בנות אני ממש בדילמה.

ענבל1693

New member
בנות אני ממש בדילמה.

סיימתי כרגע שבוע גדנע בבסיס שדה בוקר. לפני שהגעתי לשם הייתי בטוחה שמה שאני רוצה לעשות בצבא זה להיות בלהקה צבאית. אחרי שהגעתי לגדנע כל המחשבות שלי התהפכו. התחלתי לחשוב על להיות מדריכת תותחנים או חי"ר כי זה ממש קורץ לי.אני ממש רוצה למצות את כל היכולות שלי בצבא ולתת את המקסימום למרות שאצטרך לקטוע את השירה שלי ואורח החיים הסוג של מוזיקלי שלי. מצד שני יש לי גם אפשרות להעביר את השירות בדרך חווייתית ולעשות את מה שאני הכי אוהבת, אבל זה לא תפקיד שאני יכולהלהתקדם בו והוא לא ככ משמעותי כמו תפקיד הדרכתי. אני ממש רוצה להשפיע אבל מצד שני לא בטוחה במה להחליט. מה אתן חושבות?

GrowingMadness

New member
אוי הגדנ"ע בשדה בוקר

אחת החוויות הכי מדהימות שעברתי. היה כלכך קשה, ועם זאת היה כלכך כייף! שתדעי שהגדנ"ע הזאת אשכרה יותר קשה מהטירונות שאני הולכת לעבור.
בכלאופנ. ללהקה צבאית ממש קשה להתקבל, את צריכה להיות סווופר מוכשרת בשירה\נגינה ולבוא עם המלצות ודברים כאלה.. אם את באמת בטוחה ב100% שאת יכולה לעבור את המבחנים ולהתקבל- לכי על זה. אבל! הדרכת יח"ש זה אחלה דבר! אני כלכך מצטערת שלא סימנתי את זה במנילה. חבל שמקבלים את המנילה בכיתה יא' כשלא יודעים מה רוצים מהחיים בכלל. אני אומרת שתנסי להתקבל ללהקה צבאית, אם לא תעברי תמיד תוכלי לנסות להתקבל להדרכת יח"ש. אפשר לחתום על טופס 55 [ככה קוראים לזה?] ולנסות.. ולדעתי מיונים ללהקה לא חוסמים מיונים אחרים אז אולי תנסי את שניהם. בכל מקרה אני מציעה לך לשאול את זה בפורום מתגייסים, יש שם אחלה חבר'ה ואת תקבלי תשובות ממש עוזרות שם. בהצלחה

אוקיי

להקה צבאית זה ממש אחלה, יש לי ידידה (היא לא כזאת חברה טובה שלי) ששם ונראה לי שהיא עושה כיף חיים.. לא נראה לי שאם תחליטי להיות מדריכת תותחנים/ חי"ר זה "יקטע" את האורח חיים שלך או משהו כזה.. אם תחליטי ללכת ללהקה צבאית תוכלי להתפתח מבחינה מוזיקלית ולרכוש הרבה ידע וניסיון, אבל מצד שני בהדרכת יח"ש לא תוכלי להתנסות אחרי הצבא ואם זה משהו שמושך אותך, הייתי ממליצה לך ללכת לזה (עם כל הקושי...) אבל זאת החלטה שלך, תחשבי איך את רוצה שהשירות שלך יראה ומה תעשי בו.. אני נוטה יותר להדרכה אז הדעה שלי לא אובייקטיבית

יש לי ידיד שמפקד גדנע בשדה בוקר../images/Emo8.gif

הוא שם כרגע מכשירים אותו. אגב,גם אני סימתי גדנע בדיוק לפני שנה. האמת שהגדנע שלי הסתיימה ב-2.1 אבל עדיין
אני אומרת לכי למבחנים ללהקה צבאית,קודם תתקבלי אחר כך תחשבי אם לוותר או להמשיך עם החלום
למרות שגם להדרכה הזאת שאת רוצה תצטרכי מבחנים. בכל אופן קודם לכי למיונים.תגישי בקשה. חוץ מזה להקה צבאית היא מפתח אדיר להתקדמות בתחום השירה.הזדמנות של פעם בחיים אל תוותרי.

ענבאך

New member
אני לא התקבלתי ללהקה צבאית,

ואני לא מצטערת על זה לרגע [ראיתי פעם הופעה של להקה צבאית וחשבתי שהייתי תולה את עצמי אחרי שבוע, וזה אחרי שהיה לי את אחד התפקידים המסריחים בצהל, כן?
]. אני חושבת שאפשר ללכת לשני המיונים במקביל, כי הם לא בלעדיים או איך שקוראים לזה. לכי- ואם תתקבלי לשניהם תעמדי מול הדילמה הזאת.

GrowingMadness

New member
ממתי את פה? ../images/Emo12.gif

חחחחח היית פה תמיד וסתם לא שמתי לב או משהו?

ענבאך

New member
אני קופצת מדי פעם מסיבה לא ברורה,

רוב הזמן סמויה, אבל לפעמים אני מגיבה...

ענבאך

New member
זהו, שלא.../images/Emo6.gif

לא חבר, ולא חייל |מרמור| אני גולשת במלא פורומים שאין לי שום-קשר אליהם [חתונות, איפור, אסקסואלים, סקס לנוער], פשוט כי מעניין אותי לראות אנשים שעושים דברים שונים ממני. או סתם כי אין לי חיים

ללכת לשניהם במקביל אי אפשר

בדכ לוקחים תזמן בין שליחת זימון אחד לשני. ובדכ לתפקידים צריך לחתום ויתור 2 ימים אחרי המבחנים אם לא רוצים בהם. והיא יכולה להתקבל לאחד ולשני לא ישלחו לה כי היא כבר התקבלה ולא חתמה ויתור. תמיד לוקחים תזמן בין זימון אחד לאחר.. שתלך קודם למה שהיא מעדיפה הכי הרבה,אם לא תעבור אז לשני. האופציות קיימות.

ענבאך

New member
לא להכל,

המממ.. אם אני זוכרת את זה נכון, ללהקות צבאיות, להבדיל משאר התחומים, אפשר להתמיין תוך-כדי מיונים לדברים אחרים. אני חושבת שכן אפשר במקביל.

כשחושבים על זה יש מצב.כי זה לא קדצ

זה תפקיד שלא מצריך קדם צבאי כנראה.בגלל זה. למה התבלבלתי לרגע שיש קדצ ללהקה צבאית?

ענבאך

New member
LOL.

אני בספק אם יש לזה קד"צ. חוץ מזה, על תפקידים של מיון אפשר לחתום וויתור גם בזמן הקורס [חוץ מתפקידים מסוימים של מודיעין לדוגמא, שאז את כבר יודעת יותר מדי
], אז אני חושבת שאפשר גם לפני הגיוס לחתום וויתור.

GrowingMadness

New member
אפשר גם וגם

חברה שלי גם התמיינה לזה בשנה שעברה וזה לא חוסם מיונים לדברים אחרים.

למעלה