בנות-אני צריכה עזרה!

במבה92

New member
בנות-אני צריכה עזרה!

אז ככה. חבר שלי הוא חי"רניק, והוא מאגיסט, הוא מרים מאג שזה הפקל הכי כבד בצה"ל (7 קילו נשק ו-40 קילו תחמושת) שחובה עליו לנשוא עליו כל הזמן. הוא סובל מבעיות גב קשות וחשבתי להיות מתחשבת ולהזמין לו מסאז'יסטית (כי הכי הרבה שאני יכולה לעשות זה לעשות לו נעימי בגב חחח אני ממש גרועה במסאז'ים.. ) אז רציתי לדעת אם מישהי מכירה מסאז'יסטית טובה או ספא טוב שהיא יכולה להמליץ באיזור חיפה .. תודה רבה רבה מראש 3> בר

רעיון יפה:)

הוא בטוח יאהב. יש מסאג' שנקרא מסאג' לספורטאים. זה קצת כואב, אבל זה אמור לשחרר.. ויש בחיפה כל כך הרבה מקומות לספא, תבדקי במלונות הגדולים או באתר ספא פלוס(יש שם מבצעים טובים) אם את רוצה רק את המסאג' עצמו בלי פינוקים בכלל אז אפשר לעשות את זה דרך קופת חולים וזה מחיר ממש מוזל, אבל אז זה באמת רק מסאג'.

רק מסאג'?

זה לא בא עם חבילת ספא? זה קצת יקר אבל אם בא לך, אז זה נראה לי שווה. אם זה בא עם ג'קוזי ואוכל, זה בכלל שווה:)

330 למסג'??מי לוקח כזה הרבה למסג'?../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אם יש לו 20 ידיים אז ואלה המחיר משתלם. 330 זה הרבה למסג' סלחו לי!

ההודעה נשלחה לפני שסימתי לכתוב-המשך- ...

זה הרבה 330 למסג'! מסג' עומד על 150 לשעה אלא אם כן זה טיפול ממש מיוחד וכל התאילנדי והחארטה שוואלה יכול להגיע ל-250 מי שלוקח מחיר כזה הוא גנב!תאמינו לי שהטיפול צריך להיות ממש אבל ממש מיוחד כדי שיקחו ממני 330 למסג' מסכן. מעניין מה יש להם להציע אם הם לוקחים מחיר כזה.

מה?!!?

זה יקר ממש. אני שילמתי על מסאז זוגי+ 50 דק' ג'קוזי 450 שקל...וזה עוד היה באחד הספא הכי נחשבים באזור שלי שנחשב ליקרן

מחיר נורמלי למסאג' משולב זה

240 לשעה. לא יודעת איזה מסאג'ים הזמנתם שזה עלה ככה. מילא שיאצו וכל המסאג'ים שדורכים עליהם ומשקיעים ממש,אז אפשר לומר 300. לא יודעת לאן הלכתם תאמינו לי.יקרנים נהיו כולם.

בגלל שאנשים עדיין משלמים את זה

בגלל זה אני והחייל לא הלכנו אף פעם לצימר לדוגמה ולא נראה לי שנלך גם

חחח

זה לא באמת כואב נורא, כל מסאג' טוב הוא כואב- כי הוא משחרר אותך. אם את רוצה ללכת רק על נעימי תזמיני לו מסאג' שמנים, אבל אני בספק אם הוא יאהב, זה אמור לשחרר.. כל המסאג'ים כואבים במידה כלשהי(מאוד נמוכה, כן?), אבל השחרור שווה את זה. וספא יערות הכרמל הוא טוב, אבל הוא יקר, לא?

באיזור חיפה?אני יכולה להמליץ לך על מלון רימונ

רימונים** בנווה אטיב אם בא לך ממש טיפול ופינוקים אני יכולה לסדר לך משהוו טוב במלון רימונים בנווה אטיב כנראה. נווה אטיב זה ליד החרמון,20 דק' מקריית שמונה. אם מתחשק לך לסוע קצת אז זה מקום שאני ממליצה לך. תוכלי אחר כך להכנס שם לבריכה לג'קוזי וסאונה,כל מה שיבוא לך, הכניסה היא בערך 30 שקלים אם אני זוכרת נכון,והמסאג'ים טובים ולא יקרים. אם תהי מעוניינת דברי איתי במסר ואדאג לך

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהייתי שם ^^

אומנם בכלל לא למסאג'ים חחחחח הייתי עם המשפחה לפני 5 שנים בחנוכה XD בשביל החרמון וזה. הייתי בת 12.. לא ידעתי שיש שם מסאג'ים :ם

רק לפני שנתיים הספא התחיל להיות ברמה!

בטח שלא הכרת אותו לפני. היום ממליצים על המלון הזה רק בגלל המסג' שמקבלים שם,במסג' זה המקום! לפני שנתיים הספא התחיל להיות ברמה כי התחילו להשקיע בספא,מנהלת חדשה ומסג'יסטים על רמה! גם העיצוב נהיה מושקע וגם האירות. הדקה הראשונה היא כמו הדקה האחרונה במסג'.באמת,יוצאים מעולפים. אני נהנת ללכת לשם,חוץ מזה בתכנון שלי בקרוב ללכת לשם עםהחבר,רק שעברתי לגור זמנית בערד ככה שזה לא מתאפשר כרגע. .חח אם לא הבנתם נכון.הכניסה לבריכה סאונה וג'קוזי זה 30 שקלים בערך,והמסג' זה מחיר נפרד. אם רוצים רק מסג' לא חייב לשלם על הבריכה.למרות שמומלץ.

FallOutGirl

New member
האא מגניב! אולי אם יהיה לחבר קצת חופש

בחורף אז ניסע וגם לחרמון וזה D:

לא מתה על החרמון../images/Emo6.gif

קררר שם מדייי...אפילו כפפות לא מחממות.שימי עליך 21 מעילים יהיה לך קר. ואת הולכת כשהשלג מגיע לך מעל הברכיים חח. כרגע חוץ מזה אין שלג חח

למעלה