בנות אני צריכה עזרה

Jeanne D Arc

New member
בנות אני צריכה עזרה

אני רוצה לעשות פיקניק קטן עם חבר שלי כשהוא יחזור בשישי הזה אז אני צריכה הצעות מה אפשר לקחת איתי, להכין וכדומה תודה לעונות :)

המממ...

כמו כל פיקניק טיפוסי, מומלץ מאוד לקחת פירות. שזה אומר אבטיח (רצוי חתוך), אפרסקים, תפוחים, ענבים.. כל מה שאתם אוהבים
תביאי כמובן כלים חד פעמיים שתוכלו לאכול כמו שצריך. והמממ לגבי אוכל של ממש, אני הייתי מביאה כריכים טובים (עם הרבה בפנים
), סתם כי אין לי סבלנות לבשל וזה נראה לי בלאגן להתחיל להסתובב עם ספגטי ולא יודעת מה.. כמובן גם שתייה, כוסות, כל מה שצריך... אולי גם איזה משהו לקינוח, עוגיות, או משהו מתוק אחר
וכדי לעשות את זה מושלם - להביא מפה אדומה משובצת בתוך סל פיקניק שכזה, ולפרוס על הדשא
(אני מתה על השטויות האלה..)

אממממ.....

ואם המפה לא אדומה זה לא יעבוד?
מסכימה עם הכל, פירות, שתייה, לא להביא אוכל שיכול להתקלקל או שסתם מסורבל לקחת אותו.

LemonLimeLilach

New member
אממ

לפיקניק שעשיתי עם החבר לפני כמה זמן הבאתי שמיכה קרואסונים ריקים+חמאה+ריבה כדי למרוח מיץ תפוזים סלט ירקות סלט תפוחי אדמה בורקיטס (בורקס קטנים כאלה שממש כיף לאכול) קורנפלקס וכמובן תביאי דברים שהוא אישית אוהב

B o o o o M

New member
אויי קאורסונים זה רעיון מדהים!

קאורסונים ומאפים כאלה ואחרים... מתאים לגמרי... וכמובן לא לשכוח להביא שתיה קלה.. (או בירה)

מאורי6

New member
אין הרבה מה לספר באמת

אני מאור (וכן, בפעם האחרונה שבדקתי הייתי בחורה:p) אני בת 16 [וחצי נו!!] וגם לי יש חבר חייל:) אוהבים אותך מאור!!!!!!

devilz

New member
באמת אוהבים אותך מאור../images/Emo9.gif ברוכה הבאה../images/Emo9.gif

למעלה