בנות אני במשבר!!!

בנות אני במשבר!!!

וכהקדמה; לא עומד על הפרק להפסיק להיניק או לתת תמ´ל אבל אני זקוקה לעידוד דחוף. נורי מוציא שיניים וכבר כמה שבועות הוא ישן חרא!!! הוא נרדם שבע בהחלט על הציץ ואחרי חצי שעה קורא לי שוב וכל הלילה רוצה ציציציצי ולא מתוך רעב. השינה שלו לא טובה והוא לא מסכים מוצץ בשום פנים ואופן. ותבינו; הוא ישן לידי וכל מה שאני צריכה לעשות זה לשלוף ציצי ולישון. אבל הוא רוצה ציץ כל חצי שעה ואני לא מצליחה לישון רצוף. ממש קשה לי. אני עייפה ועצבנית מזה ואין לי אנרגיות לעצמי. גם הציצים כואבים לי מוב המציצות. בקיצור, לא יודעת...לא רואה פתרון מעשי. ובבקשה אל תגידו לי לתת גליגם. כל ערב הוא מקבל מזה ´מנה´ ואין שיפור ואני נגד לתת אקמולי באופן קבוע או בכלל, תרופות מרדימות וכד´. מדובר כאן במכלול שלם של שיניים, התפתחות מוטורית מואצת(זוחל, יושב,עומד וכ´ו). אבל קשה לי מאד לשמור על רוגע ומוטיבצה בלי מינימום שעות שינה.

inbale

New member
קשה לי לייעץ לך כי המצב שלי דומה

גם אנחנו באותו השלב. הייתי אומרת לך משפטים כמו : זאת רק תקופה ..תחזיקי מעמד אבל אני מכירה את ההרגשה שהעייפות מחסלת כל חלקה טובה... אני לא זוכרת בן כמה הוא אבל תנסי לתת לו אולי ארוחה יותר משביעה בערב על בסיס של פסטה - גילתי שיש הבדל אצלנו באיכות השינה. תנסי לסחוב כמה שעות שינה טובות במשך היום או ללכת לישון יחד איתו בשעה מוקדמת. אני דווקא כן לארגית בקטע של האקמול - אני מעדיפה לתת אקמול מאשר לחשוב שהיא סובלת מכאבים. אז נתתי אקמול אחד בלילה סו ווט? אני בטוחה שהבנות יעלו כאן כל מיני רעיונות ייצרתיים . אני יכולה רק להביע הזדהות. קבלי ממני
ותמסרי לקטן שלך

תודה. בקשר לאקמול...

נתתי כמה לילות אבל כמו עם הרסקיו, לא טוב לתת קבוע כי האפקט הולך לאיבוד. מה דעתך על העניין של ציצי בתור מוצץ? הוא רק עכשיו מתחיל מוצקים באופן מסודר- בן 7 חודשים- ואני יודעת שהיניקה בלילה היא מתוך צורך בהרגעה ולא כל כך באוכל.... כל כך קשה לי להרדם במשך היום כי נורי לא ישן כל כך ותמיד יש מה לעשות. אם הוא נרדם זה לחצי שעה שזה הזמן שייקח לי להרדם. אני מנסה לעשות מדיטציה על הבוקר וזו ההצלה היחידה כרגע. תודה....

zimes

New member
העצה הקבועה שלי

לישון במשך היום כשנורי עם מישהו אחר. לשלם לנערה שתיקח אותו לטיול אחה"ץ, בשעה שאת יודעת שהיא משברית עבורך מבחינת שינה ונורי בדיוק בשיאו, ורק צריך שמישהו ישחק אתו. תחזיקי מעמד, הוא תכף בן 18

דיאנה1

New member
מה עם למרוח לו "טיג´ל" או "אנאדנט"?

גם בר לא נותן לי לישון, יום אחרי שכתבתי שהוא ישן לילה הוא התעורר 4 פעמים. מתברר שהוא מוציא טוחנת. אולי אם תעבירו אותו בעדינות למיטה שלו אחרי שהוא נרדם הוא ישן קצת יותר? אולי הוא מתעורר מהתנועות שלך או מהריח שלך. אצל בר זה בדרך כלל עובד, למרות שבלילות האחרונים הוא התעורר כל כך הרבה שהוא דווקא חזר לישון אצלנו במיטה אחרי תקופה ארוכה שהוא ישן במיטה שלו. אז כמו שאת רואה, אין לי הרבה עצות אינטיליגנטיות (או עצות בכלל
) רק הרבה הזדהות... ובאמת שזה עובר.

לאה_מ

New member
לצערי אין לי רעיונות יצירתיים במיוח

אבל אני חוויתי בדיוק את אותו דבר עם אורי לפני כמה חודשים (בערך שלושה, אם אינני טועה), וזה גם היה השלב שבו "נשברתי" והסכמתי עם בן זוגי שרצה להוציא את אורי (שהיה אז בן קצת יותר משנה) מהמיטה המשפחתית ולהעביר אותו לישון בחדר הילדים (יחד עם אחיו ואחותו). אני לא יכולה לומר האם זה שיפר את איכות השינה שלי. אני חושבת שבמידה מסויימת כן, משום שלדעתי חלק מההתעוררויות של אורי בלילה נבעו מזה שאנחנו זזנו וזה העיר אותו, ומצד שני, הייתי צריכה לקום להניק. אורי סרב לישון במיטה, ולכן סידרנו לו מזרון על הרצפה. ליד המזרון שלו שמנו מזרון נוסף גדול, וכך אחד מאיתנו יכול היה לבוא ולשכב לידו שם. כך הנקתי גם במהלך הלילה, כמובן. במהלך החודשים שחלפו חל "פיחות" בשינה הנפרדת, והמצב היום הוא כזה שאורי הולך לישון במיטה שלו, אבל בשלב מסויים מתעורר ומגיע אלינו עצמאית, ואז אני נותנת לו לישון איתנו. כרגע אנחנו בעיצומו של תהליך גמילה מהנקות לילה, משום שגם אני כבר לא מסוגלת לישון תוך כדי הנקה, והוא פוצע לי את הפטמות, וגם את 5 שעות השינה ללילה שאני זקוקה להם, קשה לי לקבל. אין לי כל כוונה להפסיק להניק. אני רק רוצה לישון בלילה. בינתיים זה הולך לא רע. אורי כרגע לא יונק אחרי חצות עד הבוקר. הוא מתעורר אמנם, אבל נרגע ונרדם גם בלי הנקה. אז אל ייאוש! (ושכחתי לציין שלאורי אין מוצץ, הוא כמעט ולא שותה מבקבוק, ואין לו חפץ מעבר. רק אמא).

תודה לכולכן ../images/Emo24.gif גם אני חשבתי

על עניין השינה המשותפת שאולי זה מפריע לנורי לפעמים. אז מה שנעשהזה נביא עוד פוטון יותר קטן ונצמיד לשלנו וככה תהיה לו מיטה שלו אבל לידינו...אולי זה יעזור קצת.

אנחנו עוד ממש הרבה לפני זה אבל../images/Emo39.gif

רק רציתי לחזק אתכם, ושיעבור בקלות... בטח עוד כמה חודשים גם אני כבר אבקש הצעות וחיזוקים בעניין (מחכה לרגע ומתה שהגזים יעבורו) חיבוק גדול

מאמא זולו ../images/Emo24.gif ענקי

לא קראתי את כל העיצות שניתנו לך (אז סליחה מראש אם אני חוזרת על משהו שמישהו כתב): אולי תנסו להמציד מיטה נםרדת למיטה שלכם, וששם נורי יישן? זה מקטין את הרגשת התזוזות שלכם - קרוב אבל נפרד. אפשרות אחרת - לתת לו לישון בצד של המיטה הקרוב לבן הזוג, ולא לידך (אם החשש הוא מנפילה - אולי אפשר להצמיד את המיטה לקיר.. במקום המוצץ אפשר לתת אבצע, וגם לעסות מעט את החניכיים (אפילו עם מעט ערק.. סליחה על ההצעה. אפשר גם עם כלום). ואצלנו - הטי ג´ל עושה עבודה טובה. הכי חשוב - תשני מתי שאת יכולה (אם יש זמן כזה. ולא בנהיגה!)
גדול נוסף. תחזיקי מעמד..

למעלה