בנות אני בלחץ!

mondani5

New member
בנות אני בלחץ!

הודיעו בחדשות שחל איסור להשתמש ברמדיה על בסיס צמחי,הנסיכות שלי משתמשות רמדיה על בסיס חלב,השאירו טלפון להורים למידע ולא עונים באף טלפון. אם משהיא שומעת משהוא שתכתוב לי דחוף. אירית

mondani5

New member
דיברתי עם ביה"ח והחברה

הכוונה לצמחית בלבד. שתהיה לך שבת שלום יקירה. אירית

מירבי*

New member
גם ליבי אוכלת רמדיה

בשניה הראשונה גם אני הייתי בלחץ, היא אכלה בגיל חודשיים רמדיה צמחית ואז עברנו לחלבית, נראה לי שבסוף זו תהיה סערה בכוס מים, תגידו לא אמרו שכל התינוקות גרים בפתח תקווה, אולי זה מהמים? שרק יהיו לנו בריאים ושלמים. שבוע טוב לכולנו

מירבי*

New member
אירית, את צודקת, יש גם ילד מירושלים

עכשיו אני כבר כן בלחץ ואעבור לסימילאק או מטרנה, לא יודעת מה עוד יגלו, הבנתי שיש תינוק בירושלים והם כבר לא רק מפתח תקווה.

נו שמעתן הבעיה הייתה חוסר בויטמין

B1, עכשיו לעזאזל אני רוצה להבין האם יש קשר בין חוסר ויטמין B1 לבעית ראייה כי אם כן אני מבינה עכשיו משהו מאוד חשוב שהיה תעלומה בחיי. מישהי פה מבינה בזה???

מירבי*

New member
ליידי, הבעיה היא במערכת העצבים

כפי הנראה חוסר בויטמין הזה עלול לגרום לחלק מהתינוקות לבעיה במערכת העצבים, חבל נורא שהחליטו להוריד את הויטמין הזה בלי לתת את הדעת להשלכות שעלולות להיות .

כן מירבי הבנתי את זה השאלה שלי יותר

מורכבת, מיקי הבן שלי ניזון מצמחונית הזו של רמדיה שלוש שנים מכיוון הוא חולה אסטמה, אז כך הומלץ לי מההתחלה, וכפי שאת יודעת מיקי הוא לקויי ראיה קשה מאוד, ממש כמעט חצי עיוורון, והשאלה הנשאלת האם לדעתך החוסר בויטמין הזה השפיע על בני גם???? לעזאזל אני כל כך חושבת על זה כל היום. סתם לידע כללי לפני שלוש שנים שעלינו על בעייתו הקשה של מיקי עשינו תחקיר מקיף במשפחה משני הצדדים שלי ושל אבא של מיקי לראות אם יש בעיה כזו במשפחה ואולי זו גנטיקה ואין לאף אחד בעית ראיה לא בצד שלי ולא בצד של אביו, וזה היה לי מאוד מוזר. תגידי מה דעתך מירב??

מירבי*

New member
ליידי, הנוסחה שונתה באפריל

עד אפריל נתנו רמדיה צימחית בהרכב מסויים ואז בגלל דרישה להחמיר עם הכשרות הסירו את הויטמין המדובר מהמרכיבים וכאן נוצרה הבעיה. קשה לי להאמין שיש לזה קשר לבעיית הראיה של מיקי, אין מידע על ילדים שנפגעו מהפורמולה בשנים האחרונות.

למעלה