בנותת אמממאאאאא

בנותת אמממאאאאא

מנהלות אםם אתן חושבות שזה מיותר אז ת-מ-ח-ק-ו אין לי בעייה מחררר יש לי הופעעההה של החוג ריקודדד אמאאאלהההה מישהי רוצה להתחלף??? אני מפחדדדדדתת קיצרר בנוות לאא הייתי פהה הרבה זמןןןןןןן איך הבגרויות ?? מה אתן הולכות לעשותת בחופש??? וואיךךך החיים ???? אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתת סיוני גליה !!

יאאאאאאאאא מתוקה!

בהצלחחחחחחחחחחה מחחר! תשני היום מוווקדדם! בגריות אין לי עדיין ברוך ה' חחחחחחח החופש הולך אאחחחלה! ואאאצלך מאמיי? ערבבבבבבב טוב!

בהצלחה מחר! אני בכיף יחליף איתך...

אבל לא צריך כי זה שלך ואת תהני חחחח לנו יש ביום שבת... וזאת ההופעה האחרונה שלנו בכלל (י"ב..) אני כ"כ רואה את עצמי בוכה :( ו2 דברים שאני לא אוהבת?! 1) ששואלים אותי אם מותר לפתוח הודעה על נושא מסוים 2) שאומרים לי למחוק אם זה "לדעתי מיותר"

בהצלחהה מאמי .. מי שרוקד או שרה

עברה את זה .. כמוני אני רוקדתת.. או יותר נכון רקדתיי ב-ה-צ-ל-ח-ה ענקיתת..
עם המון המון אהבה.. אני מאחוריךך

yafit93

New member
מאמייי

אל תלחצי למחרר את תהיי 10000 החופש הולך להיות כיפי אני חושבתת (מקווה שלא ישתעמםם)

בהצלחה.../images/Emo10.gif וכנסו שנייה כולם ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

תסתכל לי בעיניים ותגיד לי, איך אפשר לחיות ב ל ע ד י י ך ?! @#%$#^!%^$!#%^% נמאס לי, נפרדנו. מה מה הטעם בלהיות חברים כולה 4 ימים, אלווהים, שיהיה החלטי. הוא אומר שהוא אוהב, אבל נפרד ממני. הוא אומר שהוא ישאר איתי הרבה זמן שהוא בטוח בזה, אבל אני מכירה אותו ויודעת שהוא לא מסוגל להיות עם מישהי יותר משבוע, והנה ידעתי שנפרד. וגם המרחק והכל , הוא כבר לא גר בבאר שבע. ונמאס לי. תמיד אני חייבת להדפק. הרבה זמן לא אהבתי ככה מישהו. ואני באמת אוהבת אותו. שימות , שיחנק , שתבלע אותו האדמה ותעשה ממנו אבבןן שמתפוררת. ב4 וחצי ימים האלה, למדתי עליו כל כך הרבה, גיליתי עליו כל כך הרבה, עברנו הרבה, ולא נפגשנו הרבה, בסך הכל יום שבת בערב, עד ראשון בצהריים היינו ביחד ואז הוא נסע, ואתמול במסיבה הייתי איתו. היום הוא שלח לי הודעה אמר שאנחנו צריכים לדבר דחוף, ואיך הוא נפרד ממני? בטלפון. שימות. די כבר נמאס לי נמאס. ובטח מחר ביום הכנה אני יהיה מבואסת
. אבל עכשיו שאני חושבת על זה, אולי הוא בכלל לא מתאים לי, בכל זאת, הוא עולה לכיתה יא', בקורס יהיה לי קשה לא לראות אותו שבועיים, הוא ילד שלא יכול להיות הרבה זמן עם מישהי, עם כל הבלאגן שיש לו בבית [ואיזה בלאאגן לא בא לכם לדעת], עם כל הבלאגן שלי יש בבית, המריבות בגלל המרחק. אולי אנחנו לא מתאימים. ואולי כן, אולי דווקא בגלל כל הקשיים האלה אנחנו צריכים להתגבר עליהם, כמו שחברה שלי אמרה. לפחות היא גורמת לי ל ח י ו ך. ואיתה החיוכים שלי אמיתיים, אבל עם אחרים, חיוכים מזוייפים. שאני עם כולם, אני צוחקת ומראה שטוב לי, ושאני לבד, לא טוב בכלל. נמאס. נשבר לי.

בהצלחה מאמי..נוופפריי אל תהיי עצובה

את היית צריכה לקחת מהתחלת הקשר את הידיעה שהוא אחד כזה שמשחק בבנות יעני דפוק&זרוק כי בסך הכל את זאת שניפגעת מכל הסיפור..!!!!

טוששש

New member
יאא איזה כיףף בהצלחה מחררר ../images/Emo9.gif

בלי לחץץץץ אני בטוחה שתהיי מדהימה!!!
החופש מעולההההה איך אצלך??

בהצלחה..

אני בחופש הולכת להשתעמםםם..והחיים.. בסדר.. חח.. ממוצע 65.. ככה זה שאת כל היום מסתובבת בחוץ במקום בכיתה חח..

למעלה