בנות אני בבעיה חמורה

בנות אני בבעיה חמורה

אני חייל שעושה חמשושים קבועים ורואה את חברה שלי לעיתים רחוקות, היא סיימה טירונות כלוחמת בקרקל. הסלט הוא שהיא עברה לעשות 21-5.. זה הסופ"ש השני שלא ראיתי אותה וזה מתחיל להטריד לי שעות וימים עוד בעיה חמורה היא שבזמן האחרון היא מתחילה לדבר איתי יותר ויותר על בנות כי קרקל היא יחידה רק של בנות. היא מספרת לי על "אחוות הבנות" ביחידה וצוחקת איתי על דברים במקלחת אך אני חושש שזה יותר מצחוק היום היא סיפרה שבשביל להעביר את שישי בלילה הן שיחקו אמת או חובה ואמרה שהן עשו שטויות אך נמנעה מלהרחיב בנושא. אני אבוד עצות ומבקש את עזרתכן בנושא כי החששות חזקים ממני ואני מאוד אוהב אותה. מה לעשות? תודה רבה לכל המייעצות בנושא

heart1soul

New member
אתה יכול להתנחם בדבר אחר

שאתה עושה חמשושים קבועים זאת אומרת שכשהיא באה לסופש אתה תמיד תיהיה שם.. ככה שאין לכם יציאות לא חופפות ברור שזה עדיין קשה כי אתה בצג המחכה.. וכולנו יודעות כמה זה סיוט יכול להיות...אם אתה אוהב אותה כמובן שאתה תחכה לה.. כך שפה לא הבעיה הבעיה לפי מה שאתה אומר היא כנראה שאתה חושב שיש לה אולי משיכה לבנות.. עכשיו הכל יכול להיות כן? אבל לדעתי רוב הסיכויים היא מדברת עליהן כלכך הרבה פשוט כי הן כמו המשפחה שלה עכשיו.. להיות 21 ימים רצוף כל פעם עם חבורה אחת של בנות זה מגבש.. אין לא חושבת שיש פה סיבה לדאגה אבל תמיד טוב לדבר.. פעם הבאה שהיא באה לסופש דבר איתה ב-4 עיניים..:) באיחולים שהכל יהיה בסדר:)

לא בדיוק...

תודה על העידוד העניין קצת יותר מסובך כי כששאלתי שני חברים שנסעו לשם לנסיעה (הם נהגים)ויצא להם לסגור שם לילות הם אמרו לי שהבנות שם משתעשעות אחת עם השנייה בקטע יותר מאחוותי התעייפתי מלחשוב בנושא אך עדיין אני מוטרד מאוד כששאלתי אותה על הקירבה בין החברות היא אמרה ב'ספק אליצות ספק אמת' "אני דואגת להישאר שלך ומסופקת" אני הכי אוהב אותה בעולם ואני הכי דואג לה ואני לא רוצה שהיא תעבור לצד השני הקשר שלנו כבר שלוש שנים ולא ראיתי סימנים חזקים לאהבת נשים חוץ מההסתכלות הרגילה על בגדים ויופי נשי של אחרות.. ומאז הגיוס דברים טיפה משתנים

למעלה