בנות אנחנו בדרך.......

בנות אנחנו בדרך.......

אני יוצאת יש לי ב- 8:00 תור לנוירולוג בעפולה ואחרי זה אני בדרך לעזריאלי............. שיהיה לכולנו יום מקסיםםםםםםםםםםםםםם שירי, הדרי, בבושקה, טלי, קארינוש, גימבה וכל מי שמגיעה........ מחכה לפגוש אתכן
שלכן פיית השוקו

1ט ל י

New member
לא מספיקה לקופ"ח

כי הצלחתי ליפול מהמיטה מאוחר מידי, אבל אמא לקחה את הפיקוד על המרשמים, וחברתי תבוא לאסוף אותי ברבע לעשר

ל3

New member
בנות היה מפגש כיפי ביותר

שמחתי להכיר את החדשות ולראות שוב את הפרצוף של הוותיקות אתן כלכן מקסימות והיה לי כיף להיות איתכם- צריך לעשות זאת לעיתים קרובות יותר. הגעתי הביתה מה זה גמורה עם 130 דופק סחרחורות והרגשה שהלב יוצא מהמקום אך אני לא מצטערת שבאתי היה ממש כיף! טוב אני הולכת לנוח כי אני לא במיטבי שירי

../images/Emo25.gif לכולן!!

היי בננות
היה לי תענוג להכיר אתכן ... (את החדשות : פייה ובבושקה)
והיה כל כך כייף לפגוש את הישנות יותר (שירי, הדרי, טלי ומטי)
תמונות יעלו בקרוב (יש לי עוד אירוע היום לצלם)
תשמרו על עצמכן והכי חשוב להשאר עם חיוך
מסר ל
של שירי: תרגיע ומהר לפני שאני באה אליך. מה זה זה?? ככה לא עושים. לא יפה
קארין.

ל3

New member
יאלה את לא מאיימת

תבואי אלי אני דווקא מארחת יפה ומבטיחה לך קפה ומאפה ועכשו ברצינות- מנסה להירגע ויהיה בסדר אוהבת שירי

ל3

New member
היה מפגש כייפי

שמחתי להכיר את החדשות ולראות שוב את הפרצוף של הוותיקות אתן כלכן מקסימות והיה לי כיף להיות איתכם- צריך לעשות זאת לעיתים קרובות יותר. הגעתי הביתה מה זה גמורה עם 130 דופק סחרחורות והרגשה שהלב יוצא מהמקום אך אני לא מצטערת שבאתי היה ממש כיף! טוב אני הולכת לנוח כי אני לא במיטבי שירי

gaia20

New member
בהחלט היה כיף../images/Emo48.gif

אנשים היה נפלא!
היה כיף לראות אותכם. ידעתי שאני הולכת לפגוש אנשים מדהימים וככה באמת היה
שירוש וקארין - כמה שהתגעגעתי אליכן, אין ספק שצריך מתישהו עוד מפגש
פייה + הבעלול, בבושקה, טלי והחברה החמודה של טלי שעשתה מעשה טוב והביאה אלינו את טלי - תודה לכם שבאתם
מטילדה ונירוש - תודה על הטרמפ הביתה, סליחה שהרסתי לכם את התוכניות לקניות בשישי
נשיקות נשיקות לכולם. נ.ב. אשמח אם כל אחד יתן אישורו לפרסם את תמונות המפגש, ללא אישור מ-כ-ו-ל-ם כמובן שהתמונות לא יתפרסמו.

1ט ל י

New member
מאחר ולא צילמת אותי

אז את לא ממש צריכה את האישור שלי. ואם כן צילמת- אז יש לך אישור.

gaia20

New member
האשמה בגין הצילומים

נופלת על בעלת המצלמה - קארין
קארין תגלי לנו את מי צילמת

../images/Emo204.gifלכל הבנות המקסימות שפגשתי

שירי, הדרי, בבושקה, טלי, מטי וקארני, -- ממש שמחתי שהגעתי למרות המרחק וגם התרגשתי לפגוש בכן
אתן מקסימות אחת אחת שירי מצטערת שאת מרגישה עדיין לא טוב נא לקרוא את הדופק לסדר! גם אני הגעתי גמורה........... ואחותי הגיע אליי לשבת אז היא תעזור קצת עם הפייה הקטנה יש לי קצת פריחה מהשמש היום אבל זה יעבור בטח עוד כמה שעות נ.ב- מטי: הצלחת לקנות שימלה לחתונה של אחותי בנעמה בצאלאל דיזנגוף, חבהר שלי הגיע לקחה אותי מיד אחרי המפגש, הבעלול חיכה כי אני עקשנית...! ובסוף זה השתלם רק שאני באמת עייפה מאוד מצאתי שמלה בצבע תכלת מדהימה וסקסית שלכן פיית השוקו

matyc

New member
איזה יופי לשמוע

שמחה שמצאת שמלה מקווה שתרגישי יותר טוב לא תמיד רע להיות עקשנית

הי

גם אני ממש שמחתי לפגוש אתכן, תודה!! בעניין התמונות- בבקשה אל תפרסמו, אשמח פשוט לקבל אותן לתיבה האישית או משהו. וחוץ מזה: הטלפון שלי שבק חיים,באסה.....

matyc

New member
היה ממש כיף לראות את כולן

שירי ,קארין,טלי ,יעל ,רינת,ובבושקה היה כיף לראות את הפנים שלכם ואת מיש אני מכירה היה בהחלט תענוג לראות שטב הדרררררררררררררר תכיני אוכל אני באה לאכול אצלך

gaia20

New member
בזאת אני מודיעה....

מסתבר שאני יכולה להיות יעילה למרות הכל - הצלחתי להכין מרק כתום! כן, כן...אני הצלחתי להכין מרק כתום... והוא גם יצא טעים והכי חשוב - אכיל! אני אכלתי ממנו ואני עדין כאן, לא הגעתי לשום בי"ח עם קלקול קיבה
(תודות רבות לאחותי הגדולה שעזרה עם התיבול
)

gaia20

New member
יו חצופה

נבלה מנובלת.... ככה את אומרת לי? אני לא אתן לך לטעום מהמרק הכתום והטעים שיצא לי. את תקבלי ממני רק אורז ושניצל!

מרק כתום? יפה מאוד!../images/Emo77.gif

חח מרק כתום? כל-הכבוד.... הדרי זה שיא השיאים בשבילי מאת פיית השוקו יודעת בעיקר לטעום ממה שהבעלול מכין לנו..... והמטבח רחוק מרחק שנות אור ממני....

למעלה