בנות...איך מתמודדות? אמנם לא אכלתי סופגניות ולביבות אבל אכלתי יותר מהרגיל. המון בילויים ואירוחים.
י יעל י New member 6/12/10 #1 בנות...איך מתמודדות? אמנם לא אכלתי סופגניות ולביבות אבל אכלתי יותר מהרגיל. המון בילויים ואירוחים.
פ פיצפונת77 New member 7/12/10 #2 יחסית בסדר למרות שהיום הייתי עם הילדים בסרט ושוב אכלתי פופקורן בינתיים יש תנודה של חצי קילו למעלה ולמטה. נראה שיחסית בסדר.... אכלתי סופגניה אחת בינתיים והיום נאכל שוב עם חברים.
יחסית בסדר למרות שהיום הייתי עם הילדים בסרט ושוב אכלתי פופקורן בינתיים יש תנודה של חצי קילו למעלה ולמטה. נראה שיחסית בסדר.... אכלתי סופגניה אחת בינתיים והיום נאכל שוב עם חברים.
י יעל י New member 7/12/10 #3 איזהסרט הייתם? אני אכלתי גם פופקורן וגם גלידה. היינו בכלבים נגד חתולים.
פ פיצפונת77 New member 8/12/10 #4 היינו בארתור 3 רציתי מגה מוח אבל בגלל התלת מימד ויתרתי, המשקפיים לא מתאימות לבן 4
פ פיצפונת77 New member 10/12/10 #9 ארתור חמוד מאד והיה שם קטע אחד חזק להורים מדור מלחמת הכוכבים. יש לי בת 7 וחצי ובן 4, שניהם מאד נהנו.
ש שדה שיבולים New member 9/12/10 #5 היום לראשונההשנה הכנתי סופגניות... הצתה מאוחרת, הא? סופגניות מהירות כאלו, עם יוגורט (בד"כ עם לבן/אשל). יצאו כרגיל מעולות! הילדים טרפו ולא נותר דבר, אני טעמתי ביס אחד. עלי, למרות הבילויים, האירוחים, הפיתויים- ירדת! כל הכבוד! המשיכי כך!
היום לראשונההשנה הכנתי סופגניות... הצתה מאוחרת, הא? סופגניות מהירות כאלו, עם יוגורט (בד"כ עם לבן/אשל). יצאו כרגיל מעולות! הילדים טרפו ולא נותר דבר, אני טעמתי ביס אחד. עלי, למרות הבילויים, האירוחים, הפיתויים- ירדת! כל הכבוד! המשיכי כך!
פ פיצפונת77 New member 10/12/10 #10 כל הכבוד, דווקא בעלי שכנע אותי לא להכין סופגניות כי הרוב יזרק לפח, אנחנו פשוט לא ממש אוכלים דברים כאלו... קניתי פעם אחת ארבע סופגניות בנר ראשון ושב פעם כשהיו אורחים וזהו.
כל הכבוד, דווקא בעלי שכנע אותי לא להכין סופגניות כי הרוב יזרק לפח, אנחנו פשוט לא ממש אוכלים דברים כאלו... קניתי פעם אחת ארבע סופגניות בנר ראשון ושב פעם כשהיו אורחים וזהו.