hadar love sarit
New member
בנותת-בחנו את עצמכן...
כל אחת מביעה את אהבתה בדרך היחודית שלה, במקומות בהם היא מרגישה נוח להביע אותה ובעוצמות המאפיינות אותה. חלק מההתנהגות הזאת היא חיקוי של מה שראינו בבית בו גדלנו, חלק נובע ממה שעבר עלינו בחיינו והיכן שאנו נמצאים היום, וחלק גם נגזר מהקשר שלך עם בן הזוג. ועדיין יש נשים שקל להן להראות את אהבתן בעוד אחרות יותר עצורות. עד כמה את מראה לו את אהבתך? השאלון הבא יסייע לך להשיב על השאלה. השאלוןןןן.....
כשהוא חולה, את: 1. מתרחקת כדי לא להידבק 2. מקרקרת סביבו בלי הפסקה, מפנקת, מבשלת ועושה כל דבר שרק יכול להקל עליו 3. משתדלת להראות קצת אמפטיה ואולי אפילו כוס תה
. איך את בדרך כלל קוראת לו? 1. בשם שלו 2. אין כזה דבר בדרך כלל. כשטוב לנו ביחד אנחנו משתמשים בכינויי חיבה, וכשפחות טוב לנו יש פחות כינויי חיבה... 3. כינויים ששמורים רק לנו
עד כמה את משתוקקת להכיר את בן זוגך לאנשים? 1. יש לי ממש פרפרים בבטן כל פעם שאני מציגה אותו לאנשים שחשובים לי 2. תלוי במצב הרוח ומי האנשים 3. ממש לא דחוף לי להכיר אותו לאנשים שסביבי, אך לבסוף אני נכנעת לכללי הנימוס
. קבוצת הכדורסל האהובה שלו מפסידה ומסיימת את דרכה בליגה האירופית. הוא מתוסכל ועצוב, את: 1. מקווה שעכשיו תוכלו לפנות לכם את ימי חמישי בערב לבילויים 2. מהרהרת לעצמך מתי הוא יתבגר 3. מלטפת את ראשו ומנסה לנחם אותו
כל אחת מביעה את אהבתה בדרך היחודית שלה, במקומות בהם היא מרגישה נוח להביע אותה ובעוצמות המאפיינות אותה. חלק מההתנהגות הזאת היא חיקוי של מה שראינו בבית בו גדלנו, חלק נובע ממה שעבר עלינו בחיינו והיכן שאנו נמצאים היום, וחלק גם נגזר מהקשר שלך עם בן הזוג. ועדיין יש נשים שקל להן להראות את אהבתן בעוד אחרות יותר עצורות. עד כמה את מראה לו את אהבתך? השאלון הבא יסייע לך להשיב על השאלה. השאלוןןןן.....