בנות, איפה אתן? ובעיקר קאטצ'ט - מטלות אמהיות?

A לוןA

New member
לדעתי יש באתר של דפי זהב מערכת דירוג

להיכנס ולתת להם את הדירוג הנמוך ביותר האפשרי- כולל "מחמאות", כראוי.

Berethor

New member
זאת אחת הסיבות שאני "הגבתי במקומה" מקודם, יקח לקאטצ'ט להגיב

אבל בתור אמא ויכול להיות שגם אישה קרייריסטית יש לה סיבות טובות לכך, בכל מקרה מדובר בפורום, אז היא יכולה לקחת את הזמן, אני רק מקווה שהתשובה לכך תהיה ישירה ולא מעורפלת.

catchet

New member
כל כך יפה

כל הכבוד לך פנתרית על התרגום, וגם ממש אפשר לשמוע את קולך מבעדו. אני אישית מעריכה מאוד את עבודת התרגום, כי המתרגם נוטל חלק בהנצחת היצירה וזה כבוד גדול

תודה קאטצ'ט! ונכון, אפשר לשמוע את קולי מבעד לתרגום.

וואו את רגישה. מתרגמ/ת טוב/ה מזדהה עם השיר ויוצק/ת לתרגום את רוחה /רוחו. כמו שחקנ/ית המבצע/ת תפקיד במחזה שמישהו אחר כתב, או סולנ/ית המבצע/ת יצירה.

אגב אני מאד מעריכה את עדינותו ורוחו הפיוטית של שמעון בוזגלו שתרגם את סאפפו מן היוונית. הוא לדעתי עשה עבודה נהדרת.

catchet

New member
כן

כנראה ככה זה כשמושיבים אותך בגיל שלוש על פסנתר, משהו מתחדד באוזן. למעשה אני חושבת שזה יותר בעיה מיתרון, אבל עזבי. התרגום שלך נפלא ואת בכלל כותבת מאוד מוכשרת כשלעצמך

באמת? אותי הושיבו בגיל שש.

נו אז? יש לי שמיעה טובה, אבל לא אבסולוטית.....
אבל יש לי רגישות גבוהה לצליליות של מילים ולמקצב שלהן - אני מעדיפה תמיד שירה (גדולה, ועם ערכים מוסיקליים כנ"ל) על פרוזה. איני סבורה שזה נובע מלימודי הפסנתר , אלא מכך שלאמי היתה רגישות גבוהה למילה. בעצם אני חושבת שגם לאבי. הוא נאם יפה וכתב יפה.

catchet

New member
לא אמרתי שלימודי פסנתר

ערבים לשמיעה אבסולוטית, אבל כן, כנראה מחדדים את השמיעה, במיוחד עם זה קורה בגיל צעיר כשהמוח עדיין טרי. חוץ מזה וודאי יש גם השפעות אחרות, אמא שלי למשל מוסיקאית בעצמה אז גם זה בטח "תרם" לרגישות. בסופו של דבר את רק תוצר של כל מה שקדם לך...

Berethor

New member
קאטצ'ט פשוט מצאה תשירים שהיא הכי מתחברת עליהם, בתור סטרייטית

לדעתי זה היה מספיק ברור לרוב האנשים כאן. סאפפו עצמה הייתה ביסקסואלית, שכתבה יותר על נשים, ולכן חשבו שהיא לסבית, מה שנכון חלקית, משום שכנראה הנטייה הלסבית הייתה גדולה יותר אצלה, משהו שהכנסייה לא אהבה, בתקופה מאוחרת יותר, ולכן השקיעה הרבה פחות מאמץ כדי לשמר את השירים של סאפפו.

catchet

New member
תגיד ברטור

בא לך לדבר בשמי? כי אם כן תגיד לי, אני אשקול להעסיק אותך
אתה ממהר להכריע שאני סטרייטית וזה בכלל לא מתחייב ממה שאמרתי. לא מבינה מאיפה הצורך הזה לקטלג אנשים על פי נטייתם המינית, אתה יודע זה לא משהו כל כך מקובע כפי שאתה מנסה לצייר, הנה תראה את ספפו למשל, היא מצאה עניין בשני המינים ולא הייתה לה בעיה להודות בכך

Berethor

New member
אם כך למה הבאת שירים רק על גברים ולמה את נשואה לגבר?

כל הסימנים עד עכשיו מעידים על כך שאת הטרוסקסואלית, להבדיל מפנתרית. מה הבעיה שלך עם "קטלוג" כאשר הוא מדויק? אם את רוצה לחשוף בפננו שיש לך נטיות לסביות, זה יהיה מידע חדש, בינתיים זה נראה רצון לרצות את פנתרית, לא הרבה מעבר לכך, וניסיון מיותר "להימנע מהגדרות" כמה שיותר, חבל שכך.

catchet

New member
הבאתי את היוצאים מן הכלל

כדי להראות עוד זוויות שלה.
&nbsp
לגבי הרצון לרצות - מודה באשמה. אני אוהבת שאנשים מסביבי מרוצים, לא בכל מחיר כמובן...
&nbsp
ולגבי נטייתי המינית, עזוב אותך משטויות עכשיו. זה באמת משנה למשהו? כאילו אם אגיד לך שאני נגיד דו מינית או תלת מינית, זה באמת ישנה משהו לגביך?

Berethor

New member
המיניות היא חלק מהמאפיינים שלך, אבל זה יותר חשוב עבור בעלך

מאשר בשבילי, משום שזה משפיע עליו יותר מאשר עליי, פשוט זה עדיין מעניין. דבר אחד כמעט בטוח, את לא לסבית, זה או שאת הטרוסקסואלית או שאת ביסקסואלית, אחרת למה את רצית להינשא לגבר ולא לאישה.

למעלה