בנות בנות.

תאנה

New member
בנות בנות.

בתור אחת שבאה לבקר - אמנם יושבת בספסל האחורי - ומרימה את היד רק לעיתים רחוקות אני חייבת להגיב למה שרואות עיניי. הפורום הזה לצערי הפך להיות זירת התכסחויות (איך כותבים את המילה הזאת בכלל?)בן אישיות. בואו נחשוב שניה אם לא חשבנו לרגע שאנו עשויים לפגוע באנשים שרק אתמול צחקו איתנו, ושרק אתמול נחשבו לחברינו הטובים. אני מוצאת לנכון שבהחלט יש פה מקום להומור, להגיגים, לעצב אבל לא לפגיעות אישיות. עזבו את כל התגובות בצד, ותנו לאנשים להיות מי שהם רוצים מתי שהם רוצים. זה הרי כל הרעיון בוירטואליות, וזה כל הקסם. די עם הירידות, זה לא נעים, זה הורס את הפורום. שלכם בידידות..חוזרת למושב האחורי. תאנה

avitalp

New member
תאנה, אני מסכימה עם כל מילה..

הגעתי לא מזמן הביתה, ואני לא מאמינה למראה עיני... בנות - הפעם ממש הגזמתן!!! כנראה שבאמת השיעמום עשה שמות כאן..... חלס. כבדו גם את עצמכן. אנחנו מתחילים להיראות כמו מהדורה שחוקה של פורום ``פלירטוטי לשון``... תלתלים - אני ממליצה לקרוא קצת שירה בשעת הדחק... אור ואוריאנה - קצת נסחפתן עם הפוזה של ``באנו חושך לגרש``.... אשכרה, אני בושה בפולניותי..... גם אם יש לכן ``חשבונות`` אישיים עם גוגי וקונפוז - זה לא המקום. לשם כך יש מייל, ברוך השם. חבל להעכיר את האוירה כאן.... היינו הפורום הכי כייפי בתפוז.... בואו נשמור על זה... אנחנו מפספסים את המטרה לשמה הוקם הפורום.... חזרו לעצמכן, בבקשה... אביטל.

טני אסביר את העעמדה שלי:

התלבטתי אם לעשות את זה במייל או כאן. מההתחלה היה לי חשוד, אבל לא הייתי בטוחה מי זה. אז נקטתי בגישה של ``כבדהו וחשדהו`` ונתתי לו להנות מהספק. התכתבתי איתו בידיעה שאם כולם יקנו את זה, גם הוא יקנה את זה. אני דווקא מאד מרחמת עליו, כי בשביל לבנות דמות שלמה לא רק שנדרש להיות גאון, אלא גם מעורער נפשית. קונפוז היה אדם נחמד, או לפחות כך התרשמתי. ובעיקר, שונה מאד מגוגי. לגלות שהם אותו אדם עושה חשק להקיא. אז למה פה ולא במייל? כי הוא זלזל באינטיליגנציה שלי. וזה מותר רק לאדם אחד. לי. רציתי שכולם ידעו (בהחלט גם אנשים שסתם קוראים אותנו) שחברי הפורום מספיק חכמים כדי לעלות על שקרים, ואם אדם מתועב אז הוא מתועב, לא משנה תחת איזה שם. מצידנו לא היה שום שקר צביעות זיוף התחזות כמו שהוא התקבל פה, איש לפניו לא התקבל. אבל הוא פגע בי ובפורום כולו. אוריאנה

avitalp

New member
בוקר טוב, אוריאנה...

זו הטעות שלך ושלכן - הם לא... אותו אדם.... רדו מהעץ.... זה ייטיב עם כולם. שיהיה לך יום נפלא. אביטל.

taltallim

New member
נו באמת....

``הגזמנו`` - לא בטוח!!! ``לא מאמינה למראה עיני`` - תיכף יעמידו אותי בפינה... אביטל, תאנה וגם את שנוניתי (אם האיכס התיחס למה שחושבת...)- לא התרשמתי שיש בכן התחסדות... ובכל קהילה של אנשים - גם כזו שהיא וירטואלית (וירטואלית בחלקה!!! יש לציין, כי בכל זאת חלקנו כבר מכיר את חלקנו האחרים...) יש דינמיקה של רגשות, תחושות, מחשבות ושאר דברים. ולא תמיד הכל ``פוצי מוצי`` - כיופים,נשיקות וחיבוקים, ממש כמו בחיים האמיתיים ... ולכן, לא ברורה לי התדהמה והביקורתיות - באשר למה שנאמר כאן אתמול (או בכלל...). ונדמה לי, שהרציני ביותר ממה שכן נאמר ולזאת אף אחת מכן לא התיחסה בהקשר הנדון זה שאאוטינג ללא רשות זה גבול אדום שאם נחצה יש עליו סנקציות מיידיות (להזכירך ה-שונית!!!) מצד קהילה - שלפחות בחלקה ... וירטואלית. מעבר לכך... באם קונפוז הוא אכן הוא או משהו אחר (ואביטל... אם יודעת כה הרבה - מדוע שלא תספרי ודי???) ואם למשהו מהמשתתפים כאן יש מה לומר זה לזה בדרכים היתוליות, משועשעות, צוחקות או... אחרות זה עינינו בלבד!!! אחד היתרונות של העולם הוירטואלי... זה הליברליות והחופש להיות מי שתרצה ולומר (כמעט) כל מה שתרצה... קונפוז שיתף פעולה עם הדיאלוג (ואף העיד על שעשוע...) ומשתתפים אחרים פה - גם כן... אם כן - על מה הצעקה??? עבור אחד זה כייפי... עבור אחר קצת פחות... כל אחד יבחר את שמתאים לו בשעות לחץ, דחק ועקה - ובכלל... הפורום כפי שאתן רואות סובל הכל (כמעט...) גם דיאלוגים מטומטמים גם דיאלוגים מבודחים גם מונולוגים הגותיים גם ציטוטי פרוזה ושירה גם חוות דעת דעתניות וגם הטפות מוסרניות ואולי , רק אולי זה בעיקר מטרתו.... תלתלים (מהתנועה לליברליות מתקדמת...)

ה-שונית

New member
אוף איתך...

אמרתי ``פיכס`` ולא ``איכס`` זה לא היה מספיק ברור? וחוצמזה... ה`פיכס` היה מופנה כלפי כמה דברים בו-זמנית (שכולם פרי הימים האחרונים): 1. התקפה חזיתית שהיתה מופנית כלפיך (שלפחות אותי העליבה עלבון צורב) 2. אאוטינג ללא רשות (כן, כן!! זה לא במקום!! משני הכיוונים) 3. היעדר תוכן וכן, גם ה`פיכס` שלי הוא סוג של `רגש` - אותו הפורום יצטרך לסבול וחוצמזה - נכשלתי נכשלתי נכשלתי ונכשלתי שונית (שלא הצליחה להונות את המערכת)

avitalp

New member
תלתלים יקירתי....

ברמה העקרונית את בהחלט צודקת. יש מקום לסוגים שונים של התבטאות, גם בפורום שלנו.... ספציפית לגבי מה שקרה כאן אתמול - לא כל הדברים נאמרו בנימה היתולית וחלקם היו, לדעתי לפחות, השמצות פרועות וחסרות בסיס. שאצטט? ``גוגי משעשע לפחות כמו שוטה הכפר`` ``רק חלאת-אדם כמו גוגי היה עושה לי אאוטינג`` ``מדובר במכור אמיתי, אל תשכחי`` (כאילו שאנחנו, או לפחות רובנו, לא מכורים...ברמה כזו או אחרת...) ``חית-מחמד עם הפרעות אישיות`` ועוד... ועוד.... אם זה לא השמצות, אני לא יודעת מה כן. לגבי האאוטינג שנעשה כאן לאוריאנה ללא רשותה - אני יכולה להבין את הכעס (אם כי מה כבר קרה, כולה הזכירו את שמה... הרי רובנו כבר יודעים מה שמותיהם של אלו המשתמשים בכינויים אחרים), אבל מי שעשה את האאוטינג הוא לא גוגי, אלא קונפוז (וכן, יקירתי, אני יודעת שמדובר בשני אנשים שונים) ועובדה היא שפגעתן באדם הלא נכון... וחבל (וגם לו נעשה אאוטינג כנ``ל ובצורה נבזית יותר....) וזה שקונפוז שיתף פעולה על חשבון גוגי, ומאז נעלם, מעיד גם משהו עליו. תראי, אני לא מתכוונת להתנצח כאן ואת צודקת, אני לא מתחסדת... תודי שמה שקרה כאן אתמול היה גועל-נפש ואני באמת מקווה לטובת כולנו, שזה לא יחזור על עצמו. גם להומור ושנינות יש גבולות של טעם-טוב..... דמו של אף אחד לא מותר..... וירטואלית או לא..... זהו. I rest my case לילה נפלא לכולם ואני באמת מאחלת לכולנו ימים יפים יותר ב``חברותא`` שיצרנו כאן.... אביטל.

לאביטל, ובעצם לכולם

היה לי המון מה להגיד לך, בעיקר כי ציטטת כמעט רק אותי. אבל נעזוב. רק שני דברים: א. כן, אני מכורה. מכורה לקישפרוצים. כותבת מגיל צעיר. שירים, סיפורים קצרים, תסריטים, מה שאפשר. בילדותי נחשבתי למחוננת בכתיבה, לדעתי שום מחוננת ושום נעליים, אני פשוט אוהבת את זה, וכך עד היום. ב. אני לא עושה אאוטינג לאיש ומעולם לא עשיתי. זה נוגד את העקרונות שלי. לא אמרתי שום דבר שהוא עצמו לא אמר כמה דפים אחורה, כשהציג את עצמו (בחייכם תעקבו אחר ההודעות כאן). אבל הוא שמע, שההגנה הטובה ביותר היא ההתקפה. והוא תקף. בצורה הכי דוחה ונחותה שקיימת. מבחינתי הנושא הזה סגור. תודה ושלום. אוריאנה

למעלה