארה"ב אז אין לי דרך להמליץ לך על חנויות. אבל שוטטי בפורום אופנה,שם הם תמיד מעדכנים בקשר לכאלה דברים. בהצלחה! ואל תשכחי להראות לנו את השלל שהם יחזרו =]

גם שלי עלו 350..

אבל אני בזמן האחרון ניתקלת בהמון פרסומות בעיתון של חנויות נעליים שמוכרות אדידס ב200 ומשהו שקל. וזה נורא מעצבן..=/

הנה תמונה של האדידס שלי..

לא הכי ברורה, אבל זה מה שהצלחתי להשיג. אגב,הן בצבע וורוד בתלת מימד.

R17 האחת

New member
בואנה..

פעם שאלתי תמורה שלי לביולוגיה אם לדם יש טעם של ברזל בגלל שהוא מכיל ריכוז של ברזל..והיא החזירה לי תגובה- את טועמת דם? וכאילו..לא!! כשיש פצעים בפה או משו באצבע ..אז יוצא לטעום!! :) קיצור הרגשתי מטומטמת..

למעלה