בנותת אמממאאאאא

באלי לשיררררררררררררררררררר

את האחת שתוביל אותי שתבין אותי את האחת שתרים אותי ותסביר אותי את האחת.. בואי איתי לשכוח נשחרר עכשיו הכל ננסה לברוח לחפש צדפים בחול רק תתני לי יד אמיתי ועצמי עיניים את האחת... בואי איתי לגעת נרחף מעל הכל שוב איתך לדעת ואיתך תמיד יכול עם תתני לי יד אמיתית נעצום עיניים את האחת... אמרי לא ייגמר לעולם שאני הוא האחד מכולם כי לי את האחת.. שתעוף איתי עד הסוף איתי ותוביל אותי ותמיד איתי ותרים אותי ותסביר אותי את האחת.. ללהלהלהלהלהלהלהללהללהלהל..

../images/Emo26.gif

תעצרי לרגע נדמיין ביחד עד לאן שרק נרצה את אני וחופש נשחרר כל פחד ונגיע לקצה זה הזמן עכשיו זהו המקום רגע להגשים חלום כשתתעייפי מהעולם בואי איתי לשם אל מקום שבו הרצוי הוא הקיים כשתיתעייפי פה מכולם בייבי בואי לשם ונברח מהעולם כשהכל נגמר לך והכל נופל לך ונדמה שאין ברירה קחי אוויר לרגע תני לרגשות בך לכוון אל המוצא זה הזמן עכשיו זהו המקום רגע להגשים חלום כשתיתעייפי מהעולם בואי איתי לשם אל מקום שבו הרצוי הוא הקיים כשתיתעייפי פה מכולם בייבי בואי לשם ונברח מהעולם הזמן זה עכשיו וזה המקום הרגע להגשים חלום הזמן זה עכשיו וזה המקום רגע להגשים חלום! וכולם לשירררררררררר.. חחח עוד מעט 12 הלילה ואני עושה לכם כאב ראששש..

ממשיכה לשעיר את כוללםם

יהיה בסדר לא ישן ולא ער כי להישבר אסור לא הולכים עד שסגור זה נגמר לפתע לא השארת לי פתח ואולי עדיף לבד רק תאמרי דבר אחד תני לי סיבה חעזוב ללא מילה להשאיר כאב בלי שום סיבה את כבר לא בתוך חיי וזה לא עוזר תני לי סיבה את מילאת לילותי אגדות יפות של אהבה תני סיבה תני סיבה כשהלב בורח הראש לא שוכח כי מכל אהבה נשארה לי רק שתיקה

טוששש

New member
יאפפפ

וקוראים לי נטלי

נכוןן אבל זה לא פייר בספר הזה שבדיס

**בדיסק אין את כל הישיריםם.. וטושש כןן אני יודעת לעצב שיןן.. יש לך אייסיי?

טוששש

New member
בטחח שיש...תלוי איזה שירים

ואני צריכה עוד לאסוף תמונות והכל אז כשאני אהיה מוכנה אני אגיד לך חחח..תודהה
האייסי-314821847

למעלה