בנות אסותא

מצב
הנושא נעול.

אמאלה2

New member
בנות אסותא

בנות אסותא
בגלל העומס מהשבוע בימי שישי וראשון עושים לנו טירונות: בדיקות הדם והאולטראסאונד מתבצעות בין השעות 6:45 ל- 8:00 בלבד! אבל לפחות יפתחו שלושה חדרי בדיקות כדי לקצר תורים.

לא הבנתי...מה|? מתי הודיעו../images/Emo35.gif

בנות אסותא
בגלל העומס מהשבוע בימי שישי וראשון עושים לנו טירונות: בדיקות הדם והאולטראסאונד מתבצעות בין השעות 6:45 ל- 8:00 בלבד! אבל לפחות יפתחו שלושה חדרי בדיקות כדי לקצר תורים.
לא הבנתי...מה|? מתי הודיעו

אז מה? צריך לבוא ב- 5 כדי לתפוש תור?
והטכנאיות של האולטרסאונד יבואו בזמן?, כלומר ב- 7 יתחילו לקבל? או שכמו תמיד, הראשונה תתחיל ב- 7 ואחריה תזדחל השנייה בקצב צב?
ועוד שאלה, מ'זתומרת עומס? של מי? פיספסתי כתבה מהעיתון?

אמאלה2

New member
הרגת אותי ../images/Emo13.gif

לא הבנתי...מה|? מתי הודיעו

אז מה? צריך לבוא ב- 5 כדי לתפוש תור?
והטכנאיות של האולטרסאונד יבואו בזמן?, כלומר ב- 7 יתחילו לקבל? או שכמו תמיד, הראשונה תתחיל ב- 7 ואחריה תזדחל השנייה בקצב צב?
ועוד שאלה, מ'זתומרת עומס? של מי? פיספסתי כתבה מהעיתון?
הרגת אותי

זה טרי-טרי מהימים האחרונים. לפי מה שהבנתי בגלל שבימי ראשון ושישי יש ה-מון נבדקות, לעומת ימים אחרים, וצריך להספיק לעבור על כל הבדיקות (ולא לתת לבנות הנחיות רק ב- 8 בערב...) אז הם מסיימים את כל ההליך עד ל- 8 בבוקר. מניחה שהטכנאיות יגיעו בזמן. סורי לא בדקתי אותן
מחר אני מתייצבת בבוקר אז אני אוכל להגיד לך אם באמת "השיפור" עזר. (אלוהים! לצאת מהבית ב- 6:30 ביום שישי!)

התאכזבתי, לא סיפרת מה קורה שם...

הרגת אותי

זה טרי-טרי מהימים האחרונים. לפי מה שהבנתי בגלל שבימי ראשון ושישי יש ה-מון נבדקות, לעומת ימים אחרים, וצריך להספיק לעבור על כל הבדיקות (ולא לתת לבנות הנחיות רק ב- 8 בערב...) אז הם מסיימים את כל ההליך עד ל- 8 בבוקר. מניחה שהטכנאיות יגיעו בזמן. סורי לא בדקתי אותן
מחר אני מתייצבת בבוקר אז אני אוכל להגיד לך אם באמת "השיפור" עזר. (אלוהים! לצאת מהבית ב- 6:30 ביום שישי!)
התאכזבתי, לא סיפרת מה קורה שם...
לעומת זאת, אני הייתי הבוקר.
קמתי מוקדם מאוד - עוד לפני ה
הגעתי בשעה שלא רשומה על גבי השעון...והייתי ה- 4
בתור. אחות הדמים, שתזכה למצוות - עובדת נהדר. מקבלת מוקדם ויש לה יד קלה - תענוג!
לעומתה, הטכנאית הראשונה התחילה לעבוד ב- 7
ועל כן יוענק לה בזה צל"ש. הטכנאית השנייה...משתרכת לה לאיטה, בידה כוס ה-נס קפה, זהירות! שלא ישפך! מגיעה לה רק ב- שבע ורבע !!!!!!!!!, מניחה את הקפה והתיק בחדר הבדיקה, משפשפת רגליה על הרצפה בהליכה מהירה את חדר הבדיקות הנעול , דופקת על הדלת וקוראת בקול "מתוק"
"אין לי דפים לבדיקות" נו, אז כבר פתחו ת'דלת והיא לקחת דפים ונתנה לנו הוראות - בקיצור - התחילה לעבוד רק ב- שבע ועשרים. אוף אוף אוף. מעצבנות. והמון נשים בחדר ההמתנה ואף אחת לא אומרת כלום? אני מתכוונת לדווח, גם היום, על האיחור הלא מחמיא הזה. שיהיה לנו יום טוב. ובהצלחה לכולן.

מצב
הנושא נעול.
למעלה